| Yazar |
Mesaj |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| By_Kole Cajolerus bu keyfimi paylaştıgınız için teşekkürler.....
|
|
|
|
_________________ Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
Ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| wblocker demiş ki: | "Beş kadın beş maske"
demiş ama bende kadın dedim ne deyim ki
hayır ayıptır ki ben dediğim kadın sözü ruj hanım yada başka bi lady,mistresse demedimki sadece topikte "Beş kadın beş maske" yazıyordu bende hani kadınlar dedim ne varki bunda ha uyarı alcaksakta alalım yani kötü bi sözümüz olduysa affola
SaygılaR |
tamam sevgili kardeşim ruj hanımında belirttiği gibi yanlış anlaşılma olmuş ayrıca affedilecek bir durumda yok ortada fakat senden ricam birdaha forumda mesajlarını kalın harflerle mesaj yazmaman...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
ruj hanım banada bir maske yapmanız mümkünmü ? fakat ben biraz daha vahşi bir model istiyorum hani bone gibi komple kafama geçicek ve sadece gözlerim ve burun deliklerim açıkta kalıcak çokmu acaip bir istek oldu acaba ?
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| orki demiş ki: | ruj hanım banada bir maske yapmanız mümkünmü ? fakat ben biraz daha vahşi bir model istiyorum hani bone gibi komple kafama geçicek ve sadece gözlerim ve burun deliklerim açıkta kalıcak çokmu acaip bir istek oldu acaba ? | Bakalım.....
|
|
|
|
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
wblocker
Tecrübeli

|
|
| orki demiş ki: | | wblocker demiş ki: | "Beş kadın beş maske"
demiş ama bende kadın dedim ne deyim ki
hayır ayıptır ki ben dediğim kadın sözü ruj hanım yada başka bi lady,mistresse demedimki sadece topikte "Beş kadın beş maske" yazıyordu bende hani kadınlar dedim ne varki bunda ha uyarı alcaksakta alalım yani kötü bi sözümüz olduysa affola
SaygılaR |
tamam sevgili kardeşim ruj hanımında belirttiği gibi yanlış anlaşılma olmuş ayrıca affedilecek bir durumda yok ortada fakat senden ricam birdaha forumda mesajlarını kalın harflerle mesaj yazmaman... |
olur yazmam
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Reorx
Tecrübeli

|
|
Bu eller, bu yürek nasıl birşeydir ki her dokunduğuna estetik ve ayrıcalık kazandırıyor.
Ruj hayranlık bırakacak ve saygı duyalacak bir insansın her yönünle.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| Reorx demiş ki: | Bu eller, bu yürek nasıl birşeydir ki her dokunduğuna estetik ve ayrıcalık kazandırıyor.
Ruj hayranlık bırakacak ve saygı duyalacak bir insansın her yönünle. | Teşekkür ederim......Bak şımaracagım.........
|
|
|
|
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
Reorx
Tecrübeli

|
|
| ruj_ruj demiş ki: | | Reorx demiş ki: | Bu eller, bu yürek nasıl birşeydir ki her dokunduğuna estetik ve ayrıcalık kazandırıyor.
Ruj hayranlık bırakacak ve saygı duyalacak bir insansın her yönünle. | Teşekkür ederim......Bak şımaracagım......... |
Şımar bence Şans Meleğim Ruj.Bazılarının şımarmaya hakkı vardır.
Hakkı olmayanlar gereksiz yere şımarıcağına sen şımar.
Gerçi şımarmayacak kadar da muhteşem bir insansın sen onu da biliyorum. Öpücük ikonu bulamadım o yüzden efekt yapcam
MUCUKKKKKKKSSSSSSSSSS
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
silverter
Acemi

|
|
tanrıçaların sultanı nasıl bir estetik yönü gelişmiş kişisiniz ki sunmuş olduklarınızın tümü takdir görsünn enfesssss ben de bir maske isterdim açıkçası tasarım sürecinde nelere dikkat edersiniz sultanım
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|