| Yazar |
Mesaj |
hiboria
Acemi

|
|
Catfgihting ve female wrestling'de schoolgirl pin fantatiğiyim. Başka sevenler var mı merak ediyorum. Ben Türkçe olarak da schoolgirl pin'e kız öğrenci tuşu diyorum. Başka nasıl söylenebilir bilmiyorum.
Schoolgirlpin eğer müdahele eden olmazsa ve kızlardan biri diğerini tamamen domine etmişse facesitting, breast smothering'e de dönüşebiliyor.
|
|
|
|
_________________ CATFIGHT-BONDAGE-TICKLING
http://karanlikfanteziler.sensualwriter.com
|
|
 |
      |
 |
feetloverr
Acemi

|
|
| eeet benimde hoşuma gidiyo
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
recaizade
Acemi

|
|
| şimdi gördüm çok hoşuma gitti saol
|
|
|
|
_________________ ı like girls nostrils...
|
|
 |
    |
 |
junior
Fetişist

|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
bunlşar tam schoollu canım )
|
|
|
|
 |
    |
 |
wizardoz
Usta Yazar

|
|
| wrestling catfight olaylarına hastayımdır. ultimatesurrender.com bu konuda internette 1 numara bence. academywrestling ve strap-on academy productions (bunlar zaten kardeş site) bence süper. ama kliplerini bulmak çok zor ancak e-mule ile ..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
riders
Acemi

|
|
| arkadaslar benimde cok hosuma gidiyor school girl pin ile ilgili birçok site var
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Güzele benziyor, adres versene...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| oooo bende bayilirim.....hatta bugun 2 saat izledim netten.....ama ben gercek olanlarinin hastasiyim.....misal youube a girip cok saglam gercek kiz,kadin kavgalarini izliyebilir ve benim gibi keyiflenebilrisiniz......girl fight ama real girl fight hastasym......obur turlu seneryo tarzi ucretli sitelerin soft gures bogusma olaylari filan beni pek cekmez.....yumruk yumruga kanli canli gercek girl fight in hastasiyim ama dedigim gibi........hee erkek erkege de cok saglam goruntuler var kavga anlaminda netten...gercek olayalr yani onlari da cok severim hatta bayilirim........ama tabi dominasyon o bu acisindan girl fight olayinin yeri baska...........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Ben fazla sevmiyorum ama güzel paylaşım olmuş... Ellerine sağlık...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
zekeriyal
Fetişist

|
|
| Keşke ilk fotoğrafın benzerleri çok olsaymış, bir ara diğerlerinin videolarını üşenmeden indirmiştim, uzun zaman oldu tabi... Nostalji hissettim, eline sağlık.
|
|
|
|
_________________ so say we all
|
|
 |
     |
 |
riders
Acemi

|
|
| zekeriyal demiş ki: | | Keşke ilk fotoğrafın benzerleri çok olsaymış, bir ara diğerlerinin videolarını üşenmeden indirmiştim, uzun zaman oldu tabi... Nostalji hissettim, eline sağlık. | arkadaslar size güzel bir site adresi vereyim http://www.sgpinned.info/ uyelik bedava harika bir site cok hosunuza gideceginden eminim saygılarımla
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|