Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
eren_the feet maniac
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Oca, 2008 12:15  Mesaj konusu:  sevgilisini tasmayla otobüse bindiremedi! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sevgilisini tasmayla otobüse bindiremedi
DIŞ HABERLER SERVİSİ

İNGİLTERE'DE kız arkadaşını tasmayla gezdiren bir adam, kendilerini otobüse almayan şoför hakkında suçlamada bulundu. 25 yaşındaki Dani Graves ile sürekli tasmayla gezdirdiği 19 yaşındaki kız arkadaşı Tasha Maltby, geçen ay West Yorkshire'da bir otobüse binmek istedi.
Ancak otobüsün şoförü, çifti otobüsten indirerek, "Sizin gibi ucube ve köpekleri almıyoruz" dedi. Olay üzerine, şoförü, otobüsü işleten firmaya şikâyet eden çift, kendilerine karşı ayrımcılık yapıldığını savundu.
ARRIVA Yorkshire isimli firma da şikâyeti ciddiye aldıklarını ve incelediklerini belirtti. Sevgilisinin kendisini tasmayla gezdirmesinden hoşlandığını söyleyen Maltby, "Ben bir evcil hayvanım. Genellikle bir hayvan gibi davranıyorum ve bu sayede çok rahat yaşıyorum. Yemek ya da temizlik yapmıyorum. Dani olmadan bir yere gitmiyorum. İkimiz de bu durumdan memnunuz. İnsanlara garip gelebilir, ancak bu benim seçimim ve kimseye bir zararı yok" dedi.

yukarıdaki heberin linki bu:
http://www.milliyet.com.tr/2008/01/24/yasam/yas15.html
sahip ve köpeğin resmi de var haberde.

ne düşünüyorsunuz çok merak ediyorum?
gündelik hayatımızda böyle bir çiftle, türkiye'de karşılama ihtimali var mı sizce?

Koç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıeren_the feet maniac kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
slaveteen
Usta Yazar
Usta Yazar

brazil.gif
MesajTarih: Cum 25 Oca, 2008 13:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yok.

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıslaveteen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
çılgın
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Oca, 2008 13:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

heh bence de yok...bi ara kız arkadaşım seni gezdiririm demişti hatta apartmanın dış kapısına kadar tasmalı bi şekilde inmiştik ama ben kapıda yok abi linç falan oluruz falan die çıkarmıştım Rolling Eyes

Yengeç Cinsiyet:Bay Horoz Gizliçılgın kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Cum 25 Oca, 2008 15:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bati ulkelerindeki ozgurluk ve bireysel haklar hicbir yerde yok. Gozunu seveyim. Her insan zevki, secimi her ne olursa olsun haklara sahip ve haklarinin korundugunun bilincinde. Ben olaya bu acidan bakiyorum.

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Oca, 2008 16:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şu adamların özgüvenlerine hayranım, yetiştiriliş tarzları sanırım, gerçekten çok yüksek özgüvenleri var... Garip yani... Vaktim olsa uzun bir yorum yapmak istiyordum çünkü söylemek istediklerim vardı ama başka zamana... Smile

Birşey daha insan içinden keşke roller tam tersi olsa diye geçiriyor ya neyse... Bu arada sanırım yüklü bir tazminat alırlar Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
fetiville
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Oca, 2008 19:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya abicim adamlar rahat yetişio amerika ve avrupada ocuklar sexe 14 yaşında başlıo türkiyede çou kişi evlenen kadar bile yapmıo bazen bu 30-35i buluo insanların yetişiş tarzı böyle biraz baskıcı bi ülkeyiz yapma ayıp yasak günah böyle yapa yapa insanlar basık yetişio nerde ne yapcaını şaşırıo

Terazi Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıfetiville kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
xavi
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 26 Oca, 2008 01:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

böyle şeyler aleni olmaz No no

her şey özelde yaşanmalı

Boğa  Horoz Çevrimdışıxavi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
carpetboy25
Atıldı
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cmt 26 Oca, 2008 01:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gecenin bombası!!! müthiş bir femdom yorum yazdım habere bakalım onaylanırsa görürsünüz yakında..

Kova  At Çevrimdışıcarpetboy25 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
eren_the feet maniac
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 26 Oca, 2008 01:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

carpetboy25 demiş ki:
gecenin bombası!!! müthiş bir femdom yorum yazdım habere bakalım onaylanırsa görürsünüz yakında..

bakıcam yorumuna merak ediyorum gerçekten

Koç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıeren_the feet maniac kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
korkuyu
Atıldı
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cmt 26 Oca, 2008 02:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hehee yaw ama kostümleri falan cok karizmatikmiş.
Smile

Kova Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıkorkuyu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sekerpare
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Cmt 26 Oca, 2008 12:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yorumlari okudugum zaman bizim halkin bu konulara ne kadar uzak, bilgisiz ve ozgurlukleri almak yaratmak yerine, kisitlamak dogrultusunda dusunup hareket ettiklerini gouyorum. Yazik...

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 27 Oca, 2008 09:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sekerpare onlara da hak vermen gerek, sonuçta bu konularda bilgisizler... Tabi buda yine devletin suçudur, daha okullar da hala cinsellik dersi yok... Ben ilköğretim, orta okul ve lise hayatım boyunca sadece 30 dakikalık bir seminer görmüştüm yanılmıyorsam ya 6 yada 7. sınıfa giderken oda çok yüzeysel birşeydi açıkcası... Adamlar gerek araştırma, gerek okul, gerek aile alıyorlar bir şekilde bizde ama yıllardır gelen olay bu; cinsellik günahtır, konuşulması bile çok ayıptır. Annem küçükken yaşadıklarını anlattıda harbiden hayret etmiştim... Daha yeni yeni aşan bir toplumuz biz. avrupa'da da yokmuydu böyle sıkı dönemler vardı ama onlar bizden bir iki nesil daha önce yaşadı şimdi bizden önde gidiyorlar, şu anda türkiye'de söyle bir artı var, genç nesil yine cinsellik konusunda bilgili, gerek internet aracılığıyla gerek artık anne babaların o kadar katı olmaması durumuyla vs. zaten ülkenin yarısından fazlası 0-28 yaş grup o yüzden bir sonraki nesil de artık yavaş yavaş bu konularda gelişme olur Türkiye'de... Örneğin avrupa da kadın ilişkiye gidiyor hamile kalıyor mesela normal karşılanabiliyor, tabiki buna karşı olan anneler babalar vardır yok değil genel olarak diyorum, tabiki kızarlar, bağırırlar, yanlış olduğunu söylerler ama gidip de bizdeki gibi kızı vurmazlar... Daha bizde aileler erkek arkadaşa bile kızıyor, adamlar bu tür konuları aşmış... Devlet bu konuda hiç birşey yapmıyor aslında, Başbakan: "Batının ilmini, bilmini alsaydık keşke biz ahlaksızlıklarını almışız" diyor (buda siyaset değil, siyaset böyle yapılmaz sonra siyaset yapma falan demeyin.) ama o ilim, bilim konusunda birşey yapmıyor, ahlaksızlık dediğide bu tür cinsel olaylar işte. böyle bir devlet böyle bir ülke yapısında yaşıyoruz yapıcak birşey yok, halkıda suçluyamayız bilgisizler. araştırma ihtiyacı duymuyoruz, önyargılıyız hiçbirşeyi soruşturmuyoruz, öyle bir toplumuz bize bir şey günah dendiyse yahu niye günah demiyoruz, demek lazım, asla günah olan şeyleri inkar etmiyorum ama nedenini araştırmak lazım, ona göre davranmak lazım, Allah bir zararı varsa günahlamıştır bir günah işledi diye niye insanları vururuz, madem bağlısın o kadar dinini sen niye en büyük günahı işlersin ? Atatürk biraz daha yaşasaydı keşke diye hep düşündükçe söylerim onun bu ülke başında geçireceği bir 8-10 yıl daha bizim ülkeyi 20-25 yıl ileri taşırdı.
Neyse yine sabah sabah uzun uzun yazdım Smile Darısı bizim ülkenin başına Smile bu olay değil tabiki insanımızın duyarlı sağ duyulu olması... Tabi avrupada adamların rahat olmasının en büyük nedenide o neder ? mahelle ne der? insan içine nasıl çıkıcaz? gibi baskıların olmaması insanların kendi için yaşamsı... Smile Neyse şişirdim kafanızı Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
mugen
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 27 Oca, 2008 16:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yok..Smile

Kova Cinsiyet:Bay At Çevrimdışımugen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |