| Yazar |
Mesaj |
aatg2000
Royal Üye

|
|
|
_________________ * www.ESKIJI.info *
En son aatg2000 tarafından Cmt 26 Oca, 2008 13:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
|
|
 |
      |
 |
fetiville
Usta Yazar

|
|
| kardeş o virüs falan olmasın hani virüs yiince yada çökmüş sitelerde çıkarya kazandınız 999999 cu ziyaretçisiniz falan hesabı yada america green card istermisiniz gbi bedava 250 kontör emaillerinden canı yanan çok insan var
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
Hiç birşey olmaz dostum.. Arkadaşlarım denedi ödeme alanlar bile var. Ayrıca linklerde de sorun yok az önce ben bizzat hepsini ziyaret ettim
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
fetiville
Usta Yazar

|
|
| günde 30 cent alıosak bu yaklaşık 40 ykr eder günde 400bin için ya hard diskkinizi yakıcak bi virüs atarlarsa bilgileremi yancan harddiskin parasınamı yancan
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
fetiville
Usta Yazar

|
|
| bana biraz sakıncalı gelio yani benm görüşüm yalış anlama
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
100% Yanlış bir bakış açısı olduğunu söyleyebilirim.... Fakat tabi ki senin tercihin.. Günümüzde virüs googledan bile gelirken tabiki her an her siteden gelebileceği gibi oradan da gelebilir ama oradaki reklamlar kesinlikle virüslü olmaz. Öyle birşey olsa koca firma kabul etmez zaten reklamını yapmayı... Sen firma sahibi olsan milletin virüslü sitelere girmesini sağlayıp eğlenirmisin yoksa dosdoğru iş yapıp hem kendin parayı kırmak hem de müşterine mi kazandırmak istersin... Yani kısaca mantık şu: Adamlar reklam veren sitelerden 2 cent alıyor tıklayana (bize) 1 cent veriyor. Dolayısıyla alan razı veren razı oluyor.
Yani şu anlattığım sisteme virüslü sitelerin kabul edilmesi sizce ne kadar mantıklı olur yanıtını size bırakıyorum...
Kendi kararınız tabiki.. herkese kolay gele
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
funnyslave
Tecrübeli

|
|
| abicim bu muhtemelen arkadaşımızın kurduğu bir site ve biz buraya girip dediklerini yapınca biz değil kendisi para kazanacak..yemezler kardeşim saolasın almayayım...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
işte herkez kendi kalitesini ve seviyesini eleveriyor anında!
1- Site yabancı
2- Bu site çok ünlüdür ( dünya çapında )
3- Bu site benim olsa buraya yazmakla uğraşmam zaten böyle yarım akıllılarla uğraşmak zorunda kalmam.
4- kendinizi çok akıllı sanıyorsunuz heralde
5- HERKES KARŞISINDAKİNİ KENDİ GİBİ BİLİRMİŞ... (bkz= sahtekar)
bunlar benden funnyslave e gelsin.
ayrıca mod arkadaşlar: istemezdim böyle olmasını cevap vermek durumunda kaldım..
herkesten özür dilerim böyle bir başlık açıp ufuklarınızı geliştirmek istediğim için!
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
footrunner
Royal Üye

|
|
FUNNYSLAVE funny olma lütfen aatg2000 bir royal üyedir. Böyle bişey yapsa bu faneti'deki arkadaşlarına kazık atmak olur. Adamın bugüne kadar 1000den fazla mesajı ve paylaşımları var. Senden 30 cent kazanmak için buradaki itibarını zedeleyecek kadar seviyesiz olamaz.
|
|
|
|

|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
arkadaşlar lütfen bir site için biribirimizin kalbini kırmayalım.....
aatg2000 arkadaşımız bir başlık açmış ve funnyslave arkadaşımızda buna inanmıyor olabilir gayet normal...ister inanırsınız ister inanmazsınız tabi herkezin bakış açısı farklıdır lütfen ama lütfen sizlerden ricam birbirimize saygımızı kaybetmeden hakaret etmeden işi tartışma boyutuna getirmeden yorumlarımızı yapalım,aksi halde başlığı kilitlemek zorunda kalıcam...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| aatg2000 demiş ki: | İşte arkadaşlar bu siteye üye oluyorsunuz ve login olduktan sonra "Surf Ads" linkine tiklayip o gün sitede mevcut olan site reklamlarina girip tek tek ziyaret ediyorsunuz. 30 saniye kronometre çalişiyor ve onay simgesi çikinca pencereyi kapatip diğer bir reklama geçiyorsunuz. Günde 15-20 reklam çikiyor. Ayrica tik başi 1 cent aliyorsunuz. Sanirim bu kadar bilgi yeter şimdilik. Üye olmak için Buraya Tiklayin.
Eğer sorulariniz varsa yazabilirsiniz...... |
Bu cesit reklam amacli sitelerin burada yayinlanmasi bence sakincali. Neden mod arkadaslar buna izin veriyor ki???
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
footrunner ve orki desteğiniz için tşk ederim...
sekerpare sana gelince......... başka da bişey demiyorum...
Mod arkadaşlar başlığı kitlermisiniz lütfen...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| Eyvah eyvah, konu nerelere gelmiş. Neyse konu kilitlenmiştir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|