Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
kabzimal
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 06 Nis, 2008 10:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sexysweat sitesindede bol miktarda koltukaltı koklatma bulabilirsiniz.

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıkabzimal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
zekeriyal
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 02 Haz, 2008 15:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Koltuk altlarını sürekli kliplerinde gösteren Gülben Ergen hakkında hep söylüyorum, bir keresinde Zaga'dayken Okan Bayülgen, klip yorumu yapıyordu.

"Niye kliplerde kollar hep havada, bakın koltuk altlarım ne güzel demek mi istiyorlar niye koltuk altlarını gözümüze sokuyor kadınlar" dedi.

Gülben Ergen lafı hemen soktu: "Koltuk altı güzelse, gösterilir."

İkizler Cinsiyet:Bay At Çevrimdışızekeriyal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Tem, 2008 23:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

gülben koltuk altı.kendı capsim

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Pts 21 Tem, 2008 00:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Abi işte fetişizm olgusu ucu bucağı olmayan bir okyanus gibi. Sınırları yok yani. Benim şahsen hiç bir zaman ilgimi çekmeyen bir vücut bölgesi. Ama ayak fetişisti zevkdaşlarımın arasında bu tür fetişleri olanlarında varlığını bilmek ilginç. 13 yaşımdan yani tek ayak fetişistinin ben olmadığımı tesadüf eseri öğrendikten sonra hep kendi kendime sorardım yahu biz fetişistleri aşırı şekilde tahrik eden güzelim kadın ayaklarına diğer erkekler neden kayıtsız kalıyorlar diye. Zamanla fetişizmin sadece ayaklara ilgi duymaktan ibaret olmadığını, deri elbise, el, burun, koltuk altı fetişlerinin de olduğunu öğrendikçe ben nasıl ayak fetişizmi dışındaki fetiş türlerine kayıtsızsam hemcinslerimin ezici çoğunluğuda ayak fetişizmine tamamen kayıtsız ve duyarsız olduğunun farkına vardım.

En son khalkedonian tarafından Pts 21 Tem, 2008 00:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 21 Tem, 2008 00:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

khalkedonian eger bır ayakla hasırnesır olma zevkıne erıstıysen orda buldugun o tatlı kokuyu o bolgedede bulmak mevcut.ıster ıstemez ılıskıde ceker.benım ıcın ıllada olacak bı zevk degıl.ama olasılıgıda mthıs renk katar.ama o bolge kesınlıkle kotu tuylerden arınmıs olmalı..

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Pts 21 Tem, 2008 00:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tabii zevk algısındaki farklılık. İlk cinsel deneyimimi yaşayalı 13 yıl, ilk ayak fetiş deneyimimi yaşayalı 16 yıl geçti. Geriye dönüp baktığımda hiç dikkatimi çekmemiş kadınların koltuk altı bölgesi seksüel açıdan. Asla ayağı hiç bir şeye değişmem ama koltuk altını öpüp koklamayı deneyeceğim. Maksat tecrübe olsun. Kimbilir belki hoşuma gider.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 22 Tem, 2008 00:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kızarkadaşımda var 1buçuk senedir beraberiz ve ben geçen hafta öğrendim

Yay Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıGiro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 22 Tem, 2008 02:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

giro napıyo pek ozel degılse senın koltuk altlaramı meyıllı yoksa dostum anlamadım..

Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 22 Tem, 2008 12:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya şimdi fetiş hisleri yoğun duygular olduğundan insan bunu dizginlemeye çalıştıkça ve yapmadıkça her gelen yoğun diğer fetiş dalgası x2 yoğunlukta geliyor bende bir süre söleyememiştim açıkçası ama ben söledikten sonra o da pek rahat edemedi sanırım hatun olduğu için yanlış düşünürüm diye söylemedi (kendisi dedi bunu) buluşucağımız günün bir gece öncesi birbirimize sexy mesajlar atıyorduk durup dururken "ben seni yatağa bağlıyıp koltukaltını falan yalamak istiyorum" dedi.."bayadır var bu istek bende ama kimseye yapamadım istemedimde dedi ama sana karşı koyamıyorum bir türlü madem ciddiyizde al söledim işte" dedi Smile bende "bunda bi problem yok" dedim "bende senin ayaklarına bayılıyorum biliyorsun" dedim bana hayatımın cümlesini söledi hala saklarım o mesajı "o zaman sen ayaklarımı yala ben koltukaltını" dedi ben bittim...

Yay Cinsiyet:Bay Horoz ÇevrimdışıGiro kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
polmen
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 22 Tem, 2008 13:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

vay vay vay giro çok şanslı gördüm seni Smile

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıpolmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Giro
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 22 Tem, 2008 14:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aslında değilim dostum ama tatlı dil ve cesaret bişiler yaptırıyor işte...

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 24 Tem, 2008 17:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

özlem yılmaz

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 24 Ağu, 2008 23:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kaynak:türksat downloadlarım..

güzel bi seri daha koltuk altı.. Cool

zekeriyal
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Ağu, 2008 00:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ah ah, ben yokken bu başlık canlanmış, çok sevindim. Öncelikle Şalamar24'e güzel resimler için teşekkür ediyorum. Giro, sen de gayet güzel bir durumdasın tebrikler, ancak kız arkadaşının cesaretini takdir etmek lazım. Senden önce o açılmış Smile

Khalkedonian, her ne kadar koltuk altı fetişine kayıtsız olduğunu söylesen de, okunası yazılarını açtığım başlıkta görmek de çok güzel. Bilimsel açıdan da, cinsel çekiciliği arttıran feromon denen hormonların salgısı, terle birlikte koltuk altından da yapılıyormuş. İşin bilimsel yanı da mevcut yani Smile

Ve, Gülben Ergen. Sanırım reklamına çıktığı deodorant firması da, Gülben'in koltuk altlarının güzelliğinin (ve bunu göstermeyi sevdiğinin) farkında olmuş olmalı. Yalnız son programında, o deodorantı kullanmamış gibi görünüyordu. Programı izlerken, görüntüyü yakalayabilecek bir aygıt olmaması üzdü beni Smile

İkizler Cinsiyet:Bay At Çevrimdışızekeriyal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 28 Ağu, 2008 01:12  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu baslık benım ıcın farklı tabii. Wink

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |