Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
cicikis
Moderator
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pts 07 Nis, 2008 08:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eğer öğrendiyseniz şu an ki topik işe yaramış demektir.
Kölelik sanılanın aksine çok ama çok zor bir iştir. Onu yapmam, bu olmaz, gibi kaprisleri, Sahip/Sahibe arıyorum, gibi kim çıkarsa bahtıma yaklaşımları köleliğe uygun değildir.
Kölelik 1 saatlik birine köle numarası yapma ile 2 ayak oyunu ile de olmaz... Sahip/ Sahibeliğin sadece emir vermekle olmadığı gibi ... Blink

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Image

Aslan Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıcicikis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Pts 07 Nis, 2008 09:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eger azicik bilgimle sizlere yardim edebildiysem ne mutlu bana Wink

Bu arada Ciciks, son mesajinizdaki açiklama aslinda anlatmaya calisip ifade edemedigim seydi, gayet guzel aciklamissiniz tesekkurler Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
belloni
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 07 Nis, 2008 13:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu sanırım bdsm'nin çok teorik tarafı. Ben zevklerde teorinin yeri olmadığını düşünüyorum. Ve özellikle bu konuyu cevaplayanların bu işin bilincinde olan kesim , diğerleri ise bu işin bilincinde olduklarını zannedenlerin bulunduğu kesim diye ayırmak bana göre yanlış geliyor.

Nitekim herkesin kendine göre sınırı ve bilgisi vardır. Ve emin olun iş tecrübeye dökülünce yani vuku bulunca özellikle karşımdaki Slave mi Submissive mi veya Sahip/sahibe mi Hükümdar mı düşünen pek az insan vardır.

Cinsel hazzı incelemede üstat sayılabilecek ünlü filozof Krafft-Ebing ' in geçen sitenin birisinde okuduğum çok orjinal bir sözü vardır ; " Eğer organizma cinsel dürtülerini harekete geçirecek diğer bir organizmayla karşılaşırsa , ruhu transa geçer ; gerekirse ruhunu satarak bedenini doyurmaya çalışır. "

Yukarıda bahsettiğim gibi ve Krafft'ın bahsettiğinede odaklanırsak sanırım bdsm'nin teorik bağlamdan çok bir yaşam tarzı oldugunu benimsemek ve bu yaşam tarzı bir çok organizmanın yaşam tarzına göre şekillenir diye düşünürsek , kanımca daha doğru.

Zaten her insanın kendine göre sınırı olduğu bilincine vardığımız zaman , her insanın sınırını belirleyen sözcüklere (sub / slave gibi) gerek olmayacağını da bir nevi görmüş olacağız diye düşünüyorum.

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Gizlibelloni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Pts 07 Nis, 2008 17:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Aslinda yukaridaki yaziya biraz katiliyorum, biraz katilmiyorum:

Katiliyorum cunku insanlar kendi fantazilerinde istedikleri sifat veya kavramllari kendi tanimlariyla kullanabilirler.

Katilmiyorum cunku daha sonra cikiyor bir bayan diyo ben herkesi kolem yaparim..bunlar da bence kavram karmasasindan olusuyor..

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
kontesancelika
Uyarı : 1
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 07 Nis, 2008 18:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Eğer kişi kavramları ve anlamlarını bilmiyorsa bile forumalrda fazlasıyla aydınlanabilir yani o argümanlara haiz olmamaması durumu değiştirmez okur öğrenir ve cevabını size yazar yada kişi zaten bilyordur bildiği bir şeyi bir daha tekrar etmek zorunluluğu olmadğından cevap yazmaz . Her soruya herkes cevap verecek demek değildir vu bu bilip bilmedğinin göstergeside olamaz kişi kendi iç dünyasını bildiğinden ötürü slave ve
Submissive v.b kelimelerin anlamını bilmesede kendini ifade ederken bu gibi terimlerin farkında olmadan zaten kullanıyordur . ve siz karşısındaki bilgili master yada mistress olarak bu tanıyı koyabilirsiniz zaten.

Balık Cinsiyet:Bayan Yılan Çevrimdışıkontesancelika kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slaveteen
Usta Yazar
Usta Yazar

brazil.gif
MesajTarih: Sal 08 Nis, 2008 15:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben bilgilendim mesela benim nickim aceleye gelmiş birşey aslında köle felan değilim yoksa kız arkadaşımın tokat atmasına bile tahamülüm yok. Ayak fetisistiyim böyle topic fazla yok. Genelde geyik. Ortamında geçiyor doğru bide burda yaş ve tecrübe olarak benden çok iyi durumda olanlar var. Açıkcası tecrübelerinden faydalanmak isterim. Çünkü bu form sayesinde daha önce duymadığım kelimeler duydum. İngilizce sözlükleri saolsun biraz işe yarıyor. Ama sonuçta sözlük felsefesini anlatmaz.

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıslaveteen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
cicikis
Moderator
Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 08 Nis, 2008 20:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

slaveteen demiş ki:
Ben bilgilendim mesela benim nickim aceleye gelmiş birşey aslında köle felan değilim

böyle topic fazla yok. Genelde geyik.

Bu dürüst ve açık yaklaşımından ötürü tebrik etmeden geçemeyeceğim inan... Anlatmak istediğim zaten bu...Forum Bilgi paylaşım yeridir. Eğer burada insanlar bilgi paylaşmayacaksa ne paylaşacak ? Sadece ayak fotoğrafı koymakla olmaz...

İçerik lazım... Döküman lazım... Bilgi lazım... ve tabii ki bunları da okumak lazım ...

Ki insanlar kendilerine bir sıfat taktıklarında nasıl bir yükümlülüğün altınagirdiklerini anlayabilsinler ...

Bu sebeptendir ki bu tür mesajlara herzaman ilk cevap verenlerin "kendilerini bu işin duayeni olarak tanıtan kişiler" olmasını arzu ederim. Hepimizi bilgilendirmeleri adına ...

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Image

Aslan Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıcicikis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIM
MONTAIGNE
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Çar 09 Nis, 2008 00:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Genelleme ile fikirlerimi ifade etmeye çalışayım.

İlk önce dikkat edilmesi gereken konu bulunduğumuz ortam da bir çok insanın konunun özünden çok sadece fantazi ve anlık zevklerini tatmin amacı ile,partner bulma arzusun da oluşundan kendilerin de uyanan meraktır.

Dolayısıyla konu içersi de sorulan soruların sağlıklı bilgi paylaşımı ile,insanları bilgilendirme adına herkesten cevaplar alınması mümükn olmayacktır.Çok küçük bir kesimin aydınlatıcı ve şahsen fikirlerini sunması bile,merakları az da olsa giderecektir.

BDSM içersin de bir çok kelimenin anlamını yada farkını bilmemek bana göre farzı misal gerekirse "ben ingilizce öğretmeniyim" deyip te ingilizce bilmemek gibi bir durumdur.Özellikle sormuş olduğunu sub/slave farkı BDSM için de bilinmesi gereken en kolay cevaptır.

Kısaca özetlemek gerekirse Sub;gücünü karşısın da kine kendi isteğiyle devredendir.Slave ise;böyle bir gücü devretmeye gerek duymaz,zaten o karşın da o gücü görmek ve yaşamak ister.Yani biri her zaman köle değilken,diğeri her zaman köledir.

Diğer bir husus ise,bu farkları bilmeyenleri sahip/sahibe midir sorusu altın da sorgulamak,sadece bu soruya verecekleri yanıt ile mümkün değildir.Ha şahsen ben bu soruya ve soruyla ilgili düşünceleri olmayanlara ne sahip derim,nede sahibe.

Pro-domluğa gelince,bu ve bunun gibi bir çok konuya cevap vermemesi ve bilmemesini gayet doğal karşılarım.Çünkü onlar için ast olan maddi ranttır.Bilmesi ya da bilmemesi kendisine her hangi bir artı veya eksi getirmez.

Hiç bir pro-dom,kendisine yapılmasını istemediği hiç bir zevki köleye yapamaz.Çünkü köle parası ile yaşadığı için her türlü zevki ve fantaziyi seçme hakkına sahiptir.Ama durum life-styl bir ilişki ise böyle bir tercih olmadığı gibi,sahip ya da sahibenin himayesin de olan ve sorumluluğunu almış olduğu kölesine karşı bir çok konu da yeterli olması gerekir.

Terazi Cinsiyet:Bay Sıçan ÇevrimdışıMONTAIGNE kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |