|
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
gizzz
Fetişist

|
|
 |
    |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
eline sağlık dostm güzel resimler
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
| yılmak yok kardeşim devam resimlere:)
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
Yaşanmış olaylara devam...
had a male OB/GYN once...he was filling in for my regular dr cuz she was delivering a baby...he was a black older guy but I felt comfortable cuz before he started the examination he asked me if I would like one of the female nurse present while the examine took place which I did....so it was no biggie...but my nipples did get hard when he did the breast examination though...lol...but I honestly think that is becuz it was hella cold in there...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
www.itiraf.com'dan jinekolojik muayeneyle ilgili itiraflar...
Üniversitedeyken bakire olduğum ve erkek arkadaşımla fazla ileri gitmediğimiz halde bir şeyler olur da hamile kalırsam diye çok korkuyordum. Bilgi edinmek için erkek arkadaşımla Şişli civarlarında yetmiş-seksen yaşlarında babacan görünüşlü bir jinekoloğa gitmiştik. Kadın jinekologların çok sert davranabildiğini duymuştum. Bu yüzden erkek tercih etmiştik. 1- Doktor, bakire olsam bile vajina girişine boşalınırsa hamile kalabileceğimi söyledi. Hatta abartıp, "Bana kürtaj yaptırmaya gelenlerden 'Vallahi külodumu çıkarmadan sevişmiştik' diyenler oluyor" dedi. Gözümü korkutmak için böyle söylediğini düşündüm ama bastırdığı bir broşürü verdi. Aynısı orada da yazıyordu. İnanamamıştım. 2- Beni muayene etti. Bakire olmama çok şaşırdı. Erkek arkadaşımla üç yıldır çıktığımızı duyunca aynen şunları dedi: "Başkaları üç ay bile beklemiyor. Böyle bir erkek arkadaşın olduğu için çok şanslısın. Bence insanların kendilerini toplum yüzünden baskı altında hissetmeleri çok yanlış. İstediğinizi yaşamalısınız. İlerde sorun olur da ayrılırsanız, ben sana 'elastik vajinalı' diye rapor veririm ya da dikeriz." 3- Beş tip kızlık zarı varmış. Onları tek tek bir kağıda çizdi. En elastik olanına bir, en dar olanına beş dersek benimki dört numara oluyormuş. Ortalama bir kızdan daha çok acı çekecekmişim. Çok da kanayacakmış. 4- Muayene ederken dudakları çekiştirip inceliyordu. Bir ara, "Vajina dokunmaya karşı bir sıvı salgılayarak tepki verir, şu an sizin salgıladığınız gibi. Dudaklarınız da büyüdü" gibi bir cümle kurup sırıttı. Aşırı utandım ve kızdım. Ama o an en ufak bir tepki veremedim. Salak şey, kendini çekici erkek gibi hissetti. Sadece ona üzülüyorum. Neyseki erkek arkadaşım yan odadaydı.
Kadın , 20 , İstanbul 1 yıl 9 ay 1 gün önce gönderdi.
Başlıksız
İlk jinekolojik muayenemde ıslandım. Of ya, of ya, offf...
Kadın , 24 , ABD 6 yıl 6 ay 29 gün önce gönderdi.
Başlıksız
Jinekolojik muayene yapilirken, aklıma bir doktorun buraya yaptigi bir itiraf geldi. "Muayene sirasinda 'islanan' kadinlar var" diyordu. Yok canim, benim basima gelmez derken... Rezalet!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cicikis
Moderator

|
|
Himmm ... bu itiraftan ne sonuç çıkarıyoruz?
1.Gideceğimiz Jinekologun hoş bir erkek olmasına özen gösteriyoruz ki boşa ıslanmayalım
2. Gitmeden evvel mutlaka cinsel ilişkiye giriyoruz bi kaç kere nefsimizz iyiceeee köreliooo ve muayene esnasında rahat edioruz
|
|
|
|
_________________ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Quand mon âme vient assis sur ses genoux,
c'est le temps ou mes limites deviennent en vrai
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
 |
     |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
Başka bir itiraf:
Orgasm during pap smear?
This is really ackward. I'm 19 years old, and had my first pap smear today. I didnt really know what to expect. when i got in the office, the doctor had me take off my clothes, and put on a gown type thing while he was out of the room. when he came back, he told me to put my legs in the stirups. he put on gloves, and lubed his fingers up. he told me to relax, and stuck two of his fingers inside of me. i felt really embarressed, because I felt myself get wet, and as ashamed as i am to say this, it felt good. he was feeling for my cervix, i think, and i could feel myself tighten up, and I didnt know if he would know that it was feeling good for me. anyway, after a few minutes, he stuck the metal rod in me to get a swab of something inside of me, and then pulled it out. he had to stick his fingers inside me one more time, and as he did this, i had a small orgasm, but i didnt make any noise or anything, but i got REALLY wet. i dont know if the doctor knew or not, but i am really embarressd...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
| Bu konuyu konuşmayalı baya zaman oldu bende size bazı videolar göndereyim dedim..Biraz açık olabilir ona göre bakın
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
Gyno exam videos
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
 |
    |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
| Raquel adında bir kız..Bence bu videoya çok yakışmış
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
| Rectal exam diye geçiyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
| Anime tarzı bir medical exam videosu..Bence gerçekten hoş
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
| Esir kızımız baya bi korkuyor...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
Sayfa: « Önceki 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|