| Yazar |
Mesaj |
zekeriyal
Fetişist

|
|
| Bekff demiş ki: | Göz rengi, Çene yapısı, Boyunlar, Dudakla burun arasındaki o çukurluk bölgenin yapısı adı herneyse... Alakası yok, kulakların bile alakası yok...
Yapmayın ya, bu kadar çirkin olamaz... Bir bakın allah aşkına, insan makyajsız haline ne olursa olsun benzer, bu varlığın avril ile arasında hiç bir benzerlik kuramadım... Yalan haber bunlar...
Birşey daha o ilk bayanın gözlerine baktığımda, avril'inkilere baktığımda hissettiklerimi hissedemiyorum...
Sizde bakın anlicaksınız... İlk resimdeki şahıs, çok boş bakıyor... Avril ise etkiliyor sizi... En azından beni |
katılıyorum. anahtar noktalardan benzemediğini anlayabiliyoruz.. ama hani birazcık makyajla (profesyonel makyajdan bahsediyorum) soldaki ablamız da gayet avril kadar çekici olabilir (renkli göz küçük ağız beyaz ten favorimdir ehe)
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| o zaman tartışmalara daha önceden bahsettiğim pek tartışmaya açık olmayan çağla şıkel resimlerini yollayarak bi ara veriyim..........umarım çook önce elime ulaşan bu resimlerden sonra bende oluşan hayal kırıklığı kadar olmaz sizinkisi ama pek mümkün değil...........he makyajsız felaketlerinden yanında bir de makyajlı felaket var bonus olarak..................buyrun.........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| valla sana bısey soyleyeyımmı sevgılı tomford bence makyajsız bebek gıbı durmus cagla sankı yası bıraz daha kucuk gostermıs bence
|
|
|
|
 |
    |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
| pinarinayaklari demiş ki: | | bu ne abi eşşeğin poposuna dönmüş suratı tahminimce değildir ama |
abi ben artık herşeye inanıyorum valla makyaj hilelerinede mesela dovee nin reklamı kadını kleopatra yaptılar
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| Evet , sanki makyajsız daha mı güzel. Gerçi hiç sevmem bu kadını ama.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| makyajsız daha mı güzel..........ilk resmi es geçmektesiniz herhalde..............he bu arada benim yolladığım makyajlı resme bakıp da yorum yapmayın.........çünkü o da makyajlı kötü çıktığı resimlere örnek..........normal kendi bilidğiniz çağlayla karşılaştırın yani............ama makyajsız gerçekten felaket bence................
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
| Abi iki kızın burunları ve burun delikleri bile farklı...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
çılgın
Royal Üye

|
|
| yok ya alakası bile yok valla...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
korkuyu

Fetişist

|
|
Sherlock korkuyu olarak naçizane fikrimi söyleyeyim.
Bence büyük ihtimalle o kız Avril.
Fakat sanırım ilk resim, Avril'in daha KÜÇÜK yaştaki resmi.
Yüzdeki değişiklikler yaşla yüz hatlarının oturmasından ya da
küçük Avrilin biraz daha TOPLU olmasından kaynaklanıyor gibi.
Benzerlikler&Farklar:
1) Gözler kesinlikle aynı. 2.resimdeki gözler daha yakından ve siyah boyayla çevrelendiğinden, daha etkileyici duruyor.
2) Kaşlar kesinlikle aynı. Kıl yapısı aynı. Sadece 2.Avrilde kaşlara şekil verilmiş.
3) Kaşla göz arasındaki parça dikkat edin aynı.
4) Çene KEMİK yapısı muhtemelen aynı. Fakat 1.Avril daha toplu olduğundan farklı gözüküyor gibi, biraz gıdısı var çünki.
5) Dudaklar çok benzer. 1.Avrilde dudak çevresi şiş gibi. Kiloyla yada yaşla değişmiş olabilir.
6) Yanaklar aynı
7) Burun biraz sorunlu. Burnun şekli ve dudakla olan mesafisi aynı gibi. Fakat 2.Avril'in burnu hafif kemerli. Avrilin suratı zamanla zayıflayıp çökünce kemer ortaya çıkmış olabilir.
Sonuç olarak 1. fotonun Avrilin daha küçük ve topluca olduğu resmidir dieyebiliriz. Daha kesin delil isteyen DNA testi yapsın yaw
işi gücü bıraktık neyle uğraşıyoz
|
|
|
|
_________________ Nothing really matters?
|
|
 |
    |
 |
korkuyu

Fetişist

|
|
ufak ek: 1.Avril küçük olduğundan biraz suratını sivilce basmış. Malum hormon meselesi
|
|
|
|
_________________ Nothing really matters?
|
|
 |
    |
 |
idn-a
Acemi

|
|
| 3. resim tamamda 1.nin Avril ile alakası yok.Kesin Anti Avril bi sitenin işidir.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
yoff tartışmayın boşuna makyajlı fotolarına bakın..
nede olsam akşam evde sizi beklemiyo
|
|
|
|
     |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| İlk resim gerçekten Avril'e mi ait bilemem ama Çağlanın makyajlı makyajsız farketmez her hali güzel.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Giro
Fetişist

|
|
| çok güldüm yahu....lafı olmaz ...direkt değil
|
|
|
|
_________________ geri geldimm...
|
|
 |
    |
 |
endo16
Tecrübeli

|
|
| burnu benziyor ama dudak yapısı benzemiyor.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|