Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
zekeriyal
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cum 20 Tem, 2007 17:29  Mesaj konusu:  Koltuk altı fetişi Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende ayak fetişi ile eşzamanlı başlayan bir fetiş olagelmiştir koltuk altı fetişi. Küçük yaşta cinselliği keşfetmeden önce bile kadınların koltuk altına bakar, koltuk altını hayal ederdim.

nasıl koltuk altından hoşlanırsın diye soracak olurlarsa cevabım: her türlü.

gerçi bunun kıllısı, kılsızı, stubble'lısı (kirli sakal modunda kıl) dokulusu, kokulusu, terlisi olsa da hepsini seviyorum. bir kızın kendi kokusu oluyor sonuçta, bunun yanısıra koltuk altındaki apokrin ter bezleri de cinsel organlardakilerle aynı özellikleri taşıyorlar: koku üretimi. bu kokunun içinde feromon denilen doğal afrodizyaklar, karşı cinsi (bazen hemcinslerini bile çekebiliyormuş -bir kız arkadaşım söylemişti) gerçi haftalardır yıkanmamış bir koltuk altını da istemem orası ayrı konu. ama bir-iki günlük ter kokusu, güzel bir kıza daha seksi bir hava katıyor kanımca.

ayaklardan ne kadar hoşlanıyorsam, koltuk altlarından da o kadar hoşlanıyorum. ancak işin bir boyutunu da es geçemeyiz: kızlar/kadınlar koltuk altı fetişine daha sıcak bakıyorlar ayak fetişiyle kıyaslandığında. geçenlerde bugüne kadarki ilişkilerimi birlikteliklerimi şöyle bir değerlendirme fırsatım oldu ki, koltuk altından zevk aldığını itiraf eden kızların sayısı, ayaklarından zevk alan kızların sayısından oldukça fazla. Rolling Eyes

başka koltuk altı fetişisti var mı bu sitede merak ediyorum Smile

not: yeni duyanlar, nedir diyenler, merak edenler için üyesi olduğum armpits-fetish.com sitesini önerebilirim, her türlü destek tarafımızdan verilecektir Wink

İkizler Cinsiyet:Bay At Çevrimdışızekeriyal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
polmen
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 20 Tem, 2007 18:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

mutlak vardır zekeriyal mesela bende severim karşı cinsin kokusunu koklamayı mutlak ben gibileride vardır aramızda
sevgiler..........

Koç Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıpolmen kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ToesRus
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 21 Tem, 2007 00:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bir bayan her yeriyle güzel canımmm Smile

Yengeç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıToesRus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
recaizade
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 28 Tem, 2007 20:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

evet ya koltuk altını koklamak çok tahrik edici denedim biliom manyak süpper bişey tabi karşı tarfaında hoşuna gidiyor

Yengeç  Yılan Çevrimdışırecaizade kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
_lifeguard
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Per 02 Ağu, 2007 02:45  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

benim de her zaman çok hoşuma gitmiştir.ben aslında çok esaslı bir ayak fetişistiyimdir ama koltuk altıda beni çok etkiler. yalnız değilsin.

Yengeç  Kaplan Çevrimdışı_lifeguard kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 02 Ağu, 2007 11:28  Mesaj konusu:  acelyanın programından Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

acelyanın programından koltukaltı fetişlerine

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cnr91
Usta Yazar
Usta Yazar

tunisia.gif
MesajTarih: Per 02 Ağu, 2007 11:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

oda güzel her türlü fetishe saygımız sonsuzz

Kova  At Çevrimdışıcnr91 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
cajolerus
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Per 02 Ağu, 2007 17:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bende severim. Birde dar body giydiklerinde yazın özellikle, bodynin koltukaltlarına gelen kısımlarındaki teri görmek oldukça seksi geliyor bana. Tabii herkesin değil. Sanırım bu konuda biraz seçiciyim.

İkizler Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıcajolerus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
footfetis
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 25 Ağu, 2007 12:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

enteresan
bayan guzel temiz ise neden olmasin hos olabilir
hatta olur hatta oldu olmustu oluyordur
yani uygundur

Oğlak Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıfootfetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
selimselsel
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Per 11 Ekm, 2007 17:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Walla saygı duyarım yani ... Kendimi her ne kadar o durumda düşünemesemde ilginç gerçekten...

Yengeç  Maymun Çevrimdışıselimselsel kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
pantyhosepantyhose
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 11 Ekm, 2007 22:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benimde hoşuma gidiyor. Elime bayan elbisesi geçse hemen koltuk altını kokluyorum yanlız değilsin....

Koç Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışıpantyhosepantyhose kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Per 06 Arl, 2007 22:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

asıl buluyosunuz resimleri helal olsun valla kardeşim bravo

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
zekeriyal
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 12 Arl, 2007 07:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

cajolerus demiş ki:
Bende severim. Birde dar body giydiklerinde yazın özellikle, bodynin koltukaltlarına gelen kısımlarındaki teri görmek oldukça seksi geliyor bana. Tabii herkesin değil. Sanırım bu konuda biraz seçiciyim.

şunun gibi olabilir mi Smile

İkizler Cinsiyet:Bay At Çevrimdışızekeriyal kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
psycho_cat
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 12 Arl, 2007 17:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

seks sırasında koltuk altı yalamaya bayılıyorum. yalnız değilsiniz

Oğlak  Horoz Çevrimdışıpsycho_cat kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNMICQ
fenerr
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 26 Oca, 2008 11:17  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende severım yalamasını

Balık  Maymun Çevrimdışıfenerr kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |