| Yazar |
Mesaj |
kole_fatih
Acemi

|
|
Merhabalar. Bu hikaye gerçektir ve tamamen ban aittir.
Çocukluk yıllarımdan bu yana ayaklara karşı bir ilgi duyuyordum ve bunu kendime itiraf etmekte zorlanıyordum. Gün geçtikçe ve teknolojinin de gelişmesi ile bilgisayar ve internet ile tanışmam bunu kendime itiraf etmem konusunda bana yardımcı omaya başlamıştı. Çünkü internette bununla ilgili olarak bir çok kaynak ve bilgiye ulaşabiliyordum.
Kesintisiz her gün ayak fetiş sitelerini dolaşıyor ve kendimi tatmin ediyordum. Okuduğum hikayeleri bende yaşamak ve o zevki tatmak istiyordum.
Uzun zamandır site site dolaşmaktan ve gördüğünü kaydetme huyumdan dolayı bilgisayarımda hayli bir arşiv oluşmustu. Taki evlenene kadar bu arşiv ile kendimi tatmin ediyordum. Evlendiğimde bilgisayarımda bu tarz şeyler kalmamıştı, hepsini içim acıyarak silmiştim. Karıma yakalanmaktan korkuyordum.Çünkü ototriter bir insanım tezat olarak.Ve bu benim tüm hükmümü ortadan kaldıracak bir vuku olurdu.
Bunun yanında ise karımın o kadar güzel ayakları var dı ki ona çaktırmadan sürekli ayaklarını izliyordum. Ve hatta bazı sevişmelerimizde ayaklarına dokunmaya başlamıştım. Bunu gün geçtikçe ilerletmiş sevişmelerimiz sırasında ayaklarını bacaklarını öpmeye başlamıştım. Ama bunlar bir kaç saniyeyi geçemiyordu. Bir yandan korkuyordum çünkü. Sadece öpücüklerle yetinmek zorunda kalıyordum.
Oysa ben ayaklarını bana zorla öptürmesini beni ezmesini ve bana emirler vermesini diliyordum.
Ama bir türlü olmuyordu. Bir iki defa ayaklarını öpmemden dolayı şüphelenir gibi olmuş ve bana ayaklarımı öpmekten zevk mi alıyorsun diye sormuştu.
Bir başka seferde de sen ayak fetişisti misin diye sormuştu.
devamını sonra yazacam şimdi çıkmam lazım....
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
eyvahhhhhhhhhhh sakın yakalanmış olmayasın şuan vallahi bi nefes okudum desem yeridir sende tv .ler gibi az sonra der gibi kaçmışsın dostum sabırsızlıkla bekliyoruz
sevgilerrr..............
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
pantyhosepantyhose
Tecrübeli

|
|
 |
     |
 |
Çiğne beni
Tecrübeli

|
|
| Hocam en heyecanlı yerinde bırakmışsın yaw devamını merakla bekliyoruz inşallah bir trample seansı yaşamışsındır yada yaşaman dileğiyle hoşçakal diyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
berkdemir
Tecrübeli

|
|
Abi çok sevimli bi yorumun var çok hoşuma gitti Ne diyim walla güzel insanmışsın, umarım herşey dilediğin gibi olur bu konuda
|
|
|
|
_________________ Live together Die alone!
|
|
 |
    |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
Güzel gitmiş hikaye okunası olmuş yani
Devamını merak yaptı biz
|
|
|
|
_________________ * www.ESKIJI.info *
|
|
 |
      |
 |
emesen
Acemi

|
|
| valla işallah anlamıştır yoksa senin söyleyip fantazilerini yaşayacağın yok eşin senden cesaretliymiş ben söyledim kurtuldum
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
paspas87
Usta Yazar

|
|
| Çiğne beni demiş ki:
|
|
Hocam en heyecanlı yerinde bırakmışsın yaw devamını merakla bekliyoruz inşallah bir trample seansı yaşamışsındır yada yaşaman dileğiyle hoşçakal diyorum.
|
aynen katılıyorum
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
sekerpare
Fetişist

|
|
Yahu insan karisini da soylemezse kime soyler
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
gerçekten çok güzel bir hikayeymiş dostum yaff .. dewamını da bekliyorum sabırsızlıkla
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
     |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| evlılıkte acıklamak cesaret ısı...
|
|
|
|
_________________ Seni hiç anlamadan şaşkın seyrettiler...
Olaganüstü renklerine bakıp..
Işıklı semalarda uçucu masumluğun
Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...
UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...
|
|
 |
    |
 |
cnr91
Usta Yazar

|
|
dostum o değilde şu arşivi silmeseydin keşke ben ona yanarım bizlerle paylaşırdın
|
|
|
|
_________________ bakıpta yorum yazmayan bizden değildir
|
|
 |
    |
 |
feetlazy

Acemi

|
|
| Ne kadar şanslısın. Kıymetini bil eşinin. Benim kısmetim yokmuş ayak yönünden napalım. Herşeyi iyi ama ayakları bakımsız . Ben de ayakseverim. Ama benim ki ayaklarına hiç bakım yapmıyor ayaklardan hoşlandığımı bildiği halde. Napalım ya nasip ya kısmet
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Giro
Fetişist

|
|
| insanın karısının ayakları güzel olucak yaaa...ben 2 gündür sevgilimle beraberim o da bilir beni....bayıldım desem yeridir yani..
|
|
|
|
_________________ geri geldimm...
|
|
 |
    |
 |
vaybe
Acemi