|
|
 |
|
 |
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
predator
Fetişist

|
|
Ramazanda iftar yemeği için abimlere gitmiştik. Yemekte ben, annem, abimin eşi ve iki kız kardeşi, annesi ve babası vardı. Kız kardeşler 20-25 yaşlarında ikisininde ayakları çok güzel, biri çıplak ayaklıydı diğeri beyaz kısa çorap giymişti. İftar saatini beklerken TV seyredip ailece sohbet ediyorduk. Bir ara abim "ya benim ayak parmaklarım kaç gündür ağrıyor hiç oynatamıyorum" dedi. Annem merhem sür geçer dedi. Abimin eşi "nasıl oynatamazsın ya bak ben oynatıyorum diyerek ayak parmaklarını oynatmaya başladı". Salonda o anda kahkaha koptu!
Hepimiz gülmeye başlamıştık ki ben resmen dumur oldum! "ya rüyamı bu, inanamıyorum aileler varken burada ne muhabbeti yapıyoruz diye"..
Abimin eşi, kız kardeşleri ayaklarını ortadaki masaya uzatıp "bak bizde oynatıyoruz diyerek ayak parmaklarını, oynatmaya başladı" abim denedi sahiden oynatamıyordu Ben büyüklerin yanında otururken şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım .. Ama çok güzel bir anı oldu, ayak muhabbeti süperdi, iki kardeşinde ayakları çok güzel ve bakımlıymış yakından görmüş olduk
|
|
|
|
En son predator tarafından Çar 17 Ekm, 2007 15:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
polmen
Royal Üye

|
|
iyiki ramazanda görmüşsün yoksa o kızların vay haline
sevgiler...........
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
predator
Fetişist

|
|
Sorma ya, İftarı ayakla bozacaktık neredeyse Bu kızlar ayak fetişi artık bundan kesin eminim..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
| herkesin aklına hemn yak gemez dostum seni gibi:D
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|
|
|