Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
abdo58
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 Ağu, 2008 16:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

güzel bir fetişistlikmiş yahu Smile

Yengeç Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıabdo58 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 Ağu, 2008 16:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

medical fetish Frawn kolay gelsın.

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Sal 05 Ağu, 2008 17:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Medical ( sağlık) için fetişizm. Mr. Green

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
SuicideVeil
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cum 08 Ağu, 2008 19:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Videoları pcmi düzeltince izleyeceğim çok merak ettim.

Aslan Cinsiyet:Bayan Ejderha GizliSuicideVeil kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
gizzz
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 16 Ağu, 2008 18:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hehe yorumlarınızın devamoını bekliyorumm:)sağlun

Boğa Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıgizzz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 19 Ağu, 2008 03:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

http://YASAK LINKcom/files/137291545/DT_-_Shy___Rita__ama90_.rar

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM........!!!

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ebru_can
Acemi
Acemi

belgium.gif
MesajTarih: Cmt 20 Eyl, 2008 12:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

canadianfb demiş ki:
ebru_can yaş bölümünde bi hata olmalı senin ? 20 yaş ve doktor ?

arkadaşım o bilgileri herkes gibi ben de baştan savma doldurdum.
yaşadığım yeri de belçika gösterior.ama ben istanbulda yaşıorum.belçikayla hiç bir alakam yok.
isteyen şikayet edip attırsın siteden beni.güvenlik açısından veremem bilgimi.evli birisiyim.bu da toplumda pek hoş karşılanmaz.

Yengeç Cinsiyet:Bayan Kedi Çevrimdışıebru_can kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Cmt 20 Eyl, 2008 13:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dr. Tushy harikaymis... benim medical fetishim olmamasina ragmen ilginc ve zevkli geliyor degisik seyler seyretmek.

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 20 Eyl, 2008 13:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ebru_can demiş ki:
canadianfb demiş ki:
ebru_can yaş bölümünde bi hata olmalı senin ? 20 yaş ve doktor ?

arkadaşım o bilgileri herkes gibi ben de baştan savma doldurdum.
yaşadığım yeri de belçika gösterior.ama ben istanbulda yaşıorum.belçikayla hiç bir alakam yok.
isteyen şikayet edip attırsın siteden beni.güvenlik açısından veremem bilgimi.evli birisiyim.bu da toplumda pek hoş karşılanmaz.

ya iyi de yaşadığım yer kısmına türkiye girince ifşa mı olacas yada yaş kısmını (atıyorum) 37 yazınca .. adım gibi eminimki türkiyede yaşayan ebru isimli 37 yaşında en az 500 tane doktor vardır Very Happy .. forumdan atılmak gibi bi hadise olmaz yani sonuçta şahsi tercihin karışamaz kimse .. ama bana biraz saçma geldi de ..

medical iidr yaf hatta çok iiyidr bayılırım ticklingten sonra 3. sırada fln Very Happy ..

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
ebru_can
Acemi
Acemi

belgium.gif
MesajTarih: Cmt 20 Eyl, 2008 15:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

böyle hayal etmesi güzel gelir ama pratikte uygulama imkanın yok.
belki de bu işi o kadar çekici yapan şey pratikte imkansız olmasıdır.kimse o riske giremez diye düşünüyorum.
bu arada yaşım 27 asistan doktorum

Yengeç Cinsiyet:Bayan Kedi Çevrimdışıebru_can kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 20 Eyl, 2008 19:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ebru_can demiş ki:
böyle hayal etmesi güzel gelir ama pratikte uygulama imkanın yok.
belki de bu işi o kadar çekici yapan şey pratikte imkansız olmasıdır.kimse o riske giremez diye düşünüyorum.

ya ztn bence fantezi olarak kalmalı sonuçta tıp çok çok önemli bi dal bi ayakkabıcı yada bi pedikürcü için eyw tmm cinsel haz duyulabilir eğer cesaret varsa ileri fln da gidilebilir ama tıp insanın sağlığı şakaya gelmeyecek 1 konu ,, fantezi olarak izlemesi fln çok zewkli tmm ama dürüst olmak gerekirse bi doktora gittiğimde benden faydalanmaya çalışırsa hiç hoşuma gitmez .. bu aynen şunun gbi : tecavüz filmleri ve fantezisi insanlara çok cazip gelir ama gerçeğe vurulduğunda çok büyük bi suç ve ahlaksızlıktır Very Happy ..

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
ebru_can
Acemi
Acemi

belgium.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 17:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ewet aynen öyle katılıyorum.hayal dünyasından öteye geçmeyecek bir şeydir.gerçeğe uygulamak istersen de aşırı dikkatli olunması gereken bir şeydir.bütün kariyerini tehlikeye atma riskine kimse girmez.

turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Ekm, 2008 22:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hem kariyer hem vicdan yaf bilmiyorum isteksiz bir biçimde karşı taraftan yararlanma hernekadar bana çok tahrik edici gelsede kesinlikle yapılmaması gerek bişi Very Happy .. gıdıklama ayrı o bi eğlence bi nevii Very Happy Very Happy

Image

gizzz
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 28 Ekm, 2008 12:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bi de şuna bakın..

Boğa Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıgizzz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
gizzz
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 21 Kas, 2008 15:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Doktor muayeneleri sevenler sizleri unutmadımSmile
http://erotic-clinic.zity.biz den

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |