2 hafta önce kuzenimle beraber ıspartaya köyümüze gitmistik
bu köye ilk gidisimdimdi köyde bi kız dikkatimi çekmisti boyu en az 1.90 dı vede çok kilolu 22-23 yaslarında bi kızdı hayret ettim ertesi gün bağa gittik oda vardı ben kuzenimle beraber 50 kg lik çuvalı anca zar zor kaldırabilirken bu kız tek basına 100 kg yi kaldırıyordu nasıl olur dedim meğer kızda hormon bozukluğu varmıs ve yalnız yasıyormus önceden ruh sağlığıda yerinde değilmis 4-5 kisiyi hastenelik etmis banada bulasmaz insallah dedim yoksa benim gibi 3 kisiyi zorlanmadan dövebilirdi. sonradan arkadas olduk bir gün beraber bağa giderken asağı yuvarlandım ayağımı incittim bu kız beni kucakladı ve 2 km lik yol boyunca beni tasıdı tesekkür ettim. bu kızı görmek için gerekirse tekrar köye gideceğim kız resmen dev gibi biseydi yav adamı aldığı gibi duvara yapıstırabilen biriydi.
Sonraki başlık » « Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz