| Yazar |
Mesaj |
predator
Fetişist

|
|
Ramazanda iftar yemeği için abimlere gitmiştik. Yemekte ben, annem, abimin eşi ve iki kız kardeşi, annesi ve babası vardı. Kız kardeşler 20-25 yaşlarında ikisininde ayakları çok güzel, biri çıplak ayaklıydı diğeri beyaz kısa çorap giymişti. İftar saatini beklerken TV seyredip ailece sohbet ediyorduk. Bir ara abim "ya benim ayak parmaklarım kaç gündür ağrıyor hiç oynatamıyorum" dedi. Annem merhem sür geçer dedi. Abimin eşi "nasıl oynatamazsın ya bak ben oynatıyorum diyerek ayak parmaklarını oynatmaya başladı". Salonda o anda kahkaha koptu!
Hepimiz gülmeye başlamıştık ki ben resmen dumur oldum! "ya rüyamı bu, inanamıyorum aileler varken burada ne muhabbeti yapıyoruz diye"..
Abimin eşi kız kardeşleri ayaklarını ortadaki masaya uzatıp "bak bizde oynatıyoruz diyerek ayak parmaklarını, oynatmaya başladı" abim denedi sahiden oynatamıyordu Ben büyüklerin yanında otururken şaşkınlıktan ne diyeceğimi şaşırdım .. Ama çok güzel bir anı oldu, ayak muhabbeti süperdi, iki kardeşinde ayakları çok güzel ve bakımlıymış yakından görmüş olduk
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
vaybe
Acemi

|
|
güzel ve masum anı...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
pantyhosepantyhose
Tecrübeli

|
|
 |
     |
 |
ayaksewer_007
Royal Üye

|
|
Keşke her dakika böyle heyecanla olabilse..
|
|
|
|
      |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
bizim akrabalarda kadın kalmadı yaff zaten hiç aynı ortam da bile bulunmam onlarla ama bulunduum ortamda da bi yengem var başka kimsem yok bayan akraba olaraktan ya bri kardeşimle ewlensin bol bayan akrabası olan biri ( kardeşim erkek)
güzel anıymış bu arada saol paylaştıın için
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
 |
    |
 |
VoLkAnff
Acemi

|
|
bol ayaklı bir gün ne güzel hemde kıpır kıpır )
|
|
|
|
_________________ @-->->---
|
|
 |
     |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
Onlara göre normal ama bize göre utandırıcı kaçıyor aile ortamında böyle bir muhabbet(en azından benim için)... Bende bizimkilerin yanındayken bir ayak muhabbeti oldu mu garip oluyorum ...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
canadianfb
Usta Yazar

|
|
| mastürbasyon yaparken kullandığın bi malzemeden bahsedilince insan garipsiyor ailesinin yanında ama aslında ayak oldukça masum bişi..
|
|
|
|
_________________ when you see this house rocking, don't bother knocking, come on in...
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| gayet normal ve olası bi durum...
|
|
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Anıda yorumlarda çok güzel..
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
takatiki2003
Acemi

|
|
| dostum şaka bir yana abin ayak parmaklarını oynatamıyorsa hemen bir nöroloğa gitsin bu ciddi bir konudur.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
takatiki2003
Acemi

|
|
| dostum şaka bir yana abin ayak parmaklarını oynatamıyorsa hemen bir nöroloğa gitsin bu ciddi bir konudur.
|
|
|
|
|
|
| |
    |
 |
|
|