banada denk gelmedı ya sole bi muhabbet fetisizm namına laf acınca hemen hepsi kacıyor:) Bunun bi yolu var mı yanı kacmadan muahbbet etmelerini saglamak ıcın
merhaba arkadaşlar ilk önce yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim bu bayanın msn listeme denk gelmesi tamamen tesadüf eseridir ve şu anda hala kendisiyle konuşuruz bazı zevkdaşlar fetişizmden açılan konu oldu kızların akçtığı söyler evet doğrudur ama ben bir çok bayanla msn fetişizm üzerine konuştum bu konuyuda en çok merakl edenler hep 30 yaş üstü bayanlar olmuşutr selda da şu an 345 yaşında ve bekardır şu an gaziantep te mali müşavirlik yapmaktadır beni bu yaz gaziantep'e davet etti ama işlerimden dolayı gidemedim arada sırada telefonla da konuşurz kendisine hala böcek eziyor musun diye sorduğumda ezmiyorum ama süpürgeyle öldürüyorum diyor neden ezmediğini sorduğumda o zaman aklıma sen geliyorsun anlatacak anım olmasın diye yapmıyorum diye cevap veriyor ama bir gün buluşursak mutlaka trample yaşamasam bile ayaklajrını seveceğim
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz