Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
korkuyu
Atıldı
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Per 14 Şub, 2008 22:31  Mesaj konusu:  Kısa etekli öğrencilere kezzap atılması Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Daha neler görecez bakalım.

http://www.hurriyet.com.tr/egitim/anasayfa/8231269.asp?gid=229&sz=92985

DipNot: Haber ve mesajın "politika" ile ilgisi yokdur.

Kova Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıkorkuyu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
korkuyu
Atıldı
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Per 14 Şub, 2008 22:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hmm bu arada bazı yayın organlarının ne kadar sahtekar olduğunu da görmüş olduk. Şöyle ki; Ayrı okullardan bir kaç kıza saldırılmış. Kızlardan bazılarına saldırırken, "işte bu da kısa etekli" diye bağırmışlar. Yani saldırı, kızlar "kısa etekli" diye yapılmış. Ama bazı kızlara saldırılırken bir şey söylenmemiş. Arkadan sessiz gelip kezzap atmışlar.
İşte bazı şerefsiz medya organları, bu habersiz saldırılan kızları tv.ye çıkarıp, olayın "kısa etek" yüzünden olmadığını iddia edip, halkı kandırıyorlar. Medya bu kadar alçalır mı ya.

Kova Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıkorkuyu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
DerVulkan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 15 Şub, 2008 06:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ya dostum, boşver sinirlenme.

Aslan Cinsiyet:Bay Yılan ÇevrimdışıDerVulkan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 15 Şub, 2008 21:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Satılmış medya ne olacak işte Smile Boşunamı bağırdık meydanlar da Satılmış Medya diye... Bu ne ki kardeşim, milyonlarca, hadi geçtim onu yüzbinlerce insanın toplandığı bir mitingi yayınlamayan, çok kısa değinen kanallar var... bilmem hatırlarmısınız ertesi günde yüzsüz yüzsüz çıkıp biz 20 küsür canlı yayın verdik en çok biz canlı yayınladık diye birbirleriyle yayınlamışlardı, sanırım kanalturk ve kanal b'nin canlı yayınlarını izlememişlerdi. Neyse yaw boşver takma kafana böyle bir ülkedeyiz biz. Olay da çok çirkin işte. bir de mahalle baskısı yok derler. Nese nese konuşursam yazarım sayfa sayfa...

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
zekeriyal
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 16 Şub, 2008 02:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Asıl sinir bozucu olan, o kızcağızlara "haketmiş" gözüyle bakan kişiler. Bu tür olayları coşturan, bu kişileri cesaretlendiren de bunlar. Sinirim bozuldu yorum yazayım dedim meğer paşa gazete yorumları "inceledikten sonra" yayınlıyormuş..

Satılmış ki ne satılmış.

İkizler Cinsiyet:Bay At Çevrimdışızekeriyal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 17 Şub, 2008 13:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaslar okadar hak veriyorum ki. Artik haber almak icin bir yada iki türk kanalina bakar oldum. Hic inanamadigim bir olaysa en büyük gazetlerden birisi birden degismesi. Bir gazeteci, yani dogruyu arastirmasi ve yazmasi gereken insanlar takim halinde 180 derece döne biliyorsa pes artik diyorum.

Cok üzülüyorum bu gelismelerden dolayi. Bende burda siyaset konusmasi yapmak istemiyorum. Ama gözlerimiz de tabi kapali kalamaz. Yazik ögrenci kiz kardeslerimize yapilanlar. Adam yakalanmis ve akli dengesi yerinde degil diye haber aldim ama ne yazar; zekeriyal yazdigi gibi onaylayanlar var bile.

Biz Türk insani olarak bunlari hak etmedik. Bu topraklar icin, layiklik icin ve Cumhuriyet icin okadar kan döküldükten sonra bu kabul edilecek yada onaylanacak durum degil. Sonucta benim ailemden de sehitlerimiz ve gazilerimiz var. Eger ben bunlarin gözlerine bakacak yada mezarliklarinda duga ede bilecek yüze sahip kalmak istiyorsam onlarin savastigi ve bana bu hayati imkan edenlerin degerleri korumaliyim. Her ay forumdan bir arkadas askerlige gidip ülkemin ve ülkem icin ölüp de savunduklari degerleri icin hayatlarini ortaya koyuyorlar. Bularin karsisinda susmak tabi olmuyor.

Belki siyaset burda yasak ama ülkemizi korumak tabi ki degil.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
footfetis
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 17 Şub, 2008 14:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar bu manyaklara alan bırakmamak lazım yaa!..
AMA HER KONUDA!....
zaten tv seyretmeyi bıraktım şu reyting davası çıktığınddan beri yedi bizi bu hırs!..
herşey haber, herşey olay olay!....
haber yapacaz diye başlarını sokmadıkları delik yok buna birde
haber olacaz diye yapılmayan manyaklık yok.
yaw herkesin bir yaşam alanı var kimseye zararı olmadıktan sonra neden bazıları başkalarının alanlarını kendi isteklerine göre kullanıyor.
bu dünyada olan ve yaşayan her canlı çevresine zarar bermedikçe ve çevresindekilerin haklarına saygı gösterdikten sonra istediği gibi yaşamaya ve istediğini alıp istediği gibi tüketmeye hakkı vardır!.. değil mi?
en önemlisi NİYET!...
şimdi bu milletin bacağına asit sıkan herifin nasıl düzgün bir niyeti olabilir?...

Oğlak Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfootfetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 18 Şub, 2008 02:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

korkuyu politikayla alakasi yoktur demissin yani siyaseti kastetmissin fakat yukaridaki konun siyasetle alakasiz kalma ihtimali var mi acaba.....hepimiz ulkemizin icinde bulundugu durum ve sartlarin farkindayiz ve burada kelimelerce savasini da verdik zaten zamaninda....fakat kurallarimiz aciktir......parox un dedigi gibi tabiki ulkenin onemli olaylarina deginilebilir yasak degildir ama hassas konualrin siyasi fikir beyanlarina ve muhabbetlere donusebilme olanakalrini da goz onunde bulunduralim lutfen.........konulari acarken ve yorumlarken......saygilar........

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
funnyslave
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 19 Şub, 2008 01:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kezzap atan şahıs yakalandı.Şahsın meczup olduğu belirtildi...

Şimdi bir kezzapta bu haberi yalan yanlış yapan medyaya atmak gerekmez mi şimdi?

Yengeç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıfunnyslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slaveteen
Usta Yazar
Usta Yazar

brazil.gif
MesajTarih: Çar 20 Şub, 2008 15:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Kezzap atanın psikolojik sorunları varmış. Sulandırılmış akü suyu yani sülfürük asit sıkıyomuş. ben o asitin kokusundan iğreniyorum adam sulandırıp enjektöre koyup sıkıyor. Ama kızlara acıdım ömür boyu o iz kalcak.

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıslaveteen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
wblocker
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 20 Şub, 2008 17:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

slaveteen demiş ki:
Kezzap atanın psikolojik sorunları varmış. Sulandırılmış akü suyu yani sülfürük asit sıkıyomuş. ben o asitin kokusundan iğreniyorum adam sulandırıp enjektöre koyup sıkıyor. Ama kızlara acıdım ömür boyu o iz kalcak.

evet süffürik asit yani antifiriz yanlız arabalarda kullanılan etkisiz antifirizdir biz onu labaratuarda titanyumları eritmek için kullanıyoruz yani tehlikeli bişiy Very Happy onu sıkan anasına bacısınada sıkallarda inş. ne demekmiş anlar.

SaygılaR

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıwblocker kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |