| Yazar |
Mesaj |
Parox
Site Admin

|
|
|

En son Parox tarafından Sal 04 Eyl, 2007 10:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
         |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
GladnesS
Royal Üye

|
|
| Feetloves.com... dünyada isim yapacak bir kıvama gelmek üzere bence...özgün ve hiç bir yerde görülmemiş çalışmalar...modeller...sitenin görünümü de harika olmuş...Eline sağlık Parox...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
bozkurt220
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| gercekten ben bu kadar guzel bır sıte oldugunu bılmıyodum,modellerın 2-3 tane oldugunu ve bunlarında yuzunu gostermedıgını zannedıyodum ama gercektem super bı sıteymıs.TEBRIKLER.bıde o klıp bolumunde kırmızı ojelı ayak cok guzel...
|
|
|
|
_________________ fanetıye ımza atmaktan cok mutluyum. hayallerımın forumuna uye oldum.ınsallah basarılı bı uyelık gecırırım ,amacım fanetıye nam kazandırarak avrupadakı forumlara acılmak:)
|
|
 |
    |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
| Site harika olmuş Parox. Ellerine sağlık sen bu işi biliyorsun.. Başarılar dilerim umarım site bu haliyle çok daha yükseklere çıkar..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| evet cok guzel yuzler var...
|
|
|
|
_________________ Seni hiç anlamadan şaşkın seyrettiler...
Olaganüstü renklerine bakıp..
Işıklı semalarda uçucu masumluğun
Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...
UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Tesekkürler arkadaslar.
Daha kapsamli bir website olacak ve zamanla Türkiye den de daha fazla cekimler yapmayi ve sunmayi hedefliyoruz.
Bu ara V.I.P. üyelerine sifreler V.I.P. bölümünde bildirildi ve bu sifreyle Feetloves üyelik bölümüne gire bilirsiniz.
Simdikten belirtmek isterim ki her mankenin resim yada cekimlerini yayinlamadik ama en fazla iki ay sonra her mankenin en azindan bir serisi yayinlanacak.
PJ LeGLoVeR sende yakinda V.I.P. üyesi oluyorsun...lütfen 1500 mesaja gelince haber ver biz otomatik V.I.P. üyesi yaptiramiyoruz
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| Alıntı: | Bu ara V.I.P. üyelerine sifreler V.I.P. bölümünde bildirildi ve bu sifreyle Feetloves üyelik bölümüne gire bilirsiniz.
Simdikten belirtmek isterim ki her mankenin resim yada cekimlerini yayinlamadik ama en fazla iki ay sonra her mankenin en azindan bir serisi yayinlanacak. |
evet sevgılı parox sıfrelerle gırdım zıyaret ettım gercekten cok guzel bır sıte...vıp olmanın farkını gorduk
|
|
|
|
_________________ Seni hiç anlamadan şaşkın seyrettiler...
Olaganüstü renklerine bakıp..
Işıklı semalarda uçucu masumluğun
Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...
UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...
|
|
 |
    |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
| Parox demiş ki: | Tesekkürler arkadaslar.
Daha kapsamli bir website olacak ve zamanla Türkiye den de daha fazla cekimler yapmayi ve sunmayi hedefliyoruz.
Bu ara V.I.P. üyelerine sifreler V.I.P. bölümünde bildirildi ve bu sifreyle Feetloves üyelik bölümüne gire bilirsiniz.
Simdikten belirtmek isterim ki her mankenin resim yada cekimlerini yayinlamadik ama en fazla iki ay sonra her mankenin en azindan bir serisi yayinlanacak.
PJ LeGLoVeR sende yakinda V.I.P. üyesi oluyorsun...lütfen 1500 mesaja gelince haber ver biz otomatik V.I.P. üyesi yaptiramiyoruz |
Teşekkür ederim haber verdiğin için Parox. Ancak ben kendimi V.I.P. üyesi olarak hissettiğimde sana haber veririm. Bir süre, uzun bir süre foruma giremedim. Girmedim diyemiyorum giremedim. Artık bir sorunum kalmadı, hep sizinleyim. Eski günlerimdeki gibi paylaşımcı bir üye olmaya çalışıyorum. Rastgele, sırf 1500 mesaja ulaşmak için mesaj atmak istemiyorum. Benim için hiçbir değeri olmaz o 1500 mesajın o zaman. Yavaş yavaş tekrardan eski günlerime dönmeye çalışıyorum..
Feetloves.com veya diğer projelerin, çalışmalarında yardım ve destek istersen hep yanındayım. Bir bilgisayar mühendisinin sana mutlaka ki yardımı dokunabilir, her ne kadar web işlerinde usta olsan da.. Tekrardan başarılar dilerim..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Cok güzel yazdin...sana 100% hak veriyorum.
Tabiki bir makina mühendisin bana cok yardimi dokuna bilir. Ancak uzmanligini bilemedigim icin su an bu yada su konuda yardim ede bilirmisin diye soramiyorum.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
| Feetloves'in yeni yüzü hayırlı olsun.
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
| Parox demiş ki: | Cok güzel yazdin...sana 100% hak veriyorum.
Tabiki bir makina mühendisin bana cok yardimi dokuna bilir. Ancak uzmanligini bilemedigim icin su an bu yada su konuda yardim ede bilirmisin diye soramiyorum. |
Parox, makina mühendisi deil bilgisayar mühendisiyim. uzmanlığım da yazılım. Herhangi bir yardımım dokunursa her zaman yanındayım. Kolay gelsin çalışmalarında..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
turkish_tickling
Royal Üye

|
|
ben makina mühendisliği okuorm daa başlamadı gerçi ama örenecem yardım edebilrimmmmmm ...
|
|
|
|
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
|
|
 |
     |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Yazarken hata yaptim...bilgisayar mühendisi oldugunu anladim
Simdi ben bilgisayar calismasini almanca bildigim icin Türkce tabirlerle biraz kafam karisiyor, pardon. Yazilim derken bir programlama dili üzerine programcilik mi oluyor?
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Tornado
Strateji/Ar-Ge

|
|
Bu arada feetloves ın yeni yüzü gerçekten çok güzel olmuş.
Üyeler içinde kullanım dahada rahatlamış.
Eee bundan sonra trafik hızlanır.Ve güncelleştikce Feetloves Falaka.net gibi sık ziyaret edilen siteler arasına girer.
Eline sağlık Parox.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|