| Yazar |
Mesaj |
by_kole
Tecrübeli

|
|
Saygıdeğer Arkadaşlar
Malum son toplantımız Haziran ayı sonlarında yapılmıştı o gün bugün gerek mail gerek mesajlardan hadi nerde toplantı diyenler oldu. Malum hayat ve işlerin yoğunluğu böyle bir organizasyonu yapmamıza engel oldu yada gerçekleştirmek için bir ani sebeb çıkmadı.
Gene olağan şartları göz önünde bulundurarak Saygıdeğer Parox'un İstanbul'a gelişine uygun tarihlerde yeni bir toplantı düzenlemeyi uygun gördük. 03.Ekim.2007 Çarşamba gecesi ufak çaplı bir birliktelik organize edeceğiz.
Belirtilen tarihte saat 20:30 Taksim de toplanılacaktır.Her zaman olduğu gibi toplantı mekanı pm yada mail yoluyla katılacaklarını bildiren arkadaşlara iletilecektir. Toplanmamızın ramazan ayına denk gelmesinden dolayı katılımcıların genel isteklerine uygun bir mekan belirlenmiştir. Daha sonraki saatlerde kalan sağlarla gecenin tadını çıkaracağımız kesindir.
Toplantımız sadece tanışma hoşsohbet muhabet ve alkol bütünlüğüyle olacaktır. Lütfen farklı soruların sorulmaması önemle rica olunur.
İlgilenen arkadaşlara Saygı ve Sevgiyle duyrulur.......
|
|
|
|
_________________ S.S.K. Emeklisi by_kole
|
|
 |
     |
 |
feetman27
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Eğlenceli olacağından şüphem yok.
|
|
|
|
_________________ İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.(Robert Bosch)
En son feetman27 tarafından Sal 18 Eyl, 2007 19:30 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
Giro
Fetişist

|
|
| bana uyar arkadaşlar ordayım...
|
|
|
|
_________________ geri geldimm...
|
|
 |
    |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| by_kole organızasyona el attı.......Eminim güzel bır gece yaşanır......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
MarquisDe
Acemi

|
|
Misafirlerine gerçek bir ev sahibi gibi davranan, onlarla sabahın ilk ışıkları göründüğü ana kadar ilgilenen by_kole, bu organizasyonun benim gözümde en büyük güvencesidir.
Şimdiden güzel sohbetler, paylaşımlar ve "yuvarla"lar icra edebilmemiz dileklerimle...
|
|
|
|
_________________ Sağ elimin tersi kadar ağır, sol elimin avuç içi kadar hafif...
Yüzümün derisi kadar yumuşak, aşk derim kadar sert...
Beynimin kıvrımları kadar karmaşık, sözlerim kadar açık...
MarquisDe... Ben renk değiştiren bir bukalemunum...
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
keşke ankarada da düzenlesek yaf
aslında üşenmiecem abi bende ankarada düzenleyecem gelebilenler ankaradakine gelir waalla bak cok tatlı mekanlar var aynı baykölenin düzenlediği gibi ...
biraz çalıntı olcak ama napalım istanbulda deiliz ki kardeşim
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
by_kole
Tecrübeli

|
|
Öncelikle Saygıdeğer ruj hanıma ve dostum MarquisDe'ye desteklerinden dolayı teşekkürler elimden geldiğince en iyisini kaynaşmak adına yapıyorum.Sayenizde de nice güzelliklere imza atmaya devam edeceğiz.
Sevgili turkish_tickling geçen sene Ankara'da da bir toplantı düzenlemiştim ama İstanbuldan gelen gurup kadar ankaradan katılım olmadı ama neden olmasın bir tane daha birlikte düzenleyebiliriz.
Saygılar Sevgiler
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Tornado
Strateji/Ar-Ge

|
|
| İnşallah gerekli katılım olur.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Sallenaz
Faneti Lady

|
|
| by-kölenin düzenlicegi bu toplantida bende cok olmak isterdim, ama maglesef katilamiyorum.. imkani olan üyelere cok tavsiye ederimki toplantiya katilin.. by-kölenin bana verdigi güvene dayanarak bende ilk toplantimiza katildim ve inanilmaz harika bir gece gecirdik, birbirinden degerli insanlarla tanisdik ve yeni arkadasliklar dogdu.. ve imkamlarim sarti altinda by-kölenin hazirlicagi her toplantiya cani gönülden katilmak isterim..
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
by_kole
Tecrübeli

|
|
Sallenaz Hanım öncelikle teşekkür ederim güveninize layık olabildiysem ne mutludur ki doğru yoldayım.
Bir mesaj aldım "36 mesajda kendine karşı bu ne güven" diye. Evet 36 mesajım var ama bilen bilir varlığımı ve oluş nedenlerimi. Toplantının amacı sohbet tanışma ve kaynaşmadır aksini düşünen hiç kimse bay-bayan dahil başvurmasın kesin veto edilecektir. Saygı ve Sevgilerimle
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
feetman27
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Bu mesajı göndereni merak ettim açıkçası by_kole,dediğin gibi seni bizler tanıyoruz.Sadece Faneti forumdan değil uzun yılllardır aramızda var olan birisin.Uzun lafın kısası bozma keyfini arkadaşım.
|
|
|
|
_________________ İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.(Robert Bosch)
|
|
 |
    |
 |
eren_the feet maniac
Fetişist

|
|
toplantıya katılmak istediğimi saygıyla ve ısrarla bildiririm, organizasyonu sağlayacak arkadaşlara,
teşekkürler,
eren_the feet maniac
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
Sizlerle tanışmayı çok istememe rağmen geçen seferki toplantıya taşınma nedeniyle katılamamıştım.
Bu seferde son günlerdeki olumsuzluklar ve oğlumun yakalandığı ciddi bir rahatsızlıktan dolayı üzülerek katılamicağımı bildirmek isterim.
inşallah başka sefere,tüm katılıcak olanlara iyi eğlenceler...
Sevgi ve sağlıcakla kalın.
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
by_kole
Tecrübeli

|
|
| MistressTugce demiş ki: | Sizlerle tanışmayı çok istememe rağmen geçen seferki toplantıya taşınma nedeniyle katılamamıştım.
Bu seferde son günlerdeki olumsuzluklar ve oğlumun yakalandığı ciddi bir rahatsızlıktan dolayı üzülerek katılamicağımı bildirmek isterim.
inşallah başka sefere,tüm katılıcak olanlara iyi eğlenceler...
Sevgi ve sağlıcakla kalın. |
Öncelikle oğlunuza geçmiş olsun diyerek acil şifalar dilerim.
Akabinde bu ne ilk vede umarım son toplantımız olmaz bundan sonrakı etkinliklerde sizi görmek dileğiyle Saygı ve Sevgilerimi sunarım.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | | Bu seferde son günlerdeki olumsuzluklar ve oğlumun yakalandığı ciddi bir rahatsızlıktan dolayı üzülerek katılamicağımı bildirmek isterim. |
cok geçmiş olsun ...
| Alıntı: | | Sevgili turkish_tickling geçen sene Ankara'da da bir toplantı düzenlemiştim ama İstanbuldan gelen gurup kadar ankaradan katılım olmadı ama neden olmasın bir tane daha birlikte düzenleyebiliriz. |
azizim eğer bi buluşma daha olursa ankarada rica ediorm ki bana da haber verin özelden yada msnden fln kesin gelirim ...
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
      |
 |
|
|