| Yazar |
Mesaj |
nistnesus
Fetişist

|
|
Selam arkadaşlar,bugün üye oldum ve öncelikle yakın zamanda geçirdiğim çok hoş bir geceyi sizinle paylaşayım dedim..
Efendim,bizim eski hatun beni evine çağırıp duruyodu,ünv olayından sonra kız kıza bi ev tutar bunlar falan,biz birbirimizden uzak oluruz ama arkadaş falan kalalım hesabına görüşür aradabir koklaşırız.Neyse boş bi zamanımda gideyim dedim,gittim ilk bi kaç gün bizim hatunla takılırkene baktım ki beni başka birşey cezbediyor.. oda nesi
güsel bi pembe eşofman hafif askılı bişiler vardı üzerinde ve o bacaklar, müthiş bir geometrik ahenkle uzanıyor ve tapınılası ayaklarla son buluyordu.İlk görüşümden sonra giydiği çoraplara ayakkabılarına yaklaşmak için pek fırsat bulamasamda herşeyin lehime işleyeceği güzel bir gün geldi çattı.
Günün başında mor renkli çoraplarını ve converse'lerini benim doyumsuz seyrim esnasında ayağına geçirdi ve akşama kadar gezdik tozduk falan,
gün boyu çeşitli fanteziler eşliğinde ben varlığımı sürdürdüm..
Gece oldu ve bunlara misafir geldi, yatacak yer lazım,neyse yerler ayarlandı falan ben müdahale edip arka odada yatıyım dedim,odada bir yer yatağı bulunmakta ve rahatsız edici olduğundan kimse tercih etmemekteydi,ama odayı benim için cazip kılan, küçük hanımın kirli çamaşır sepetiydi..
çoraplarını çıkarıp içine atıvermişti sepetin ve ben geceyi bir ayine dönüştürmek için sabırsızlanıyodum, herkesin uyumasını bekledikten sonra olay anı geldi ve o müthiş çoraplardaki her koku partükülünü alveollerime yöneltmek vasıtasıyla olaya başladım, parmak uçlarındaki koku yoğunluğu biraz daha fazlaydı ama olağanüstü bir kokuydu benim için.. yüzümde sert hareketlerle gezdirip kokunun uzun süre kalmasını istiyordum,bir yandan da diğer çorap ağzımda duruyordu.Kokuyu devamlı alabilmek için kendime küçük molalar verdim ve devam ettim,sabahın ilk ışıklarına kadar süren bu müthiş serüven sonunda çorapları yerine güzelce yerleştirdim uyudum,uyandığımda hatun, çamaşır sepetini yanımdan almıştı ve yıkamaya götürmüştü,yüzümü yıkamadan geçirdiğim o gün her nefes alışımda onun ayaklarına baktım ve koku gelmeye devam ediyordu..
Pasif bir etkileşimde olsa fetiş felsefesi adına onurlu bir geceydi ve sizinle paylaşmaktan mutlu oldum..
Sevgiler.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
Abi en sevdiğim olay şu converse ya ayrıca mor-pembe-kırmızı ince çoraplar beni zaten bitiriyor.... Ben olsam heralde kendimi tutamaz alırdım o çorapları.... Böyle bir şey düşünmedin mi hiç??....
Tşkler paylaştığın için dostum......
|
|
|
|
_________________ * www.ESKIJI.info *
|
|
 |
      |
 |
nistnesus
Fetişist

|
|
Düşünmedim değil aslında ama şöyle bir olay var benim fetiş anlayışımda.. Çorap kadın ayağından ayrıldıktan uzun bi süre sonra özelliğini kaybediyor, artık nerdeyse senin kokun çoraba geçiyor, bende olayın büyüsünü bozmamak adına böyle birşey yaptığımı söylüyorum "şu an"
ama o zamanı sorucak olursan,yapmak istediğim ayrılırken çantamı o odada toplamaktı ve çorabı yanlışlıkla götürmüş izlenimi vermekti, çünkü hatunlar çok düzenliydi ve meseleyi anlarlardı,anlamaları problem değil de olaya yöneltilen tepkileri bilirsiniz, işin tutkusunu alır götürür..
|
|
|
|
_________________ "Happiness is an angel with a serious face." Amadeo Modigliani
|
|
 |
    |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
Hmm şahsen benim dolabımda şu an 1 çift ayakkabı 1 çift ayakkabı tabanı ve 1 çift çorap war
zevk ve tarz meselesi tabi......
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
GladnesS

Royal Üye

|
|
| hoşuma gitti benim bu yazı...sniff olayına benimde ilgim vardır...teşekkürler nistnesus...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
 |
    |
 |
darkman
Fetişist

|
|
güzel bi gece yasamıssın..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
taseron
Tecrübeli

|
|
Converse'ler benim de favorilerimdendir. Simdiye kadar ki kiz arkadaslarimin hemen hemen hepsinden en az 1 cift ayakkabi almisimdir. Genelikle spor ayakkabi aliyorum. Koleksiyonumda 3 cift Coverse var. Yenisini alip ona veriyorum eskisini ben aliyorum. Eski kiz arkadasin esyasini hatira olarak saklamak guzel oluyor. Ayrilan taraf siz degilseniz etkisini de epeyce koruyor
|
|
|
|
_________________ http://www.youtube.com/user/paspas77777
|
|
 |
     |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
taseron bu işin sırrını anlatsana ya kız arkadaşına ne deyip alıyosun ayakkabısını o cümle çoook önemli benim için şu an
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
taseron
Tecrübeli

|
|
| aatg2000 demiş ki: | taseron bu işin sırrını anlatsana ya kız arkadaşına ne deyip alıyosun ayakkabısını o cümle çoook önemli benim için şu an |
Özel bir numaraya veya cümleye gerek yok, yeri gelince ayakkabı fetişinin olduğunu kız arkadaşına söyle, gerisi kolay oluyor... fakat önceki ayakkabılardan bahsetme sakın! Bi de fetişinin olmasını utanç verici gizlenecek veya çok anormal bişeymiş gibi küçük emrah modunda kaşlarını kaldırarak söylememeye çalışırsan hiç sorun çıkmaz.. Eğer yine de olmuyorsa, o zaman boşver zaten...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
aatg2000
Royal Üye

|
|
Yaw ben çekinirim ya iğrenç falan dese al başına belayı neyse bakalm bakalm ya denerim belki..
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
| saolasın aga iyi paylaşım
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ToesRus
Royal Üye

|
|
| Çok güzel bir anlatım olmuş...Teşekkürler....
|
|
|
|
_________________ Sevdamızda
+Ayak
|
|
 |
    |
 |
feetman27
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Güzel,gayet yalın ve hoş özetlemişsin konuyu.Umarım dahada ötesini yaşarsın bahsettiğin arkadaşınla.
|
|
|
|
_________________ İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.(Robert Bosch)
|
|
 |
    |
 |
gangshow
Acemi

|
|
 |
      |
 |