| Yazar |
Mesaj |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
| Parox demiş ki:
|
Yazarken hata yaptim...bilgisayar mühendisi oldugunu anladim
Simdi ben bilgisayar calismasini almanca bildigim icin Türkce tabirlerle biraz kafam karisiyor, pardon. Yazilim derken bir programlama dili üzerine programcilik mi oluyor?
|
Tamam anladım Parox sorun deil . Her programlama diline uyum sağlayabilmek ve tasarım yapabilmek öğretildi bize. Faneti php programlama dilini kullanıyor, ben de php konusunda bilgili sayılırım. Yani yardımcı olmaya çalışırım her türlü sorunda.. Özel mesaj gibi oldu bu
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
| RüzGaR demiş ki:
|
Bu arada feetloves ın yeni yüzü gerçekten çok güzel olmuş.
Üyeler içinde kullanım dahada rahatlamış.
Eee bundan sonra trafik hızlanır.Ve güncelleştikce Feetloves Falaka.net gibi sık ziyaret edilen siteler arasına girer.
Eline sağlık Parox.
|
Sagol Rüzgarcigim. Insallah dedigin gibi gelisir ve böylece ayak fetis icin daha cok cekimler yapa bilirim bide Türkiyeden daha cok yapim elde ede biliriz.
PJ LeGLoVeR, bu ara en büyük sorunumuz websiteyi hackerlara karsi daha güvenilir bir duruma getirmek.
Genelde tasarim icin Faneti dergi icin bir fikrin var mi?
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
Tornado
Strateji/Ar-Ge

|
|
| Alıntı:
|
|
|
Benim var.Ama formatı degişik. PJ LeGLoVeR ile tasarlayabilirsen süper olur.Yani sayfalar sayılara tıklayarak degilde nasıl normalde dergiyi açıyoruz o şekilde açılır.Bunlar mevcut.
Daha geniş bilgi için özelden konuşuruz
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| yeni arayüz çok güzel olmuş....bu arada bil.mühendiliği 4.sınıf bi arkadaşınız daha var burda unutmayın...
|
|
|
|
_________________ FERİ KAÇMIŞ 2 GÖZ,BİRBİRİNE SARILMIŞ 2 TİTREK DUDAKTAN İBARET SURATIM.
(YARDIM ÇAĞIR!....)
KURTARIR BEDENİ ELBET BİRİLERİ YA.
KÜRDAN KOLLAR AĞIRLIĞINDA EZİLİR,DOKUNSALAR AĞLARIM,AĞRISI FERYAT.
(TAHAMMÜLSÜZÜM !...)
DİNDİRİR ACINI ELBET BİR MELEK YA
|
|
 |
      |
 |
PJ LeGLoVeR
Super Moderator

|
|
| Parox demiş ki:
|
| RüzGaR demiş ki:
|
Bu arada feetloves ın yeni yüzü gerçekten çok güzel olmuş.
Üyeler içinde kullanım dahada rahatlamış.
Eee bundan sonra trafik hızlanır.Ve güncelleştikce Feetloves Falaka.net gibi sık ziyaret edilen siteler arasına girer.
Eline sağlık Parox.
|
Sagol Rüzgarcigim. Insallah dedigin gibi gelisir ve böylece ayak fetis icin daha cok cekimler yapa bilirim bide Türkiyeden daha cok yapim elde ede biliriz.
PJ LeGLoVeR, bu ara en büyük sorunumuz websiteyi hackerlara karsi daha güvenilir bir duruma getirmek.
|
Parox, dergi için yeni bir tasarım mı düşünüyorsun? Ben beğeniyorum şu anki tasarımı ama istersen fikir verebilirim. Ama ben daha çok programlama kısmında yardımcı olabilirim sana.
Güvenlik olayına gelince de, hostu satın aldığın şirketin en başta güvenliği sağlaması lazım, orası güvenli bir şirket olmalı? Ve tabii ki portal için sürekli patch leri kurmak lazım ki onu yapıyosundur zaten. Ve de portal kısmının kodlamasını sen yapmadığın için programlama hatasından dolayı bir açığın yoktur. Yani en azından senin doğurduğun bir açık yoktur. Senin yapman gereken yeni çıkan patch leri sürekli yüklemek. Bir de hangi şirketle çalışıyosun? Nasıl sızıyolar sisteme ne yaptılar ne zarar verdiler?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Güvenlikte ben bilgileri seninle özelden konusurum
Rüzgar önceki tasarim sayiliydi. Simdi ki tasarimda bir konu/baslik bir sayfa oldugu icin sayfa numaralandirma mantikli olmaz. Yani 7 konu varsa yedi sayi olur sadece. Sayi yerine solda basliklara basiliyor.
ayaklaratapan bu güzel bir haber.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
footfetis
Usta Yazar

|
|
yaww abii
Bucky , Janessa ve Alexa, Yakari, lexa da kimler
biz ne güne duruyoz.
bizide kat çorbaya tuz yap, yağ yap; bizde birşeyler yapıp yaşayalım
yok tık yok nedir bu biz ayakfetişistlerinin yanlızlığı ve dışlanmışlığı!..
yaw kimseye zararımız yok, köle olucaz diyoz bana deseler
aha gel hadi başla derim
yok isteyen bayan
way way wayyy!
)
|
|
|
|
_________________ Kendine yapılamasını istemediğin şeyi başkasına yapma!
|
|
 |
      |
 |
Parox
Site Admin

|
|
| footfetis, cok yapmak isterim; inan bunun icin ilk adimlar atildi ama ben daha baska seylerle mücadele ediyorum. Bir is icin alt yapi olmadan basliyamam. Hala Feetloves.com daha kendisini ortaya koyma durumundayken (hala gideri gelirinden biraz yüksek) ben Türkiye ye mankenleri getirip sizlerle beraber cekimler yapamam. Fakat bazi mankenler simdikten mesela ayaklarini baylara yalatip cekim yapmaya hazir olduklarini belirtiler.
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
|
|