| Yazar |
Mesaj |
GladnesS

Royal Üye

|
|
sıcaklar ...sıcaklar...sıcaklar...
cnr91....body_girl'ün mesajına "insallah reis" demiş...Şalamar 24 "ne reısı cnr cevap verdıgın bı bayan ocaktamıyız" demiş...tüp gaz ocağımı ? doğalgaz ocağımı ? bilinmez tabii...
orki'de hiç bunları kale bile almamış ve "dex başkan samsun şampiyon" demiş...
son bombayı ben patlatayımda tam olsun bari...
eseses kikiki eski eski es
Malumunuz... bende Eskişehirspor luyumda...onun için lüzumsuz başka bir başlık açmak istemedim...
şimdi tam olduk değilmi?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Yok zaten taraftar-futbolcu-yönetim 3lüsünden belki en az suçlanabilecek kişi yönetim ve özellikle İsmail Uyanık - Tarık Kaptan ikilisi.. Biri aynı dönemde okuduğum kızın babası, diğeri de yakın arkadaşımın amcası..
Futbolcular evet oldukça diyordum ya Body_Girl; vurdumduymazdı.. Hoca kovdurmak için oynamayan, antrenman yerine bu Beyaz Ev'in ( Samsunlular bilir) üstündeki Ganyan'da takılanlar, sigara içenler, alkolik olanlar..
Ben Samsun'un mentalitesi değişmedikçe 1. Ligde olmaması gerektiğini düşünüyorum.. Gerek yok..
Bu arada Orkicim sağol..
Aslında iddia ediyorum başkan yapsınlar; şu ankilerden daha kötü yönetemem.. Ama 2.Lige yabancı hakkı isterim..
Hem oradan futbolcuların yaptığı gibi Fenerbahçe'ye transfer olabilirim.. Yani olsa tam süper olur..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| GladnesS demiş ki: | sıcaklar ...sıcaklar...sıcaklar...
cnr91....body_girl'ün mesajına "insallah reis" demiş...Şalamar 24 "ne reısı cnr cevap verdıgın bı bayan ocaktamıyız" demiş...tüp gaz ocağımı ? doğalgaz ocağımı ? bilinmez tabii...
orki'de hiç bunları kale bile almamış ve "dex başkan samsun şampiyon" demiş...
son bombayı ben patlatayımda tam olsun bari...
eseses kikiki eski eski es
Malumunuz... bende Eskişehirspor luyumda...onun için lüzumsuz başka bir başlık açmak istemedim...
şimdi tam olduk değilmi?
|
unakıtan meclise es-ki-es 1. lige (çaldınız tabiğ edirne li millet vekilini) puhahahahaahha
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
GladnesS

Royal Üye

|
|
Sergenide aldık...yakında Tanju da bizde )
herşey bir tarafada... EsEs e yakışmazmı şimdi süper lig?
Neyse... Samsun başlığını dağıtmayalım yinede biz
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| tabi tabi espiriler bi yanada ;hakikaten şöyle bi düşünüp samsunspor dedimmi benim ilk aklıma gelen kaptan ercan(eski kaptan) oluyor nedense ? agresifliği bir yana çokta centilmendi...
|
|
|
|
_________________ you give me love again Russian__Girls...!!!!!
|
|
 |
    |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Fenerbahçe'de de oynamışlığı vardır.. Hele Ercan'ın Samsun küme düşmeden önceki sezon ( son maçta düşmekten kurtulduğu sezonda) son maçta Malatya'ya bir golü vardır.. Yok böyle bir şey..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
yakında lıgdekı butun takımların baslıkları acılır herhalde...
|
|
|
|
 |
    |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| Dexter o Ercanın maçını unutmam gittik gidiyoz bittik tezaruatı bıraktık. İkinci lig maçlarına geliriz felan derken Ercan ayağının içiyle bi vurdu biz bir sevindik tanımadığımız adamlarla kucak kucağayız kimse birbirini tanımıyo herkes birbirine sarılıyodu. Acayip sevinmiştik. (Bu arada bende fanatik Fenerliyim) Sonra ercanı ben samsun anadolu lisesinde oy kullandıktan sonra gördüm kendisine dedim seni fenerbahçeden beri takip ediyorum hiç böyle goler atan adam değilsin şansa attın dimi diye. O da gerçekten şansa allah yardım etti demişti. (Bu arada ayıp olmasın Ercanın kızı çok güzel). Hatta futbolcuların vurdum duymazlığına bi örnek vereyim. Ben diyarbakır maçından sonra uğramadım daha stada kavga yüzünden Maç saati Erman Özgürle Charlotte de karşılaşmıştık. Kodro dışı kalmıştı tabi. Bu arada bu seneki genel menajeriyle babam konuşmuş iyi kadro kurdukama taraftarın bize güvenmesi lazım takım çok gençlerden oluşuyo demiş.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Ben de Samsun Anadolu Lisesi mezunu olarak ve Ercan'la da hani Ganyan'a takılan herkes gibi fazlaca görüşmüşlüğüm olduğundan çok hoş mesaj olmuş.. Faneti'de bu kadar yakın çevremden bahseden mesajlar bulmak hoş..
Bu arada SAL'da okurken bizim 2 dönem üstte Serkan Aykut'un kızkardeşi vardı; işte ben güzellik diye buna derim..
Charlotte denilen mekanı da hiç sevmezdim ben; benim mekan Parfait ya da yeni haliyle Evcim'dir..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| Bende Mpal mezunuyum. Bir kaç defada Mpalli çılgınlar olarak maça gittim ama o zaman suyu çıkmıştı. Ne bilim Samsunlu bi fetişist görmek benide çok gururlandırdı 460 binlik şehirden tek ben fetişist çıkmamışım.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
Gerçi biraz off-topic olacak ama Samsunspor Samsun demektir diye bağlayalım konuyu..
Samun'da benim tanıdığım çok fetişist var dostum yani sadece sen-ben de değiliz.. Ben belki eskiden beri tanınıyor olmaktan kaynaklı senden fazla kişi tanıyorumdur sadece..
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| Ben mesela kimseye fetişist olduğumu söylemedim kimsede bana söylemedi ben bu yönümü hep gizli tutuyorum. Ama bir kaç kez felsefeci ders anlatırken söylemişti. O ne demek ya diye ses yükseldi sınıftan bazılarıda çok iğrenç buldu. Ama felsefeci aramızdada vardır yok mu gibi sorular sordu ama çıkmadım tabi. Ne biliyim nasıl yaklaşacaklarını bilmediğim için kimseye söylemiyorum. o yüzden Samsunda tek benmişim gibi geliyodu. Seni tanıyana kadar. Sen açık açık söylüyormusun yoksa çok sıkışıncamı, ailen biliyomu kısaca bi bana yardımcı olurmusun bu konuda. kısaca rahatca söyleyebiliyormusun yoksa sendemi sır olarak saklıyosun. Samsunspor başlığından çıkmadık bu arada Samsunspor samsun demektir. Samsunu oluşturanlarda samsunludur.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| 1 yıl aradan sonra tekrar Samsunspor maçına gittim belki ben gidince takım malatyadan olan davasını alır deyince. herkesin favori gösterdiği malatyayı burda devirdik takım bu sene beklenmedik derece iyi gidiyor. Bizim Canerde tamamen kurtulmuş sakatlıktan Malatyaspor hakim oynamasına rağmen 2-0 galip gelmeyi bildi haftayada bizimkiler Eskişehiri eskişehirde yenerse daha kolay kolay sırtı yere gelmez. Ben Samsuna güveniyorum. Memleket takımı nede olsa. inş. Bu gazla süper lige çıkcaz. bizim takım çok genç kaybedersek istikrarsızlıktan kaybederiz.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| Uzun süreden sonra yazıyım dedim çok kötü günler geçirdikten sonra yeniden çıkışa geçtik. Hedefimiz son 6 maçı alıp ekstra play off oynamaktı ama Eskişehir maçında berabere kaldık gerçi yunus yıldırım bariz golü yedi ama neyse inşallah seneye süper ligdeyiz.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| Sakarya maçına gittim tabi ligdeki yerimiz garanti olunca bizimkiler hiç sıkmadı. Can zaten gece uyurken boynu tutulmuş 1 hafta antremana çıkmamış. Bizim arkadaş vardı. Onuda 18 kişilik kadroya almışlar. samsun oyuncu sata sata benim yaşımdakilerle oynamaya başladı azcık parlayan olursa satıyolar. Bu gidişle seneye 18 kişilik kadroda minikler takımından bir Futbolcu görmemiz uzak değil. parasızlığın gözü kör olsun aslında söylesekte Adnan Polat hayrına çıkıp ekranda para istese birinde Gs 3 milyon dolar toplamıştı. bize 500 bin dolar yeter Futbolculara alacaklarına karşılık kulüp senetleri veriyormuş. senet kalmayıncada bitlerini verirler artık. Celil,hakkı;Kenen bildiğiniz gibi hiç bırakmıycaklar herhalde Futbol onları bırakmış. Gerçi hakkıyı Rize istiyormuş onuda satalım. Nayse bu kadar kaynak arayışından sonra Sakarya samsuna 3 attı ama o oyuncuların hiçbirini elinde tutmaması lazım yoksa seneye gene düşerler. 2 lig de şampiyonluğa oynayan takım öylemi oynar. bu Samsuna en az 5 atmaları gerekirdi. Neyse Seneye biz küme düşmeme mücadelesine kaldığımız yerden devam edeceğiz.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|