Dostum yazıların bile heyecanla yazılmış psikolojisini uyandırdı bende, bu kadar çok seviyorsun umarım birgün tanışma imkanın olur bu arada paylaşımlar içinde emeklere sağlık diyorum..
walla ne yalan söliim heralde son günüm olur o böle ağır yawaş ama mutlu olarak ölürüm .. dur bakalım bi elemanla tanıştım aykanın arkadaşı bunun arkadaşının kuzenimiymiş neymiş yani kısaca 4. fln dereceden bi yol gözüktü şeboya çocuğu da hiç sewmiom çok ciks bişi ama napalım şebo olursa işn ucunda herşey mübahtır yani tabi yanlış anlamayın tamemen arkadaşça şimdi cinsel sorunlu üyelerimiz çıkmasın şeboyla tanıştrcam kölem ol fln diye HİÇ şansınız yok ...
Alıntı:
tickling nisan ayı yaklasıooo
sen o konser olacağı haberini nerden öğrendin ben bi mayısta koçfest iiçin dolaşçak sanıyorum yada bağımsız bi odtu yapacak die biliorm... walla eskişehire gelirse memnuniyetle gelirm hata babamın arabayı bilen kaçırabilirm yanlız gelirsem beni ağarlayacan azçok bilirim eskişehiri ama öle avuç içi motifi değil ... eğer birşey öğrenirsen direk foruma gir bana pm at sakın unutma bak herşey senin elinde belki tanışırım fln eğer gelemezsem izini bulur yakarım seni ... bana böle kalacak bi park göster bida24 saat açık bi alkollü büfe yeter
ne yazarmışım bee
_________________ ölümüne fetişist ölümüne şeboist..
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz