Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
cnr91
Usta Yazar
Usta Yazar

tunisia.gif
MesajTarih: Per 03 Tem, 2008 11:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

önemli olan işlevi beyler isterse 1 metre olsun işe yaramadıktan sona kadın ha penis alımış içine ha vibratör

Kova  At Çevrimdışıcnr91 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xmanyakx
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Per 03 Tem, 2008 17:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

açık konuşmak gerekirse 3-5 sene önce ölçtüğümde 17.4 cm idi ama fetişist duygular hakimken tam ereksiyon olamıyorum nedense. yani bu 17.4 lük değer fetişist duygulardan tamamen uzakken oluşan değer başka arkadaşlarda böyle 1 problem varmı merak ediyorum bi de birşeye değinmek istiyorum beni değilde yanımdakini sırf penisi büyük diye ya da şöyle söyliyim partner seçimini penis büyüklüğüne göre yapan bayanlara sesleniyorum hayvanlar gibi si...şmeye devam doğru yoldasınız !!!

Terazi Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıxmanyakx kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 03 Tem, 2008 18:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

öle demeyin arkadaşlar görsel olarak inanılmaz etkiliyor...eğer sexte tatminden bahsediyorsanız asıl önemli konu güçlü bel kasları, uzun süre efor gösterebilmek (yorulmamak) bide haydar dümen amcamızın dediği gibi makul boyda penis...benimki biraz uzun ve kalın olduğu için çok acı veriyor karşı tarafa...daha önce dediğim gibi anal ilişki sırasında bağırsağı yırtıldı hatunun..

Yay Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıGiro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 03 Tem, 2008 18:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

extra bilgi olarak söyleyeyim ...durex'in bir ürünü var adını unuttum ama eve gidince bakıp hemen söyleyeceğim size 2 hafta önce kıbrısta gördüm aldım ...

prezervatif'in üstüne sürülüyor hatunda titreşimli vibratör etkisi yaratıyor...orgazm garantili yani Wink

Yay Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıGiro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
xmanyakx
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Per 03 Tem, 2008 22:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ortalık bağırsağını yırttırmak isteyen hatunlarla doluyken ve bunu becerebilenler de bunu yapmakla övünürken bana söz söylemek düşmez...

Terazi Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıxmanyakx kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Crack
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 04 Tem, 2008 00:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

en iyisi herzaman dogal olanıdır bugun insan teknolojisinin geldigi nokta son derece ileri gibi gorunsede penis boyu her ne olursa olsun bunu cesitli yontemlerle degistirmeye calısmak size zararlı olacaktır
dunyanın en gelismis robotlarından biri olan asimonun fiziki performansı normal bir insanla kıyaslanamayacak kadar dusuk durumda bunun gibi bircok ornek var.
konuyla pek bir alakası yok gibi oldu bu yorumlar ama demek istedigim size dagıtılan eli kabul edin yoksa kaybedersiniz...

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıCrack kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Cum 04 Tem, 2008 05:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Crack demiş ki:
en iyisi herzaman dogal olanıdır bugun insan teknolojisinin geldigi nokta son derece ileri gibi gorunsede penis boyu her ne olursa olsun bunu cesitli yontemlerle degistirmeye calısmak size zararlı olacaktır
dunyanın en gelismis robotlarından biri olan asimonun fiziki performansı normal bir insanla kıyaslanamayacak kadar dusuk durumda bunun gibi bircok ornek var.
konuyla pek bir alakası yok gibi oldu bu yorumlar ama demek istedigim size dagıtılan eli kabul edin yoksa kaybedersiniz...

Evet doğru ameliyatla büyütülen penislerin deforme bir görüntüsü oluyor.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 04 Tem, 2008 15:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yauv bana gore cok gereksiz uzamakta bu konu....tamam herkese yorum sorulmus sonuc bulma cozume ulasma odakli bi baslik diil bu ama......2 kere 2 dort tarzi yaniti bu sorunun......kadinlar icin onemlimidir....her turlu onemlidir......o diil erkekler arasinda da onemlidir......aksini soliyen bos konusuodur yada erkekse penisi kucuktur kadinsa erkeginin penisi kucuktur........

seskuel yeterlilik anlaminda da evet bunun bi bilimsel boyutu vardir yuzde 80 90,normal bir seks,gir cik aktivitesi icin de yeterlidir,cok buyukluge gorkeme gerek yoktur.......

ama sorudan giderek....onemlidir......hatta onemlimidir bana gore soru diildir.......

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
pinogyo
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cmt 05 Tem, 2008 10:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bi kadında bi yorum yapsa ondan öğrensek kadınlar ne düşünüyor

Oğlak  Maymun Çevrimdışıpinogyo kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 06 Tem, 2008 13:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

xmanyakx demiş ki:
ortalık bağırsağını yırttırmak isteyen hatunlarla doluyken ve bunu becerebilenler de bunu yapmakla övünürken bana söz söylemek düşmez...

yanlış anlaşılma olmasın ben böyle bişeyle övünmem sen nasıl bir psikoloji ile okuduysan başka bi şekilde anlamışsın..

Ortalık anal sex manyağı hatunlarla dolu olabilir ben bilemem o kadar ama ben "penis boyutlarından bahsediyorsak" böyle bi durumada yol açabilirsiniz diye söledim ben manyak değilim hele akıl hastası hiç değilim ki bir insanın bağırsağını yırtıp gecenin köründe kan revan hastaneye gideyim..Oluyor demek istedim dikkat edin daha önce forumda böyle bir konu oldu orada da demişimdir "Allah korusun bir daha yemin ettim yapmam" diye...

tecrübelerimi paylaştım...

Ben size birçok bayanın ağzından duyduğum şeyi iletmek istiorum bayanlar ortalama büyüklükte, kalın ve taş gibi sert bir penis istiyorlar

paspas87
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 06 Tem, 2008 14:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

acıkcası ben pek hatunların penis boyuyla ilgili olduklarını sanmıyorum...Elbette ilgilenen hatun ardır ama cogunlugun pek umursayacagını sanmıyorum tabi asırı kucuk degilse:)

Terazi Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıpaspas87 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Pzr 06 Tem, 2008 15:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Giro demiş ki:
xmanyakx demiş ki:

yanlış anlaşılma olmasın ben böyle bişeyle övünmem sen nasıl bir psikoloji ile okuduysan başka bi şekilde anlamışsın..

Ortalık anal sex manyağı hatunlarla dolu olabilir ben bilemem o kadar ama ben "penis boyutlarından bahsediyorsak" böyle bi durumada yol açabilirsiniz diye söledim ben manyak değilim hele akıl hastası hiç değilim ki bir insanın bağırsağını yırtıp gecenin köründe kan revan hastaneye gideyim..Oluyor demek istedim dikkat edin daha önce forumda böyle bir konu oldu orada da demişimdir "Allah korusun bir daha yemin ettim yapmam" diye...

tecrübelerimi paylaştım...

Ben size birçok bayanın ağzından duyduğum şeyi iletmek istiorum bayanlar ortalama büyüklükte, kalın ve taş gibi sert bir penis istiyorlar

Aynen öyle. Test edildi ve onaylandı. Mr. Green. 17-19cm'lik kalın ve taş gibi bir penisi gören en havalı görünümlü hatun bile affedersiniz yamuluyor. Garip garip gülümsemeye başlıyor ve dağılıyor. Kimse kimseyi kandırmasın büyük penis tercihleridir. Ama çok hoşlandıkları ve sevdikleri bir adamda, eğer o adam bayanı tatmin anlamında ortalamayı tutturuyorsa illa da büyük penis aramazlar.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
mephistophelique
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 06 Tem, 2008 20:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben yine başlıcam tıbbi diyerek herkes off diyecek biliyorum ama devam edicem Smile
Tıbbi olarak 8 cm üzerindek her erkek cinsel organı normal sayılıyor. Anormal olması genelde uzunluğu kasteden bir ifade. Neden bir organ kısa ya da uzun diye ayırılsın ki? Eğer illaki bir katagori gerekiyorsa, yeterince mutlu eder ya da edemez diye ayırılsın.

Bir kadın olarak yorumlar içinde büyük organları gören kadınların gülümsemeleri veya abuk ifadelerine yer verilmiş. Demek ki; o beyler sexi paris hilton'un ucuz sex filmlerini izleyerek öğrenen hatunlarla birlite olmuşlar. Üzgünüm ki gerçek bu.

Evet bir kadın cinsel organı biraz göz dolduran bir erkekten etkilenir. Ama en büyük etki; boşaldıktan sonrada kendisini istediğini ve biraz önceki mutluluğu yaşatan kadının kendisi olduğunu hissettirebilen bir erkektir.

Bu arada malum internet ortamındayız. Genelde sapıklar kısa mesaj atıyorlar. Kandırmak içinde genelde uzuvlarının büyüklüğünden hatta çapından bahsediyorlar. Beyler sizin 18 cm altında organınız yok mudur? Artık feci halde gülüyorum. Komik olmayın. Varolanla önce siz yetinin ki sonra kadınınıza yetiniz. Saygılar.

Kırmızı Güzeldir...

Boğa Cinsiyet:Bayan Horoz Gizlimephistophelique kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Pzr 06 Tem, 2008 22:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mephistophelique demiş ki:
Ben yine başlıcam tıbbi diyerek herkes off diyecek biliyorum ama devam edicem Smile
Tıbbi olarak 8 cm üzerindek her erkek cinsel organı normal sayılıyor. Anormal olması genelde uzunluğu kasteden bir ifade. Neden bir organ kısa ya da uzun diye ayırılsın ki? Eğer illaki bir katagori gerekiyorsa, yeterince mutlu eder ya da edemez diye ayırılsın.

Bir kadın olarak yorumlar içinde büyük organları gören kadınların gülümsemeleri veya abuk ifadelerine yer verilmiş. Demek ki; o beyler sexi paris hilton'un ucuz sex filmlerini izleyerek öğrenen hatunlarla birlite olmuşlar. Üzgünüm ki gerçek bu.

Evet bir kadın cinsel organı biraz göz dolduran bir erkekten etkilenir. Ama en büyük etki; boşaldıktan sonrada kendisini istediğini ve biraz önceki mutluluğu yaşatan kadının kendisi olduğunu hissettirebilen bir erkektir.

Bu arada malum internet ortamındayız. Genelde sapıklar kısa mesaj atıyorlar. Kandırmak içinde genelde uzuvlarının büyüklüğünden hatta çapından bahsediyorlar. Beyler sizin 18 cm altında organınız yok mudur? Artık feci halde gülüyorum. Komik olmayın. Varolanla önce siz yetinin ki sonra kadınınıza yetiniz. Saygılar.

Bu konu gittikçe amacından sapmaya ve kırıcı olmaya başladı diye düşünüyorum. Forumumuzda hiç bir üyemizin bir diğer üyeye "sapık" demeye hakkı yoktur. Bu konu başlığında yazmış olduğum bir önceki mesajda kendime özel kalması gereken deneyimlerimi paylaştığım için şu an pişmanım. Evet sanal ortamdayız ve burda övünmek kolay. Affedersiniz kimse kimsenin cinsel organının gerçek boyutunu bilemez ve bu konu hakkında erkek üyeler yalan söyleyebilirler. Ancak nasılki kimse kimsenin pantolunun altında neyin saklı olduğunu bilemezse, aynı şekilde herhangi bir üyemizin sanal ortamın dışında tanışıklığı olmadığı bir kişinin bugüne kadar birlikte olduğu bayanların kalite seviyesini bilebilmesi de mümkün değildir ve hiç tanımadığı bayanlar hakkında genellemeler yapmasıda bence yanlıştır. Evet tıbben 8-9 cm ebatındaki bir penis normal kabul ediliyor. Çünkü vajina olarak bildiğimiz tüpün uzunluğuda aynı oranda cm'ye tekabül ediyor. Ben zaten tensel ve duygusal uyumu tam olan bir çiftin bayan olanının erkeğinin penisinin boyuna çok fazla kafa yormayacağını bir önceki mesajımda yazmıştım. Umarım herkes bu mesajımı doğru olarak anlar. Saygılarımla.

mephistophelique
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 06 Tem, 2008 22:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

khalkedonian; öncelikle benim yazımın tamamını ne amaçlı kendinize çıkış noktası yaqtınız anlayamadım. Bu forumdakilere saqık dediğimi nereden çıkarttınız onu da anlayamadım. O yazı sadece sizin yazdıklarınızla hatta bu başlık altında yazılanlarla da alakalı degıl. bu forumun baslıgı olarak işgal etmesede konular hakkında fıkrı vardır ınsanların. siz nasıl fikir beyan ettıysenız bende gayet rahat ederım. saygımı asmamısım kufretmemısım. lutfen benım yazılarımı cevaq halıne getırmeden yorum yazmanızı rıca edıcem. bosu bosuna cevaq vermek zorunda hıssedıyorum. baslık altında hos olmuyor. teşekkurler

Kırmızı Güzeldir...

Boğa Cinsiyet:Bayan Horoz Gizlimephistophelique kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |