Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
predator
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 17 Ekm, 2007 14:58  Mesaj konusu: Hehehe ! Ramazanda başımdan geçen unutlmaz anı... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ramazanda iftar yemeği için abimlere gitmiştik. Yemekte ben, annem, abimin eşi ve iki kız kardeşi, annesi ve babası vardı. Kız kardeşler 20-25 yaşlarında ikisininde ayakları çok güzel, biri çıplak ayaklıydı diğeri beyaz kısa çorap giymişti. İftar saatini beklerken TV seyredip ailece sohbet ediyorduk. Bir ara abim "ya benim ayak parmaklarım kaç gündür ağrıyor hiç oynatamıyorum" dedi. Annem merhem sür geçer dedi. Abimin eşi "nasıl oynatamazsın ya bak ben oynatıyorum diyerek ayak parmaklarını oynatmaya başladı". Salonda o anda kahkaha koptu!

Hepimiz gülmeye başlamıştık ki ben resmen dumur oldum! "ya rüyamı bu, inanamıyorum aileler varken burada ne muhabbeti yapıyoruz diye"..

Abimin eşi, kız kardeşleri ayaklarını ortadaki masaya uzatıp "bak bizde oynatıyoruz diyerek ayak parmaklarını, oynatmaya başladı" abim denedi sahiden oynatamıyordu Very Happy Smile Ben büyüklerin yanında otururken şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım .. Ama çok güzel bir anı oldu, ayak muhabbeti süperdi, iki kardeşinde ayakları çok güzel ve bakımlıymış yakından görmüş olduk Smile

En son predator tarafından Çar 17 Ekm, 2007 15:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Yay Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıpredator kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
polmen
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 17 Ekm, 2007 15:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

iyiki ramazanda görmüşsün yoksa o kızların vay haline Smile Smile Smile Smile Smile Smile
sevgiler...........

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıpolmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
predator
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 17 Ekm, 2007 15:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sorma ya, Very Happy İftarı ayakla bozacaktık neredeyse Smile Bu kızlar ayak fetişi artık bundan kesin eminim.. Very Happy

Yay Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıpredator kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Çar 17 Ekm, 2007 19:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

herkesin aklına hemn yak gemez dostum seni gibi:D

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |