Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
jdean
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 20:14  Mesaj konusu:  Emin Colasan Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yıllardır hurriyet gazetesinde yazılarını yazan Emin Colasan bugun itibari ile huriiyet gazetesinden cıkarılmıs.Duyunca cok sasırdım.

Kaynak:Kanalturk Anahaber bulteni.

[B]

Boğa Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıjdean kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
bozkurt220
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 21:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cumhurbaskanlıgı secımı surecınde hurrıyet yonetımıyle anlasmazlık yasamıs ve ızın verılmıs sonra tkrar goreve gelmıs sımdı yıne cumh. secımı var ondandır heralde

Koç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıbozkurt220 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sockslave
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 21:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Evet bende internette baktım bende merak edip ve aynen böyle bir haber çıkmış. Eğer doğruysa AYDIN DOĞAN yapacağını yaptı,seçimden önce yapamamıştı ama hala AKP iktidarda olduğundan onlar isteklerine boyun eğdi.

YAZIK!

Oğlak Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışısockslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 14 Ağu, 2007 22:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

satılık medya die bağırmadık boşuna mitinglerde

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 01:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sımdı bu baslıgı acmıssında ıs gene sıyasete donecek gectıgımız haftalarda yasadıklarımız ortada..neyse bu sahsiyet hakkında yorum yazmayacagım..

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
jdean
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 08:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tum dunyada basın hukumetleri eleştirir,yorar,yıpratır bu gazetelerin görevidir.Gazeteleri hukumetleri oven ulkelere bakın ne durumda oldukları ortadadır.Amerikada bush la ilgili ne yazılar ve karikaturler cıkıyor.İngilterde de fransada da durum aynı.Bir tek bizde eleştirmek kabullenemiyor.

Boğa Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıjdean kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
quattro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 08:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şalamar 24 demiş ki:
sımdı bu baslıgı acmıssında ıs gene sıyasete donecek gectıgımız haftalarda yasadıklarımız ortada..neyse bu sahsiyet hakkında yorum yazmayacagım..

yani yapardım yorum ama elimden bi kaza çıkmasın diye yapmıyorum diyosun. )))))))))))) ilahi şalamar yaa... o zaman neden bişeyler yazıyosun be kardeşim. oku geç allah allah... illa ben burdayım dicen yani. )))))

Yay Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıquattro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 11:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
kardeşim
ne kardesımı quattro kım senın kardesın!!!!!bu forumda salamar dıye bı kardesın yok senın...yazılarını samımıyet cercevesınde yazma hele yorumlarıma karsılık hıc yazma..ole gulucuk karakterlerı kullanıp cıvıma.. ben dıledıgıme yorum yazarım yazmam o benım bılecegım ıs senı ılgılendırmez..son cumlende bana uzak allaha yakın ol dıye bır tabır kullandın.ama halen bana yakın yolda yuruyosun quattro.uzak dur..ayrıca 2003 yılında forma uye olup 5 yılda 223 mesajla yalnız resımlere vıdeolara bakıp zevke gelmekle olmuyor.sımdı ben sana soyluyorum bana uzak allaha yakın ol...

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
quattro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 12:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şalamar 24 demiş ki:
Alıntı:
kardeşim
ne kardesımı quattro kım senın kardesın!!!!!bu forumda salamar dıye bı kardesın yok senın...yazılarını samımıyet cercevesınde yazma hele yorumlarıma karsılık hıc yazma..ole gulucuk karakterlerı kullanıp cıvıma.. ben dıledıgıme yorum yazarım yazmam o benım bılecegım ıs senı ılgılendırmez..son cumlende bana uzak allaha yakın ol dıye bır tabır kullandın.ama halen bana yakın yolda yuruyosun quattro.uzak dur..ayrıca 2003 yılında forma uye olup 5 yılda 223 mesajla yalnız resımlere vıdeolara bakıp zevke gelmekle olmuyor.sımdı ben sana soyluyorum bana uzak allaha yakın ol...

- 5 ünlemi arka arkaya yazdığın zaman çok korkutucu oluyosun. yapma şalamar )))))))))))))
- yorum yazmıyosunki. yorum yazmıycanı yazıyosun. gereksiz yazıyosun yani onu anlatmaya çalışıyorum.
- sana yakın yoldan yürümüyorum. sen heryola gerekli gereksiz bişeyler atıyosun sadece. heryerde her mesajda sen çıkıyosun karşıma. ))))))
- kardeşim kelimesi seni kardeş gibi gördüğümden değil sadece bir hitap şeklidir. celallenmene gerek yok. cıvıma falan yazıp efelenmene de gerek yok. çocukmusun sen? ))))
- yorum yazmaya değer şeylere yorum yazarım. az ve öz olmaya gayret ederim. 2 - 3 seneden beridir bişey yazılmayan, içindeki linkler ölmüş bir başlığa "bravo çalışmaların çok güzel devamını bekleriz" diye zırvalar yazmam. o yüzden de senin kadar çok mesajım yoktur. ama senden çok çok daha fazla paylaşımım olmuştur işimin sıkışık trafiğine rağmen merak etme... )))))
- zevke gelmek demişsin ya benim için ... ayıp olmuş biraz. buraya çok başka şeyler yazılırdı aslında ama yazınca hem senin kalbin kırılır hemde ben üzülürüm çok gittim adamın üstüne diye. hemde hoş görünmez. o yüzden lafı yemiş olalım bu sefer canın sağolsun. )))

herneyse... sözün özü benim attığım mesajda seni bu kadar kızdıracak bişey yoktu. niye bu kadar agresifleştin anlayamadım. dikkat edersen ben sana karşı agresif değilim. boşu boşuna elektrik yapıp ortalığı ayağa kaldırma istersen. başka söyleyeceklerin varsa chat odasına giriyorum ordan söylersin. hoş olmuyor burda...

Yay Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıquattro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 12:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dostlarım biraz sakin olun yaff estirmişiniz gereksiz şeyler bunlar günlük hayatımızda ztn yeterince gerilim ve kavga war bide kafamızı dağıtabileceimiz bu forumda tatsızlık olmasın derim ben
peace !

Image

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıturkish_tickling kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
quattro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 13:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

turkish_tickling demiş ki:
dostlarım biraz sakin olun yaff estirmişiniz gereksiz şeyler bunlar günlük hayatımızda ztn yeterince gerilim ve kavga war bide kafamızı dağıtabileceimiz bu forumda tatsızlık olmasın derim ben
peace !

doğru diyosun. gereği yok hakikaten...

osmankartopu
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 15:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya bide geçenlerde yaşadığım olayı yazcam ben açıkca abdullah gülün cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum çünkü bu sever meclis akp de başbakan akp de e bi de cumhurbaşkanı akp li olursa ne anladık muhalif partilerden istersen git mecliste yat maaşını al ondan sonra mecliste 3 parti var. Bunları kahvede amcaların yanında dedim üstüne akpnin geldiğinden beri 195 milyar dolar olan dış borcunu 427 milyar dolara yükselttiğini söyledim. Bi de AB birliğiyle ucu acık müzakere imzaladığımız için bu topluluk dışında izin almadan ticaret yapamıyoruz.(Ufak çaplılar hariç). Zaten AB ye girsek dolaşım hakkı olmayan tek AB ülkesi olcaz dedim. Görüşüme saygılı olmak kenarda dursun. Aldığım cevap. İktidardakiler din adamı bize allah yardım eder. İyi eşşeği kazığa bağlamadan tevekkül ediyoz. Din yönünde yaptıkları hakkında da bi kaç diyceğim var ama forumdaki akplilerin biri çıkıpta dinsiz misin demesinden çekiniyorum birazda basını biz bu hale getirdik suçluyuz. Ölüm tabi hoş bişe değil kabul ediyorum ama hrant dink kanımıza hakaret etti üstelik Atatürk'ün lafıyla başları sağolsundedik. yapılmaması gereken bi hareketti dedik kabul yapılmaması gerekir. Ama çıkıpta hepimiz hrant dinkiz demesi beni çıldırttı sen gel bana hakaret et. Sonra ben senin gibiyim diyim. Bana saçma geldi. Ama Fenerli olmama rağmen trabzonspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Maçtan önce hepimiz türküz hepimiz Atatürkçüyüz diye pankart açtılar fakat kapattırıldı üstelik Trabzonspora ceza geldi. Bu ne biçim özgürlük çarşı çıkıp hepimiz hrat dinkiz derken ceza almıyo trabzonsporlular atatürkcü diye ceza yiyor. Anlatmak istediğim herkes görüşünü istediği gibi söylemeli. Bi tarafı konuşturup ötekileri susturursak çeşitlilik olmaz çeşitlilik olmazsa bu ülkede daha iyi olmaz. bunlar benim görüşüm. Ama sonunu elimden başka bişe gelmediğ için allah sonumuzu hayır ede diye bitiriyom.

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıosmankartopu kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 15 Ağu, 2007 22:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kardeş görüşlerimiz benzeşio bnde senin gibi düşünüorm ama bence bunları bu forumda paylaşmak cidden sağlıklı olmuo ( ki olmadıını bi üyemizi kaçırarak gördük) onun için sana katılmakla birlikte diorm ki burası siyasete kayıyo gene..siyaseti msnde özelde yada chatte yapalım derim ben

Image

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 16 Ağu, 2007 00:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
ya bide geçenlerde yaşadığım olayı yazcam ben açıkca abdullah gülün cumhurbaşkanı olmasını istemiyorum çünkü bu sever meclis akp de başbakan akp de e bi de cumhurbaşkanı akp li olursa ne anladık muhalif partilerden istersen git mecliste yat maaşını al ondan sonra mecliste 3 parti var. Bunları kahvede amcaların yanında dedim üstüne akpnin geldiğinden beri 195 milyar dolar olan dış borcunu 427 milyar dolara yükselttiğini söyledim. Bi de AB birliğiyle ucu acık müzakere imzaladığımız için bu topluluk dışında izin almadan ticaret yapamıyoruz.(Ufak çaplılar hariç). Zaten AB ye girsek dolaşım hakkı olmayan tek AB ülkesi olcaz dedim. Görüşüme saygılı olmak kenarda dursun. Aldığım cevap. İktidardakiler din adamı bize allah yardım eder. İyi eşşeği kazığa bağlamadan tevekkül ediyoz. Din yönünde yaptıkları hakkında da bi kaç diyceğim var ama forumdaki akplilerin biri çıkıpta dinsiz misin demesinden çekiniyorum birazda basını biz bu hale getirdik suçluyuz. Ölüm tabi hoş bişe değil kabul ediyorum ama hrant dink kanımıza hakaret etti üstelik Atatürk'ün lafıyla başları sağolsundedik. yapılmaması gereken bi hareketti dedik kabul yapılmaması gerekir. Ama çıkıpta hepimiz hrant dinkiz demesi beni çıldırttı sen gel bana hakaret et. Sonra ben senin gibiyim diyim. Bana saçma geldi. Ama Fenerli olmama rağmen trabzonspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Maçtan önce hepimiz türküz hepimiz Atatürkçüyüz diye pankart açtılar fakat kapattırıldı üstelik Trabzonspora ceza geldi. Bu ne biçim özgürlük çarşı çıkıp hepimiz hrat dinkiz derken ceza almıyo trabzonsporlular atatürkcü diye ceza yiyor. Anlatmak istediğim herkes görüşünü istediği gibi söylemeli. Bi tarafı konuşturup ötekileri susturursak çeşitlilik olmaz çeşitlilik olmazsa bu ülkede daha iyi olmaz. bunlar benim görüşüm. Ama sonunu elimden başka bişe gelmediğ için allah sonumuzu hayır ede diye bitiriyom.

sımdı burda emın colasan dıye bır baslık acıldı ve ıs dondu dolastı gene sıyasete geldı baslıkla ne alakası var yazılanların..bıldıgım kadarıyla sıyaset yasaklandı.eger yasaklanmadıysa bızımde soleyeceklerımız var elbet.yonetıcılere bırakıyorum..halen sıyasetle ılgılı baslıklar acılıyor.ustelık acanların atılacagıda soylenmıstı..

turkish_tickling
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 16 Ağu, 2007 00:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

okadar katı olunmamalı şalamar arkadaş daha yeni 10 mesajı var sanırım siyasetle ilgili kuralları okumamış bi forum kurallarını yasakları ve serbestleri okusun sonra gene yaparsa ceza uygulansın önce bi ikaz yeter bence

Image

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |