Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
kole_fatih
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 10 Arl, 2007 21:39  Mesaj konusu:  Karımın Ayakları Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Merhabalar. Bu hikaye gerçektir ve tamamen ban aittir.

Çocukluk yıllarımdan bu yana ayaklara karşı bir ilgi duyuyordum ve bunu kendime itiraf etmekte zorlanıyordum. Gün geçtikçe ve teknolojinin de gelişmesi ile bilgisayar ve internet ile tanışmam bunu kendime itiraf etmem konusunda bana yardımcı omaya başlamıştı. Çünkü internette bununla ilgili olarak bir çok kaynak ve bilgiye ulaşabiliyordum.
Kesintisiz her gün ayak fetiş sitelerini dolaşıyor ve kendimi tatmin ediyordum. Okuduğum hikayeleri bende yaşamak ve o zevki tatmak istiyordum.
Uzun zamandır site site dolaşmaktan ve gördüğünü kaydetme huyumdan dolayı bilgisayarımda hayli bir arşiv oluşmustu. Taki evlenene kadar bu arşiv ile kendimi tatmin ediyordum. Evlendiğimde bilgisayarımda bu tarz şeyler kalmamıştı, hepsini içim acıyarak silmiştim. Karıma yakalanmaktan korkuyordum.Çünkü ototriter bir insanım tezat olarak.Ve bu benim tüm hükmümü ortadan kaldıracak bir vuku olurdu.
Bunun yanında ise karımın o kadar güzel ayakları var dı ki ona çaktırmadan sürekli ayaklarını izliyordum. Ve hatta bazı sevişmelerimizde ayaklarına dokunmaya başlamıştım. Bunu gün geçtikçe ilerletmiş sevişmelerimiz sırasında ayaklarını bacaklarını öpmeye başlamıştım. Ama bunlar bir kaç saniyeyi geçemiyordu. Bir yandan korkuyordum çünkü. Sadece öpücüklerle yetinmek zorunda kalıyordum.
Oysa ben ayaklarını bana zorla öptürmesini beni ezmesini ve bana emirler vermesini diliyordum.
Ama bir türlü olmuyordu. Bir iki defa ayaklarını öpmemden dolayı şüphelenir gibi olmuş ve bana ayaklarımı öpmekten zevk mi alıyorsun diye sormuştu.
Bir başka seferde de sen ayak fetişisti misin diye sormuştu.
devamını sonra yazacam şimdi çıkmam lazım....

Terazi Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkole_fatih kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
polmen
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 10 Arl, 2007 22:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eyvahhhhhhhhhhh sakın yakalanmış olmayasın şuan Smile vallahi bi nefes okudum desem yeridir sende tv .ler gibi az sonra der gibi kaçmışsın dostum sabırsızlıkla bekliyoruz
sevgilerrr..............

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıpolmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
pantyhosepantyhose
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 11 Arl, 2007 02:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bekliyoruz.....

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıpantyhosepantyhose kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Çiğne beni
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 11 Arl, 2007 03:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hocam en heyecanlı yerinde bırakmışsın yaw devamını merakla bekliyoruz inşallah bir trample seansı yaşamışsındır yada yaşaman dileğiyle hoşçakal diyorum.

Aslan  At ÇevrimdışıÇiğne beni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
berkdemir
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 11 Arl, 2007 23:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Abi çok sevimli bi yorumun var çok hoşuma gitti Smile Ne diyim walla güzel insanmışsın, umarım herşey dilediğin gibi olur bu konuda Wink

İkizler Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıberkdemir kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
aatg2000
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 11 Arl, 2007 23:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Güzel gitmiş hikaye okunası olmuş yani Wink
Devamını merak yaptı biz Smile

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıaatg2000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
emesen
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cum 04 Tem, 2008 23:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla işallah anlamıştır yoksa senin söyleyip fantazilerini yaşayacağın yok eşin senden cesaretliymiş ben söyledim kurtuldum

Koç  Ejderha Gizliemesen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
paspas87
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 05 Tem, 2008 01:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Çiğne beni demiş ki:
Hocam en heyecanlı yerinde bırakmışsın yaw devamını merakla bekliyoruz inşallah bir trample seansı yaşamışsındır yada yaşaman dileğiyle hoşçakal diyorum.

aynen katılıyorum Very Happy

Terazi Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıpaspas87 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
sekerpare
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cmt 05 Tem, 2008 09:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yahu insan karisini da soylemezse kime soyler Smile

İkizler Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısekerpare kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 05 Tem, 2008 09:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gerçekten çok güzel bir hikayeymiş dostum yaff .. Smile dewamını da bekliyorum sabırsızlıkla Very Happy

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 05 Tem, 2008 17:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evlılıkte acıklamak cesaret ısı...

Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...

UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cnr91
Usta Yazar
Usta Yazar

tunisia.gif
MesajTarih: Cmt 05 Tem, 2008 18:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dostum o değilde şu arşivi silmeseydin keşke ben ona yanarım bizlerle paylaşırdınVery Happy

Kova  At Çevrimdışıcnr91 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
feetlazy
Uyarı : 1
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 05 Tem, 2008 20:06  Mesaj konusu:  merhaba Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ne kadar şanslısın. Kıymetini bil eşinin. Benim kısmetim yokmuş ayak yönünden napalım. Herşeyi iyi ama ayakları bakımsız . Ben de ayakseverim. Ama benim ki ayaklarına hiç bakım yapmıyor ayaklardan hoşlandığımı bildiği halde. Napalım ya nasip ya kısmet

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıfeetlazy kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 06 Tem, 2008 14:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

insanın karısının ayakları güzel olucak yaaa...ben 2 gündür sevgilimle beraberim o da bilir beni....bayıldım desem yeridir yani..

Yay Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıGiro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
vaybe
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Çar 16 Tem, 2008 03:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

heheh... Smile dizi tadında...

Aslan  Yılan Çevrimdışıvaybe kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |