Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 01 Eyl, 2007 09:41  Mesaj konusu:  Feetloves.com Yenilendi Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Feetloves.com Yenilendi

FeetLoves.com un yüzünü yeniledik ve yeni bir update yaptık.
Daha kullanışlı olması için genelde websitelerin kullanım şekline uygun bir yeni yüz hazırladık. Tabi bize uygun ve has bir çalışma olması için bütün desen ve uygulama kendi ellermizle yapıldı.

Faneti de ki gibi bütün kullanılan resimler, içerikler ve desenler 100% bize ait ve bizim çalışmalardır. Kimse den resim 'çalıp' kullanmadık. Farkımız hep öz çalışma olduğu için yeni çalışmamızda öz bir çalışma.
Kaliteye herzaman gibi çok önem verdik ve bizim çalışmalarımızı şerefle bütün fetiş dünyasına sunuyoruz.

Ağustos ayın eklemelerin den bir kaç örnek

Sallenaz ile Lotte nin uzun bir ayak fetiş seansın dan ilk bölümü sunuyoruz. Naylon ve ayak aşkına iki kadın zevkli anlar yaşıyorlar.
Image Image Image Image Image Image

Bucky çok şanslı bir erkek. Janessa ve Alexa ayaklarına hizmet edecek ve ayaklarını yalayarak temizleyecek birisini ararken Bucky bunu fırsat bilip hemen değerlendiriyor Smile
Image Image Image Image Image Image

Bide 3 tane klip ekledik.
Birincisi klasik bir çekimimiz den bir klip. Yakari Queen Silhouette'in ayaklarını falaka dan sonra yalıyor.
İkinci klip de bir mankenimiz kırmızı kilotlu naylon çorabıyla oynuyor ve zevkine zevk katarken fetişistlerin ruhunu okşuyor. 3 bölümden ilk bölümü sizi bekliyor.
Üçüncü klip 'slave Service' adında olan ve 13. Mart fetiş gününde burada ücretsiz yayınlanan bir klipdir. Lexa odaya girerken Sallenazı görüyor ve dayanamıyor. Çizmelerini cıkarıp zevkle Sallenazın ayaklarına hizmet ediyor. Öperek, okşayarak ve yalıyarak çok zevkli bir zaman geçiriyorlar.
Önizleme Klip

Daha fazla klip örnekleri içinFeetLoves preview clips bölümüne gidin ve buyrun FeetLoves.com'u ziyaret edin.

Faneti Team

En son Parox tarafından Sal 04 Eyl, 2007 10:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 01 Eyl, 2007 14:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mükemmel olmuş Parox, eline sağlık, özellikle Sallenaz'ın serisini çok beğendim çünkü naylon siyah çorap çok güzel duruyor, teşekkürler Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
GladnesS
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 01 Eyl, 2007 14:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Feetloves.com... dünyada isim yapacak bir kıvama gelmek üzere bence...özgün ve hiç bir yerde görülmemiş çalışmalar...modeller...sitenin görünümü de harika olmuş...Eline sağlık Parox...

Oğlak Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıGladnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
bozkurt220
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 01 Eyl, 2007 22:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gercekten ben bu kadar guzel bır sıte oldugunu bılmıyodum,modellerın 2-3 tane oldugunu ve bunlarında yuzunu gostermedıgını zannedıyodum ama gercektem super bı sıteymıs.TEBRIKLER.bıde o klıp bolumunde kırmızı ojelı ayak cok guzel...

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıbozkurt220 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 02 Eyl, 2007 00:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Site harika olmuş Parox. Ellerine sağlık sen bu işi biliyorsun.. Başarılar dilerim umarım site bu haliyle çok daha yükseklere çıkar..

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 02 Eyl, 2007 01:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet cok guzel yuzler var...

Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...

UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 02 Eyl, 2007 11:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tesekkürler arkadaslar.
Daha kapsamli bir website olacak ve zamanla Türkiye den de daha fazla cekimler yapmayi ve sunmayi hedefliyoruz.

Bu ara V.I.P. üyelerine sifreler V.I.P. bölümünde bildirildi ve bu sifreyle Feetloves üyelik bölümüne gire bilirsiniz.
Simdikten belirtmek isterim ki her mankenin resim yada cekimlerini yayinlamadik ama en fazla iki ay sonra her mankenin en azindan bir serisi yayinlanacak.
PJ LeGLoVeR sende yakinda V.I.P. üyesi oluyorsun...lütfen 1500 mesaja gelince haber ver biz otomatik V.I.P. üyesi yaptiramiyoruz Smile

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 02 Eyl, 2007 13:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
Bu ara V.I.P. üyelerine sifreler V.I.P. bölümünde bildirildi ve bu sifreyle Feetloves üyelik bölümüne gire bilirsiniz.
Simdikten belirtmek isterim ki her mankenin resim yada cekimlerini yayinlamadik ama en fazla iki ay sonra her mankenin en azindan bir serisi yayinlanacak.

evet sevgılı parox sıfrelerle gırdım zıyaret ettım gercekten cok guzel bır sıte...vıp olmanın farkını gorduk

Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...

UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 00:22  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox demiş ki:
Tesekkürler arkadaslar.
Daha kapsamli bir website olacak ve zamanla Türkiye den de daha fazla cekimler yapmayi ve sunmayi hedefliyoruz.

PJ LeGLoVeR sende yakinda V.I.P. üyesi oluyorsun...lütfen 1500 mesaja gelince haber ver biz otomatik V.I.P. üyesi yaptiramiyoruz Smile

Teşekkür ederim haber verdiğin için Parox. Ancak ben kendimi V.I.P. üyesi olarak hissettiğimde sana haber veririm. Bir süre, uzun bir süre foruma giremedim. Girmedim diyemiyorum giremedim. Artık bir sorunum kalmadı, hep sizinleyim. Eski günlerimdeki gibi paylaşımcı bir üye olmaya çalışıyorum. Rastgele, sırf 1500 mesaja ulaşmak için mesaj atmak istemiyorum. Benim için hiçbir değeri olmaz o 1500 mesajın o zaman. Yavaş yavaş tekrardan eski günlerime dönmeye çalışıyorum..

Feetloves.com veya diğer projelerin, çalışmalarında yardım ve destek istersen hep yanındayım. Bir bilgisayar mühendisinin sana mutlaka ki yardımı dokunabilir, her ne kadar web işlerinde usta olsan da.. Tekrardan başarılar dilerim..

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıPJ LeGLoVeR kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 10:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cok güzel yazdin...sana 100% hak veriyorum.

Tabiki bir makina mühendisin bana cok yardimi dokuna bilir. Ancak uzmanligini bilemedigim icin su an bu yada su konuda yardim ede bilirmisin diye soramiyorum.

MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 10:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Feetloves'in yeni yüzü hayırlı olsun.

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan GizliMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
PJ LeGLoVeR
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 19:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox demiş ki:
Cok güzel yazdin...sana 100% hak veriyorum.

Tabiki bir makina mühendisin bana cok yardimi dokuna bilir. Ancak uzmanligini bilemedigim icin su an bu yada su konuda yardim ede bilirmisin diye soramiyorum.

Parox, makina mühendisi deil bilgisayar mühendisiyim. uzmanlığım da yazılım. Herhangi bir yardımım dokunursa her zaman yanındayım. Kolay gelsin çalışmalarında..

turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 03 Eyl, 2007 23:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben makina mühendisliği okuorm daa başlamadı gerçi ama örenecem yardım edebilrimmmmmm Very Happy ...

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Eyl, 2007 10:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yazarken hata yaptim...bilgisayar mühendisi oldugunu anladim Smile

Simdi ben bilgisayar calismasini almanca bildigim icin Türkce tabirlerle biraz kafam karisiyor, pardon. Yazilim derken bir programlama dili üzerine programcilik mi oluyor?

Tornado
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

turkey.gif
MesajTarih: Sal 04 Eyl, 2007 20:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu arada feetloves ın yeni yüzü gerçekten çok güzel olmuş.
Üyeler içinde kullanım dahada rahatlamış.
Eee bundan sonra trafik hızlanır.Ve güncelleştikce Feetloves Falaka.net gibi sık ziyaret edilen siteler arasına girer.

Eline sağlık Parox.

Oğlak Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıTornado kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |