| Yazar |
Mesaj |
gizzz
Fetişist

|
|
 |
    |
 |
ebru_can
Acemi

|
|
| ben de doktorum ama arkadaşlar aklımdan hiç böyle bir şey geçmedi.mesleğe saygıdan dolayı.zaten çocuk hastalıkları branşında olnca çocuklarla fantezi kuracak değilsin yaaaa....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
Kaynak belirtmeyi unutmayalım arkadaşlar!
ebru_can, nerede doktorluk yapıyorsunuz diye sorsaaamm; cevap verirmisiniz bilmiyorum ama yinede sormuş olayım. Belki tanıdık çıkabiliriz diye hani
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
piedilover
Tecrübeli

|
|
 |
    |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
| ebru_can yaş bölümünde bi hata olmalı senin ? 20 yaş ve doktor ?
|
|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
tıp okuyodur belki arkadaş .. bende küçükken hep ayak doktoru olmak isterdim de ahh ah nolduk makinacı olduk azcık mühendislik dallarını bilenler "makinacılık" kavramının nası bişi olduunu anlarlar umutsuz vaka lar
bilmeyenler için de şöle söliim 180 erkek 10 kız
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
| Alıntı: | | bilmeyenler için de şöle söliim 180 erkek 10 kız |
valla ben yaz kış parmak arası terlik giyen güzel ayaklı bir kızı 150 kıza tercih ederim..gerçekten
|
|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
kanka bi noktadan sonra muhabbet edecek konu kalmıyo yanlız hemen hemen bütün arkadaşlarımın kız olduğu bir ortamdan birden buraya düşünce biraz afallıyo insan tabiki herzamanki gibi uyum sağlıyo ama işte o uyum sağlamış hale de makinacı deniyo
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
bu arada kışın parmak arası terlik giyen bir insan bulursan karda fln bana da göster
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
piedilover verdiğin linki bende çok tutarım manyak bir sitedir ama asıl sorunumuz paralı olması ve elimizde şifrenin olmaması keşke kırabilme şansımız olsaydı
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| turkish_tickling demiş ki: | | bilmeyenler için de şöle söliim 180 erkek 10 kız |
Sadece okul ortami degil, is ortami da daha beter olacak, ah turkish yandin sen yandin
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
| Alıntı: | | bu arada kışın parmak arası terlik giyen bir insan bulursan karda fln bana da göster Very Happy Very Happy |
yok canım..öylesini bulucam da sana göstericem..gıdıkla gıdıkla öldürürsün sen onu bea 
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
yandık ozmn şekerpare ... altın değerinde bu yıllar ozmn anladığım kadarıyla hemen bişiler yapmalı ...
canadian tabiki öldrrm yaşatmam gölgesinden hızlı kuş tüyü çeken derler bana kısaca tckl diye çağırırlar
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
cicikis
Moderator

|
|
Hoş bi doktor ile spontane gelişirse güzel fantazi olurdu
|
|
|
|
_________________ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Quand mon âme vient assis sur ses genoux,
c'est le temps ou mes limites deviennent en vrai
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
 |
     |
 |
gizzz
Fetişist

|
|
With all this touching ile başlayan cümleye özellikle bakınız...
I had my first gyno exam this week. It was so embarassing!!!! I want to know if this is the procedure normal and done to every woman?
I was told to undress completely and was only given a short vest (no buttons) to wear. Dressed in only this, I had to wait for almost 15 mins in a cold chamber.
Then the nurse and the gyno told me to lay on the bed and inserted large instruments..there. It hurt a little!!!
Also despite my shame, the doctor put his fingers inside me, touched my clitoris and 'felt me' arnd . Can he do this??? He said he is doing standard procedure.
He also advised me to remove the pubic hair before next exam??
He also felt up my breast and pressed them for lumps.
With all this touching, i am ashamed to say i was a little 'turned on'. Can a doctor detect this...? If yes, i will NEVER go to any gyno again.
Is he supposed to do all this? Isnt the instruments enough? Why cant a nurse do this for him?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|