Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
bigfan77
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 23 Haz, 2007 23:41  Mesaj konusu:  iri ve uzun kadinlar Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

merhaba yeni uye oldum foruma boyle bir forum oldugunu bilmiyordum sansıma bunnyglamazon hakkında surf yaparken buldum .... buarada bunny ile tanısma ve onla session yapma sansım oldu hemde 2 defa .. 7 yıl once ilk defa amerikadayken tanımsıtım .. ben boy 1.87 new yorkta kaldıgı otele dogru gıderken inanlmaz sevıclli ve merakliyidim nasil birseydi diye .. kapiyi actiginda kalbim duracak gibi oldu cunku devasal birseydi topuklariyla beraber 2 m yi geciyordu ve bana tepeden bakıyordu ..kendimi hic bu kadar ufak hssetmemistim hayatımda daha once lisedeydek kimya ogretmenim vardı onu unuttum onun yanında herkes ufak tefek kalıyordu... zaten benim buyuk kadın merakim ordan basladi .. annem cevrediki kadinlara gore daha uzun ve iriydi nezaman kimyacyla karsilastiginda ben sok gecırmıstım cunku uzun boylu annem kadının yanında cocuk gıbı kalmıstı ..ve buyuk ırı kadın hayranlıgım baslamıstı... neyse bunnye gelince inanlimaz iri ,guclu ve devasaldi.. ben kaldırp sırtında dolastırıd , gurs yapalim dedim ..bana seni incitmek istemiyorum dedi ben olsun dedım .. gucune dayanamayıp yenıldım

buarada www.skytriss.net o bunnyden daha uzun ve guclu oldugu soylenıyor onunlada tanısmka cok ısterım

Yengeç Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıbigfan77 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
iloveyouzidane
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 03 Tem, 2007 08:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

slm zevkdasız ikimizde
bunny ile 5 dk geçirmek için neler vermezdim 2 senedir arastırıyorum hastasıyım o kadının

Boğa Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıiloveyouzidane kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |