Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 18 Eyl, 2007 11:00  Mesaj konusu:  Dijital maniplasyonlarla RUJ Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dolunayda insan pisikolojisi değişirmiş.......DİKKAT ETMEK LAZIM......
Image

İstanbul ayaklarımın altında..........
Image

KAFKA
Image

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
feetman27
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Sal 18 Eyl, 2007 17:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Teşekkürler Ruj,değişik güzel çalışmalar.Ellerine sağlık.

Boğa Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıfeetman27 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dr.foot
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Sal 18 Eyl, 2007 17:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

3.sü cok güzel .bu ne yaratıcılık...

saolun cok tşk ler ruj hanım..

Oğlak Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıdr.foot kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
by_kole
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 18 Eyl, 2007 17:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gene muhteşem gene harika gene baş döndürücü teşekkürler ruj hanım.

sayenizde prensiplerimi bozuyor ve fotolara yorum yapıyorum teşekkürler.

Oğlak Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıby_kole kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 18 Eyl, 2007 19:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Teşekkürler Ruj,değişik güzel çalışmalar.Ellerine sağlık.
teşekkürler feetman27 hobi çalışmalarım.Herkes tavla oynar pc de ben fotoshop ögrenıyorum:)oynuyorum.....

dr.foot Kafkanın ürpertisini yumuşatıyım dedımSmile

by_kole yine prensiplerini bozmadın sayılır.Çünki bunlar fotograf degil.Resim bunlar..Smile

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Sal 18 Eyl, 2007 21:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruj_ruj hanım, çalışmalarınız takdire değer. çok beğendim ben, şahane olmuş. teşekkür ederim Smile

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Reorx
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Sal 18 Eyl, 2007 23:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

O kadar zevkli biri, becerikli ellere sahip ve muhteşem bir ruha sahipsin ki sana hayran kalmamak elde değil.

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıReorx kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Çar 19 Eyl, 2007 08:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cok cekici ve mükemmel bir calisma. Sanatinizla ruhumu yeniden oksuyorsunuz ve dijital dünyanin imkanlarini cok güzel degerlendirdiniz. Devamini icten dilerim.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Çar 19 Eyl, 2007 11:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

muhtesem, harika, cekici, gizemli ve inanilmaz sexy.. daha ne söyliyebilirim bilemiyorum ama cok tesekkür ederim Ruj Ruj Hanim bu muhtesem calismalari bizimle paylasdiginiz icin...

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
sockslave
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 23 Eyl, 2007 18:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

İstanbul ayakalrımın altında konsept ve isim olarak çok hoşuma gitti.Maniplasyon açısından ise en güzeli 3.resim olmuş.Ellerinize sağlık. Denedikçe daha güzel şeyler çıkaracağınızdan eminim.

Oğlak Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısockslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
wblocker
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pts 24 Eyl, 2007 22:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

burada lady ler hepsi photoshopçu galiba

Very HappyVery Happy hehehe

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıwblocker kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Eyl, 2007 14:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

wblocker demiş ki:
burada lady ler hepsi photoshopçu galiba

Very HappyVery Happy hehehe

bu neden senı okadar guldurdu anlamadım.......

ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Eyl, 2007 14:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sockslave demiş ki:
İstanbul ayakalrımın altında konsept ve isim olarak çok hoşuma gitti.Maniplasyon açısından ise en güzeli 3.resim olmuş.Ellerinize sağlık. Denedikçe daha güzel şeyler çıkaracağınızdan eminim.

Zaten deneye yanıla ögrenmeye çalışanlardanım.Oyun gıbı gelıyor çok keyıf alıyorum:)

ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Eyl, 2007 14:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox,Sallenaz begenıleriniz beni keyıflendırdı.......Teşekkür ederim.

koleaday
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 25 Eyl, 2007 19:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ruj hanımefedi önünüzde diz çöküp saygılar sunuyorum efendim özellikle istanbulun fileli ve siv ri bburun ayakkabınızla ayaklarınızn altındaki fotograf muthiş buarada acizane hiç köle olmamış bir aciz köle adayı olarak burada ruhunuzdaki tanrıca ruhunuzla resim mukkemel oluşmuş istanbulun tanrıçası benım demışsınız efendim

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkoleaday kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |