| Yazar |
Mesaj |
feetslaveistanbul

Fetişist

|
|
| Crush fetis hakkında acaba hanımlar ne düşünüyorlar?bu sorudan kastım sadece anımal crush olayı degil.bununla beraber obje ve diğer crush olaylarıda söz konusu.Bu olaylara bakış açıları nedir.Bu tür anıları varmı acaba?Hoşlanan için ilk ne zaman nasıl basladı.?Nasıl fark etti?Benimkide merak işte aklıma geldide bir de bu olayı yapan yani ezici tarafdan duymak istedımde..ne dersiniz?..-
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| Hanımefendiler son zamanlarda pek aktif değillerki forumda maalesef.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Parox
Site Admin

|
|
Simdikten size cok kücük bir müjde veriyorum...yakinda Faneti Ladies den bir bayan cok güzel ve ilginc aciklamalar yapacak. Bir kac gün sabir edin yeterli
|
|
|
|

|
|
 |
         |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| İnşallah, zira çok ıssız buralar.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
|
_________________ Seni hiç anlamadan şaşkın seyrettiler...
Olaganüstü renklerine bakıp..
Işıklı semalarda uçucu masumluğun
Sonsuz diyarlara kanat açıp süzülen...
UÇ YALNIZ UÇ ALACA TÜYLÜ KUŞ
(kelebek ömrü kadar sonsuz)...
|
|
 |
    |
 |
feetslaveistanbul

Fetişist

|
|
| Ne oldu?ses seda yok kımsede....
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
arda akın

Acemi

|
|
| bende bu crush olayını çok seviyorum neden bayanlar yorum yapmıyo.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
feetslaveistanbul

Fetişist

|
|
| hanımefendiler nerdesiniz?
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
Bu topikte gördüğüm içtenlik,düşüncelere,zevklere gösterilen saygı VE İÇTEN İTİRAFLAR çerçevesinde düşüncelerimi açıklamayı uygun görüyorum.
Animal crush'un düşüncesinin bile bende yarattığı heyecanı tarif edemem.
Her ne kadar bazıları bunu bir vahşet ve insanlık dışı görselerde kendilerine bile itiraf etmekden koktukları bu zevkten hoşlandıklarını ve izlediklerini biliyorum.
Evet animal crushtan hoşlanıyorum.Bu duygu beni tahrik ediyor.
Ve ben bir gün bu duyguyu,KENDİMİ HAZIR HİSSETTİĞİMDE MUTLAKA yaşayacağım.
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
orki
Super Moderator

|
|
| MistressTugce demiş ki: | Bu topikte gördüğüm içtenlik,düşüncelere,zevklere gösterilen saygı VE İÇTEN İTİRAFLAR çerçevesinde düşüncelerimi açıklamayı uygun görüyorum.
Animal crush'un düşüncesinin bile bende yarattığı heyecanı tarif edemem.
Her ne kadar bazıları bunu bir vahşet ve insanlık dışı görselerde kendilerine bile itiraf etmekden koktukları bu zevkten hoşlandıklarını ve izlediklerini biliyorum.
Evet animal crushtan hoşlanıyorum.Bu duygu beni tahrik ediyor.
Ve ben bir gün bu duyguyu,KENDİMİ HAZIR HİSSETTİĞİMDE MUTLAKA yaşayacağım. |
sınırlarınızın olmaması ve yaşamadığınız zevkleri yaşamak istemenizdeki heyecanınız gerçekten çok hoş ve etkileyici tuğçe hanım...sonuçta gerçek bir mistressseniz bu olayı yaşamak istemeniz bence çok normal ve doğal karşılanmalı...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
osmny81
Fetişist

|
|
Mistress Tuğçe Hanım, yazdıklarınız bende de heyecan uyandırdı.
Crush Fetish e karşı ilgim yok desem yalan olur. Ama hep merak ettiğim bir şey vardı, acaba o anda neler hissediyordu bunu yapan bayanların.
Bunu umarım sizin ağzınızdan duymak nasip olur.
Seyretmenin vermiş olduğu zevk noktası biliyorum, ama crush olayını gerçekleştiren bir bayanın neler hissettiğini öğrenmek isterim.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
MistressTugce
Faneti Lady

|
|
İnsanlar animal crush'a karşı ön yargılı ve taraflı yaklaşıyorlar.
Ve bundan zevk alıp merak eden insanlarıda yargılamaya hazırlar.
Bunlar içten gelen gem vuramadığım duygularım ve sonuçta bu duyguları yaradan vermişse daha masum ne olabilir?
Aslında kendileride hoşlanıyorlar fakat itiraf edip paylaşmaktan korktuklarını düşünüyorum.
Bence yaradanın bizlere bahşettiği duygular saklanmamalı,paylaşılmalı. Aynı şeyleri hissetmiyorsak da yargılamadan eleştirmeyi saygı göstermeyi BAZILARIMIZ VE ÇOĞUMUZ öğrenmeli.
RÖPOTAJIM'DA açıkladığım gibi,bu olayı bende merak ediyorum. Ve neticesinde ne gibi şeyler hissediceğimide yaşamadığım için bilmiyorum.
Şu an için hissettiğim,yazarken bile anormal heyecan hissettiğim ve sanki kalbimin durucakmış gibi olması.
Bütün bu sorulara ve kendime,KENDİMİ HAZIR HİSSETTİĞİMDE cevap verebilicem.
Ve SÖZ VERMEMEK ŞARTIYLA belki sizlerlede paylaşabilirim.
Ama buda pek mümkün gözükmüyor,bu tür görüntülerin yasak olduğunu düşünürsek.
|
|
|
|
|
|
 |
        |
 |
hotic37

Fetişist

|
|
Hayvanlara acı çektirmekten zevk alınmasını şiddetle kınıyorum.
Yapana birebir aynısını yapmak isterim.
Yaparkende çok acaip zevk alırım sanırım.
Çocuk P******* ile aynı şey hayvan ezme benim için.
Ne olduğunun farkında olmayan bir varlığa zulüm yapılmamalı.
Tamam ben de mazoşistim ama acı sınırlarımı kendim belirlerim ve kimseye o sınırı aştırmam.
Fantezi olarak kalsın ve lütfen hayata geçirmeyelim.
Yaptığımızın lütfen farkında olalım ve yapılanın farkında olana yapalım.
saygılarla....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
taseron
Tecrübeli

|
|
| MistressTugce demiş ki: | İnsanlar animal crush'a karşı ön yargılı ve taraflı yaklaşıyorlar.
Ve bundan zevk alıp merak eden insanlarıda yargılamaya hazırlar.
Bunlar içten gelen gem vuramadığım duygularım ve sonuçta bu duyguları yaradan vermişse daha masum ne olabilir?
Aslında kendileride hoşlanıyorlar fakat itiraf edip paylaşmaktan korktuklarını düşünüyorum.
|
Bu forumda duygularınızı bu şekilde ifade etmeniz gercekten çok cesurca bir davranış.
Hayvanlara eziyet etmek ve öldürmek hem etik değerlere aykırı hem de suç olduğu için normal olarak bir çok insan crush fetişi ile ilgili hiç bir şey görmek, duymak ve konuşmak istemiyor.
Ben de birkaç ay önce foruma kendi hoşlandığım tarzda bir kaç resim göndermiştim, forumdakiler rahatsız olduğu için silinmişti. Hem de öyle gerçek hayvan resimleri falan da değildi, fotomontaj, insanlar ile yapılmış trample/crush resimleri... Yani hayvanlara veya 3ncü şahıslara direkt zarar veren bir içeriği yoktu. Hatun trample yaparken kendini kaybetmiş, biraz fazla çiğnemiş, ezmiş adamcağızı... Yani tamamen fantezi ürünü... Kimseye zararı yok çünkü o resimleri oluşturmak için hiçbir hayvana, insana hatta pixel'e zarar gelmemiş. Tek zararı "kan ve vahşet" görmeye dayanamayanlara olacak nitelikteydi. Onun için de TV deki +7 siddet uyarısı benzeri uyarımı da yapmıştım.
Bir çok insanın ortak davranışı, kendi hoşuna gitmeyen şeyleri, kendisine dolaylı yada direkt zararı olmasa dahi engellemek, yok etmek yönünde. Bazılarımız, konusu çok genel kapsam içeren bir başlık olan "fetiş" ile ilgili bir forumda sadece kendi zevk ve ilgi alanına hitap eden şeyleri görmeyi bekliyor.
Mesela scat fetişi olan birisine "ıyyy nasıl yiyorsun o boku" diyebiliyor. Bunu dediği yer de o kişinin, o konu ile ilgili açtığı başlık... Yani forumlarda mesajların konulara, konuların da farklı bölümlere ayrılmasının amacından bihaber..
Ben de scat konusundan hoşlanmıyorum ama başkasının o zevki paylaşmasına da engel olmamalıyım diye düşünüyorum. Sonuçta gelip de benim ağzıma yapacak değil kimse.
Amerika, Avrupa vs. gibi yerlerde internette animal crush ile ilgili video hazırlayan ve satanların IP'lerini tespit edip yakalıyorlar. Türkiye'de de bunu yapabilecek kurumlar var. Dolayısıyla; zaten kimsenin buraya gerçek animal crush resim ve videoları yükleyip, kendi yaptığı "çalışmaları" gönderebileceğini sanmıyorum.
Kendi özelinizde kimseye haber vermeden ezdiğiniz insan veya hayvanların hesabı ise zaten kimseyi ilgilendirmez. Sonuçta delil yoksa suç da yoktur
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|