| Yazar |
Mesaj |
belloni
Fetişist

|
|
etik değil. ve sacma diye düşünüyorum. hic denemedim
|
|
|
|
_________________ Finally, I got it .. Just left my behind =)
|
|
 |
      |
 |
osmny81
Fetişist

|
|
| MistressTugce demiş ki: |
biliyormusunuz bu animal crush la ilgili düşüncelerimi açıkladıktan sonra tehdit tlf ları ve mail'leri almaya başladım.
ama hayatta hiçbir şey benim doğrularımı duygularımı paylaşmayı tehditlerle yok edemez.
çünkü aynı zamanda inançlı biriyim.
ve yaradandan başka kimseden korkmuyorum. |
Tuğçe Hanım, gerçekten inanamadım tehdit aldığınıza, sizin telefonunuzu veya emailinizi bilen kişiler sizin tanıdıklarınız olmalı.
Düşüncüleri söylemek bu ülkede malesef hala suç, Şair Eşref'in bir dizesinde Osmanlı zamanında düşündüğünü söyletmezlerdi, Tanzimatta ise düşündüğünü söyletirler ondan sonra döverlerdi der.
Değişen birşey yok ülkemde...
Crush la ilgili tüm hislerinizi anlıyorum. Düşüncülerinizin yanında olduğumu belirtmek istiyorum.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
tlf num artık tanıdıkların da dişina çıktı...
çünkü 5 senedir aynı numarayı kullanıyorum.
ve benim isteğim dışında numaram birileri tarafından dağıtılmış durumda..
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
| sadece tugce hanımmı var diğerlerşi yokmu bu forumda
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
| delpiero000 demiş ki: | | sadece tugce hanımmı var diğerlerşi yokmu bu forumda |
Soruş tarzın rahatsız edici geldi!
Eğer ne anlatmak istediğinizi daha açık bir şekilde ifade ederseniz olası yanlış alamalara mahal vermezsiniz!
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
osmny81
Fetişist

|
|
Tuğçe Hanım,
Sizin buradaki yazınızdan sonra, daha önce görmediğim röportajınızı izledim. Zaten orada hislerinizi açıkca anlatmışsınız. daha önce de bahsettiğiniz gibi bu konular serbestte konuşulurken, klip paylaşımı yapılırken pek rahatsız olan yokdu. Ama yasak geldikten sonra fikirlerini açıkça paylaşan yok.
Ben gerçekten o muhteşem ayaklarınızın altında kaderini bekleyen birçok canlının olabileceğini inanıyorum. Sevgiyle Kalın...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
| Parox demiş ki: | Simdikten size cok kücük bir müjde veriyorum...yakinda Faneti Ladies den bir bayan cok güzel ve ilginc aciklamalar yapacak. Bir kac gün sabir edin yeterli |
parox hala
bekiyoruz
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ihanetx01
Acemi

|
|
| animal crush olarak değil ama şunu söylemeliyimki küçük hayvanların üzerine oturan bayanları izlemek beni o kadar tahrik ediyorki bunun tarifi yok... ben başka arkadaşlık sitelerinde tanıştığım bayan arkadaşlara bunu anşlatmaya çalıştım ve bu isteğimi onlara yapmalrı için rica ettim ama malesef beni anlayan çıkmadı sapık olarak değerlendirdiler beni..... anladımki ne varsa seni anlayan arkadaşlarda var şimdi sitedeki bayan arkadaşlardan rica ediyorum özellikle köpek üzerine oturan bayanları izlemek çok hoşuma gidiyor... bunu yapabilecek bir bayan arkadaş benimle irtibata geçerse dünyalar benim olur... powerup01@windowslive.com bu zevkten hoşlanan bütün arkadaşlarla tanışmak isterim hepinizi bekliyorum TEŞEKÜRLER.....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ihanetx01
Acemi

|
|
 |
    |
 |
LADY SADE
Tecrübeli

|
|
Her ne kadar bugun bu baslıgın guncellenme nedenı ihanetx01 in degişen msnını vermesi olsada konu oldukca önemli ve dikkat çekici ve yenı gordum bu baslıgı.ihanetx01 e de farklı bır amac ıcınde olsa guncelledıgı ıcın bı tsk borculuyum.....
Crushing BDSM in içinde var olan bir konu ve bundan çok büyük zevkler alan kişiler var tıpkı BDSM in diger kolları gibi.Ancak konu animal crushing olunca konuya şu şekılde yaklaşmalıyız. BDSM in en en en önemli bir kuralı var arkadaşlar ""KENDİ RIZASI İLE " " KENDİ İSTEGİ İLE" Biz EFENDİ leri barbarlardan tecavuzculerden ayıran en önemli kural bu degılmıdır.
İnsanoglu düşünen ve iradesi olan yaratıklardır.Bizler içgüdülerimizle degil aklımızla hareket ederız.En azından buyuk bır cogunlugumuz. Dolayısıyle kölelerin kendi istekleri ile birine kendlerini sınırsızca adamaları ve EFENDIlerine sınırsızca itaatleride bir cok uygulama gıbı crushing yapılmasıda bu baglamda cok normal bir durum. Karşılıklı olarak büyük bir zevk bu.
Yorum yapan arkadaşlardan biri, kişinin kendini öldürülmesini düsünmekten hatta bunu video ya aldırmayı arzulayıp boylesı bır zevkı oldugunu yazmıs gayet guzel neden cunku kendı ıradesı ıle bunu ıstıyor kımse zorla alnına sılah dayayıp bunu ona dikte etmiyor...
Yıne bir arkadas fetişistlerle anımal crush ı karşılastırmış...Hangi Fetiş begendiği ayagı kesip koparıp ezmiş ..hemde karşılıklı rıza olmadan !!!!!
Yada kımın zorla ayagını alıp yalar,koklar vb buna kım cesaret eder...
Ya Animal crush hangi hayvan gelip hangimize gel beni ez ben bundan buyuk zevk alıyorum dıyebılecek durumda !!!!!!!!!!!!!
Yada sizce akli yetisi yerinde olamayan kişilere yapılan BDSM uygulamaları ne kadar etik....
Bu ıkı olayın bırbırınden hıc bır farkı yok vede gercek anlamda BDSM felsefesıne ve kurallarına aykırı bırşeydır ANIMAL CRUSH ..
Bir kez daha altını cızmek ıstıyorum
BDSM karsılıklı rıza,guven ve eminiyet kuralları cercevesınde yasanırsa BDSM dir aksı durumda barbarlık ve kısılık haklarına tecavuzdur. İşte bu sapıklık ve sapkınlıktır......
Burda en kucugunden en buyugune kadar tum hayvanların doganın denge unsurunu anlatacak degılım .Ama lutfen BDSM i gercek özüne uygun şekılde yasayalım yasatalım...
Aksi duruma BDSM adı ile çanak tutmayalım...
|
|
|
|
_________________ Sınırların sınır olmaktan çıkıp gerçek oldugu an,
Ruhunun ruhuma DİZ ÇÖKTÜĞÜ ANDIR..!!!!!
|
|
 |
     |
 |
ruj_ruj
Faneti Lady

|
|
| Layd Sade fikirlerinize saygı duyuyorum.Aynen bende sizin gibi düşünüyorum.Özelikle bu açıklamaınız olayın özetidir.......(BDSM karsılıklı rıza,guven ve eminiyet kuralları cercevesınde yasanırsa BDSM dir aksı durumda barbarlık ve kısılık haklarına tecavuzdur. İşte bu sapıklık ve sapkınlıktır...... )Teşekkürler.......
|
|
|
|
_________________ Sevgi emekmiş,
Emek ise vazgeçmeyecek kadar,
Ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş...
Can YüceL
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| konuya bende sonradan dahil oluyorum.....basligin genelliginin aksine konu animal crush ozeline donusmus.....cock,ball ne biliyim obje gibi ezme konularinda acaba ladylerimiz neler dusunuyor......misal ben sonu bosalmayla bitirilen cock ve ball cruslari cok beyenirim hatta artik normal bir footjob bana cok buyuk keyif vermemekte.......bu arada animal crush ile ilgili yorumlara bende katiliorum hatta iceriginde shitting olan videolar clipler olaylar bile o kadar bana mide bulandirici gelmior.........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
sekerpare
Usta Yazar

|
|
| desmo demiş ki: | | hotiç37 dostum bu crush forumuyla ilgili en mantıklı akıllı şeyleri yazan kişidir nazarımda...dediğine katılarak kendinin farkında olmayan ve durumdan zevk almayan bir yaratığa bunu yapmak faztezi veya fetişin çok çok dışında acilen tedavi edilmesi gereken bir psikolojik rahatsızlıktır. Belki bunu benimseyen kişiler vardır ama konuşulması ve görüntülenmesi dahi diğer fetiş arkadaşlar için sakıncalıdır. Biliyorsunuz medya ve internet herzaman doğru olanı bize vermiyor...Lütfen daha seçici olalım... |
Kesinlikle katiliyorum. Hotic arkadasimiz da basindan beri hep mantikli, dogru seyler soylemis. Ona karsi cikanlarin savunmalari cok sacma geldi. Fetish baska bir olay, savunmasiz varliklari oldurmek, iskence etmek ise canilik, baska bir sey degil. Bu duygulari da Tanri vermis yasamak cok dogaldir demek kadar da cahilce bir tez olamaz. Ona bakarsaniz seri katillere de oldurme duygusu vermis Tanri, onlarda dogal bir bicimde yasiyorlar veya subyancilar da dogal bir bicimde yasiyorlar cocuklara tecavuzlerini demek gibi bir sey. Oldu mu bu simdi. Hotic'in dilegine kesinlikle katiliyorum. Hayvanlara, savunmasiz yaratiklara eza verenler insallah bin beter olurlar.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
LADY SADE
Tecrübeli

|
|
| Tom Ford demiş ki: | | .cock,ball ne biliyim obje gibi ezme konularinda acaba ladylerimiz neler dusunuyor......misal ben sonu bosalmayla bitirilen cock ve ball cruslari cok beyenirim hatta artik normal bir footjob bana cok buyuk keyif vermemekte.......bu arada animal crush ile ilgili yorumlara bende katiliorum hatta iceriginde shitting olan videolar clipler olaylar bile o kadar bana mide bulandirici gelmior......... |
Faneti Lady si olmasamda bir BDSM LADY si olarak fikirlerimi dile getireyim
Butur zevklere yani akıl yetisi ile karar verip yaşamak istenen tercihlere sonuna kadar saygı duyarım şahsen.Scat vb asla tercih ettiğim bir şey degil ama tercihlerini bu yönde kullananlara da bişey diyemem neden i çok basit yine tekrar edecegim " KENDİ İSTEKLERİ" ile yaşamak istiyorlar çünkü.
İnsanlara yani kölelere yada köle olmadan da ama arzu edenlerle cock,ball vb ezme işlemleri de oldukca keyifle yaşanabilecek uygulamalardandır.Sonucta aşagılanmanın ve gücü yansıtmanın çok keyifli fiziksel şekillerinden biri.
CRUSH sadece ve sadece kendi rızası ile EFENDİSİNE itaat eden akli yetisi olan kişilerle yaşandıgında etiklik kazanır ve zevk alma/verme özelliğini taşır..Biz EFENDİLER de bunu yaşamaktan büyük keyf alırız.CRUSH ı yaşarken de bir çok şekilde zenginleştirebiliriz kendi arzu ve sınırlarımızla..
|
|
|
|
_________________ Sınırların sınır olmaktan çıkıp gerçek oldugu an,
Ruhunun ruhuma DİZ ÇÖKTÜĞÜ ANDIR..!!!!!
|
|
 |
     |
 |
ermeerme
Acemi

|
|
| animal crush a karşı olup olmadığımı bilemiyorum henüz bir şey hissedemedim mantıım da herhangi bir doğruya ulaşamadı..ben sadece biraz akıl yürütme yapacağım...hayvanları öldürmek sadece onların rızası olmadan yapılıyor diye bdsm sınırlarına dahil değildir diyemeyiz ..şu halde onları yemek için öldürürken de seni yiyebilir miyim dana bey ya da tavuk hanım diye sormuyoruz..diyeceksinizki açlık dürtüsüyle bu bize hak olarak verildi..ya hükmetme dürtüsüyle onları öldürmek aynı mantık değil mi...yoksa hükmetmek bir dürtü değildir diyip bdsm yi yok mu sayacaksınız...bdsm yi sadece karşıklı rıza ile oluşturulan bir anlayış olarak sınırlayacaksak o durumda da rızayı gösterenlerin bu rızalarında doğru olup olmadıkları tartışması başlar...hayvanların öldürülmesini ya da onlara eziyet edilmesini bdsm tabanında tartışmak bizi hiç bir yere götürmeyecektir...olay ya bir tercih meselesidir ya da bu konuda genelgeçer bir doğru bulmak zorundayız...yoksa bundan hoşlananı suçlamak dönüp dolaşıp kendimizi inkar etmeye götürür bizi..aynı şekilde animal crushtan hoşlanmayanları da yargılamak zorlama bir çabadan ibaret kalacaktır...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|