| Yazar |
Mesaj |
dipping cathcer
Acemi

|
|
Nerden başlıycam bilmiyorum, aslında bu yaşanmış olayı bu foruma üye olduğum günden şu ana kadar sizlerle paylaşıp paylaşmama konusunda uzun uzun düşündüm...
Neden derseniz beni bu foruma üye olmaya kadar sürükleyen ayak fetişizimini tetikleyen olayın içinde ablamın olması..
Sizi şaşırtıcam çünkü bu olay ablamla benim aramda geçmedi..
Sanırım çok uzatmadan başlasam iyi olucak....
10 yaşındaydım, ablam benden birkaç yaş büyük ve aramız kendimi bildim bileli pek sıcak olmadı.
Apartmanın giriş katında oturan komşumuz Nermin teyzeyle annemin arası pek sıkı fıkıydı, nermin teyze 2 oldukça iri ve herkezi kendine baktırıcak kadar alımlı esmer güzeli bir kadındı, bize sık sık gelir, bizde onlara sık sık giderdik, bir gün arkadaşlarımla top oynarken nermin teyzemin ablama bağıdığını duydum, kafamı çevirdiğimde nermin teyze ablamı yakalamış ve ona bir daha annemle konuştuklarının dedikodusunu yaparsa onu ayağının altına alıp çiğneyeceğini söylüyordu. Ama o ana kadar bu daha öncede duyduğum bir terimdi ve genelde kadınlar tarafından söyleniyordu.
Aradan çok uzun zaman geçmeden hayatımı değiştiren olay şu şekilde yaşandı....
Bir öğle vakti annem aşağı sinirli bir şekilde indi, ablama bağırıyordu ama ablam ortalıklarda yoktu, arkadaşımla bana ablamı sordu ablam kesin yine bir ceviz kırmış annemi delirtmişti... bana ablanı bul yoksa nermin teyzen onu bulursa ben bilmem dedi...
aradan çok geçmeden annem yukarı çıkmış ve biz top oynarken ablam eli yüzü pis bir şekilde yanında arkadaşıyla geldi, daha ben ona annem seni arıyor diyemeden apartmanın kapısında nermin teyze belirdi. çok sakin bir şekilde ablamı yanına çağırdı ve onu kolundan yakaladığı gibi evine götürdü. biz kapıdan ne olucak şimdi diye bakarken çocuğunuda evden dışarı çıkarıp kapıyı sert bir şekilde çarptı..
dairesi giriş katı olduğu için salon ve tüm odalar rahatça gözüküyordu.
salona baktık fakat orda değillerdi ve içime bir kuşku düşmüştü acaba nermin teyze ablama ne yapacaktı?
arkadaşımla beraber bahçeye girip odaların etrafında usul usul gezmeye başladık, derken kendi yatak odasında nermin teyze yatağının üstüne oturmuş ablamı karşısına almış ve ona bağırırken bulduk, bizi göremiyordu ama biz onları biraz sıkıntılıda olsa rahatça görebiliyorduk. ablam yine dedikodu yapmıştı kime nasıl yapmıştı bilmiyorum ama nermin teyzeyi ve annemi delirtmişti.
Ve o an geldi nermin teyze ayağa kalktı ablamı tokatlaya tokatlaya yere düşürdü, bu olayın yaşanmasından sonra dikkat ettiğim o 40 numara muhteşem çıplak ayaklarından terliğini savurduğu gibi ablamı ayağının altına aldı...
ablam yatağın yanına sürüne sürüne geldiği için tam olarak gözükmüyordu ama nermin teyzenin ne yaptığını görebiliyorduk, arkadaşımda bende şok olmuştuk, nermin teyze hem ablama bağırıyor hemde onu çıplak ayaklarıyla sakız gibi çiğniyordu, en azından onu 1 saat ayağının altında çiğnedi...
akşama kadar ablam nermin teyzenin evinden çıkmadı akşamda onu odasına girip bütün gece ağladığını duydum ama göremedim, ertesi gün okuldan geldiğinde gördüm ve bir süre kimseyle konuşmadı....
bu olayı arkadaşımla beraber yaşadık ve bende bu olayın sonrasında kadın ayaklarına ilgi duymaya başladım. nermin teyze bize bu olaydan sonrada sık sık geldi ve bizde onlara gitmeye devam eetik
nermin teyzenin terliklerini koklamaya başladım ve tabanlarını her ince ayrıntısına kadar ezberlemeye, çünkü o tabanlar ablamı altına alıp sakız gibi çiğneyen tabanlardı, nermin teyzenin topukları sert ve kirli sarı renkteydiler, terliğininde kendine has bir kokusu olduğunu hatırlıyorum.
ablamla aramız hiç düzelmedi ve biz o apartmandan taşındıktan seneler sonra nermin teyze yine bize geldi, ayak fetişizmimi tetikleyen bu kadının ayaklarının güzelliği hiç bozulmamıştı ve kendim bir tecrübe yaşamasamda beni üzen bu olay kendimi bulduktan sonra başka bir hal almaya başladı...
bu olayı benle yaşayan arkadaşımıda ordan taşındıktan sonra hiç görmedim, acaba oda benim gibi haklı olarak bir ayak fetişisti olmuşmudur bilmiyorum..
bu olay yaşanmış bir olaydır ve bunu hayatımda ilk defa paylaşıyorum....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
altoz
Fetişist

|
|
| Ilginc bir olay, keske o zaman da ilgi duysaydiniz da belki siz de dedi-kodu yapip cignenme sansi yakalayabilirdiniz.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| enteresan bı paylasım saolassın
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bomonti
Royal Üye

|
|
| Gerçekten hiç böyle bi olay duymamıştım. İlginçmiş hakkaten.
|
|
|
|
_________________ How can i be lost?
If I've got nowhere to go?
|
|
 |
    |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
dipping cathcer
Acemi

|
|
| işin açıkçası olay bunlada bitmiyor, bu olay yaşandıktan sonra tüm dikkatim nermin teyzeyle ablamın biraraya geldikleri zamanları gözlememle geçti ve nermin teyzeyi birkaç kere ablamın karşısında çıplak ayak terlikleriyle seksi danglinglerini yakaladım, ayrıca resmen ablamın gözünün içine baka baka tabanlarını ona doğru çeviriyorduki beni sonradan ismini öğrendiğim ve birebir şahit olduğum trample vakası kadar etkilemişti....ikisinin arasında resmen birşeyler yaşanıyordu....
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
lostangel494
Acemi

|
|
| gercekten cok farklı bi durum ama senide aramıza katmasına yardımcı oldugu için cok iyi olmus bu olayın gelişmesinin.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ballbusted
Acemi

|
|
Ben ablan adına da senin adına da üzüldüm.
Annenin tavrı da bence hiç hoş diilmiş bu olayda.
Trample bizim hoşumuza gittiği için güzel ama ilgisi olmayan ve özellikle de küçük yaştaki biri için bence çok sakıncalı,bu travmayı ömür boyu hatırlar
Tabii işin iç yüzünü tam olarak bilmiyorum ama yine de hoş bi durum diil.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
ayakkolyesi
Royal Üye

|
|
| bende balbusted e katılıyorum ama ben sadece ablan adına üzüldüm senin adına sevindim çünkü böle bi olaya tanık olmasaydın bu zevki duymazdıma getirdin lafı(ben bu fikre katılmıyorum böle bi olay yüzünden olmuş olamaz senin fetişin) bu laftan yola çıkarak hayaller diyarına!!! hoş geldin diyorum
|
|
|
|
_________________ ÖLÜM HER AKLINA GELDİĞİNDE AH EDİP VAH EDİP İNLEME
BU HALİNLE TANRIYI İNCİTMİŞ OLACAKSIN
ECEL KAPINA GELDİĞİNDE EVİ TELAŞA VERME
O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN
|
|
 |
     |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
tozer
Usta Yazar

|
|
Teşekkürler samimi anlatım için.
Ben sizin yerinizde olsam nasıl nermin teyzeyi çıldırtır ablamın yerini farklı varyasyonlarla (terlik v.s.) alırım diye düşünürdüm. Bir trample delisi olarak
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
zekeriyal
Fetişist

|
|
| cajolerus demiş ki: | | Vay be. |
bence de vay be.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
bozkurt220
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| anenın ablanı kucukkn baska kadınların hırpalamasına ızın vermesı hos deılmıs ama keske benım de nermın teyze gıbı bı annemın arkaası olsa
|
|
|
|
_________________ fanetıye ımza atmaktan cok mutluyum. hayallerımın forumuna uye oldum.ınsallah basarılı bı uyelık gecırırım ,amacım fanetıye nam kazandırarak avrupadakı forumlara acılmak:)
|
|
 |
    |
 |
|
|