Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
burakoz55
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Kas, 2007 10:50  Mesaj konusu:  cezbedici ayaklar Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iyi günler dilerim.nasılsınız bakalım arkadaşlar.benim 10 yıl önce başımdan geçen ve hala hatırladıkça içim tuhaf olan bir anımı anlatacağım.
bir temmuz günü eniştemin yanında çalışıyordum. eniştem ayakkabıcıdır.zaten onun bu iş yerinden dolayı bende ayak fetişm başladı.
neyse öğlenden sonra iyice canım sıkılmıştı.zaman geçmiyordu,derken kapı açıldı ve 35-40 yaşlarında orta boy kızıl saçlı balık etli bakımlı bir bayan
içeri girdi.herhalinden bakımlı olduğu ve büyüleyici olduğu belliydi.odaya güzel bir başdöndürücü parfüm sardı.üzerinde gökkuşağı renkli hafif diz üstünde bir elbise vardı
.tabi benim ilgimi çeken yere hemen ayaklarına baktım.çok bakımlı ve düzgün bacakları ve ayakları vardı .ben birkaç ayakkabı ve terlik istiyorum dedi ve hemen
kenarda dizili olan kırmızı üstünde hafif beyaz tüyleri olan terliği gösterdi ve denemek istiyorum dedi .ben hemen otutturup bayanı ayağındaki ayakkabıyı çıkardım.
ayağı çıkar çıkmaz çok tatlı bir koku sardı etrafımı .içimden burnumu ayakkabıya sokup içime çekmek geldi anlatamam.avuçlarımın içine aldım ayağını
ayak tabanı yumuşacık bir pamuk yumağı elliyorum sandım.çok bakımlıydı.tırnakları pempe ojeli sevimli top top parmakları vardı.ahhh ahhh dedim içimden.şimdi o parmakları dudaklarımın arasına alıp ağzımın içinde emmek isterdim dedim.
çok büyüleyiciydi beni cezbetti.1-2 ayakkabı denedikten sonra artık oda huylanmaya başlamıştı.her çıplak ayağına dokunduğumda bacaklarındaki tüy kökleri top top oluyordu. tüyleri diken diken olduğunu anlamıştım.baya denemeden sonra beyaz hafif topuklu bir ayakkabıyı deniyorduku.ben eğildiğim yerden yukarı doğru ona bakıp nasıl efendim derken yüzünde bir tebessüm vardı dudaklarını hafif ısırmış gözlerini kısmıştı neler oluyor içimden demeden başımdan kaynar sular dökülür gibi oldu kalbim öyle bir atmaya başladıki gördüğüm manzara karşısında anlatamam.sol bacağından bir damla sızıyordu çok heyecanlanmıştım.boşaldığını anladım. ve bende ayağa doğru kalkarken o ıslaklığı parmaklarımla hafifçe alıp göz göze geldiğimiz yerde dudaklarımın arasına götürüp parmağımı emdim.bayan kıpkırmızı olmuş heyecanlı bir sesle bu ayyakkabıyı çok beğendim.paket yapın alıyorum dedi ve apar topar parayı ödeyim gitti.vee bir dahada hiç görmedim.tam bir hafta o hayalle tatmin oldum.
çok güzel bir anı olarak kaldı ve her aklıma geldiğinde heyecan sarıyor beni.neyse hepinize bol ayaklı günler.

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıburakoz55 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
junior
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Sal 20 Kas, 2007 16:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

öncelikle kendi adıma iyiyim saol Very Happy Very Happy hikayen müthiş dostum bende eskıden hep öle biyerde çalışmak istemişimdir birebir sıcak temas Wink

Terazi Cinsiyet:Bay Ejderha Gizlijunior kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ToesRus
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Kas, 2007 17:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Vay anasını sayın seyirciler

Yengeç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıToesRus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Sal 20 Kas, 2007 20:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hakkaten vay qanasını

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
aatg2000
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Kas, 2007 22:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Nası oluvermiş öle boşalmış hemen ilginç olmuş.. Smile

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıaatg2000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
feetmucuk
Atıldı
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 20 Kas, 2007 22:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

<object><param></param><param></param><embed></embed></object>

Koç Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfeetmucuk kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slaveteen
Usta Yazar
Usta Yazar

brazil.gif
MesajTarih: Cum 23 Kas, 2007 13:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iyiymiş be.

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıslaveteen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
cemiko4
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 23 Kas, 2007 13:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Very HappyVery Happy enteresan.

İkizler Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıcemiko4 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 23 Kas, 2007 14:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ayağına dokununca boşalıyorsa?

hey gidi hey Smile

ben çok hamallık yapıyorum o zaman

zuahahahha

Yay Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıGiro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Pzr 02 Arl, 2007 14:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

teşekkürler

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |