Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Crack
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 02 Kas, 2007 18:57  Mesaj konusu:  BDSM yi bırakıyorum Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yıllardır içindeyim gayet zevkli birşey ama artık bırakıyorum tekrar başlamamak üzere nasıl olsa diğer insanların zevk aldıkları yöntemlerdende zevk alabiliyorum artık o yolda gideceğim...
umarım herkes mutlu olur Wink
hayatınızda başarılar

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimiçiCrack kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
taseron
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 02 Kas, 2007 22:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bence de çok doğru bir karar vermişsin. Bırak sen BDSM'yi..
20 yaşına gelmişsin artık yeter emekli ol, dinlen biraz...

Bir fıkra anlatayım sana neşen yerine gelsin;
Karadenizlinin biri bir gün düşünmüş taşınmış ve bir foruma üye olmuş ...

..biliyosanız anlatmiimm Smile

Oğlak  Keçi Gizlitaseron kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
korkuyu
Atıldı
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cum 02 Kas, 2007 22:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilahi crack
20 yaşına kadar çok bile yapmışsın bdsm yi
Smile
bu yaşta bdsm zor tabi
Smile

Kova Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıkorkuyu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Crack
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 02 Kas, 2007 23:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Very HappyVery HappyVery Happy
koptum gulmekten
iyide ben yastan dolayı bırakmıyorumki. yani bende normalde zevk alınması gereken seylerden zevk almak istiyorum basarabiliyorumda... (normalde derken diyecek kelime bulamadım buradaki insanlara normal degil demek istemedim) Smile

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimiçiCrack kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Crack
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 02 Kas, 2007 23:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

he bide ben karadenizli degilim Very Happy

taseron
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cum 02 Kas, 2007 23:44  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bak gördün mü bırakamıyosun işte veda edip gittin sandık 2 saat geçti geçmedi dayanamayıp geri geldin.. trabzon'un havasından mıdır suyundan mıdır bi şekilde etkiliyor tabi insanı Wink Orada dağlar denize paralel olduğundan oluyormuş bu. Böle bi anlık insan kontrolü kaybediyor, her şeyi bırakıveriyormuş :=) walla...
en iyisi gel vazgeç sen bu fikrinden beni dinle

Oğlak  Keçi Gizlitaseron kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cemiko4
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 03 Kas, 2007 00:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile vatana millete hayırlı olsun bakalım.. şakamı bu.

İkizler Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıcemiko4 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
korkuyu
Atıldı
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Cmt 03 Kas, 2007 00:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yıllardır içindeyim artık bıktım aşdım gibi yazmışsın biz ona takıldık.
Senin yaşın kadar yıldır bu işlerle ilgilenen kişiler var
Smile
biz ona güldük Smile
alınma yani
Smile

Kova Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıkorkuyu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Crack
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 03 Kas, 2007 18:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben 4 yaşımdan beri icindeyim Smile
ama ne yazdıgınızı merak ettigim icin geri dondugumu yalanlamicam foruma

Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 03 Kas, 2007 18:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tamam dostum, sen git, biraz dinlen, nasi olsa bi sure sonra tekrar gelirsin aramiza Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
mugen
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 03 Kas, 2007 21:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Very Happy whatt=?

Kova Cinsiyet:Bay At Çevrimdışımugen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
taseron
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 03 Kas, 2007 22:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Crack demiş ki:

Öyle mi ne güzel. Ben sonradan girdim bu işe, 4 ay oldu. Önceleri hobi olarak evde yapıyodum sonra bi kursa yazıldım Kuşdili Bdsm kursu, Mecidiyeköy'de.. Bırakıcam ama en yakın zamanda...

Bırakınca mesaj atarım buraya, "bıraktım ben" diye...Razz

Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Pzr 04 Kas, 2007 02:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

taseron demiş ki:
Crack demiş ki:

Öyle mi ne güzel. Ben sonradan girdim bu işe, 4 ay oldu. Önceleri hobi olarak evde yapıyodum sonra bi kursa yazıldım Kuşdili Bdsm kursu, Mecidiyeköy'de.. Bırakıcam ama en yakın zamanda...

Bırakınca mesaj atarım buraya, "bıraktım ben" diye...Razz

Mr. Green Mr. Green Mr. Green super ya

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 04 Kas, 2007 13:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bdsm yi bırak azcık foot fetish takıl kardişş yada gel ben seni tickling çi yapiim

abi bende 3 4 yaşında fln başladım bu işe gelen misafirlerin ayaklarını neyin gıdıklayarak ama daha ergenliğe girmediğim için sadece eğleniordm Very Happy ... sende babanın kemerini sırtına vurarak eğlendiğine eminim Razz (şaka )

dostum bırakma bence forumu bdsm ci olmasanda insan olarak burda değerlisin Very Happy

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
korkuyu
Atıldı
Fetişist
Fetişist

blank.gif
MesajTarih: Pzr 04 Kas, 2007 13:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

crack kardeş sen bdsm yi bıraksan da
o seni bırakacak mı bakalım
Smile

.. crack nasıl olsa ne yazılmış diye bakmaya gelir
Smile Smile Smile

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |