|
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
gerçekten bu kadar eksiğimize rağmen müthiş oynadık ve yunanistanı bi kez daha devirdik...1+4=5 gol = 3 puan since 1453
|
|
|
|
_________________ ohh baby baby it's a wild world,i always remember you like a child,girl......
En son ayaklaratapan tarafından Pts 26 Mar, 2007 20:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
      |
 |
legion
Acemi

|
|
| walla super oynadılar bizimkiler ztn hep superis yunanistanı allt etme konusunda since 1453:D
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Yalnız şunu unutmayalım, 3'den sonra rahatladık, 2. golde daha hale yunan baskısı vardı, 3. golden önceki %100'lük pozisyon gol olsa 2-2 olup skorun değişme ihtimali vardı... Onlarda baya kaçırdı yani... Ama fark açıldıktan sonra rahatladık tabi, özellikle ikinci yarı, içerde fatih hoca bir okşamış sanırsam onları
Atamıza karşı açılan pankartlar atılanlar, marşımızın ıslıklanması çok yanlıştı...
Ancak marşımızı ıslıklayanları yunanlı futbolcuların özellikle kalecilerinin susturmaya çalışması, maçtan sonra alkışlanmamız ve yabancı madde atanların tepkiyle karşılanmasıda maçtaki güzen görüntülerdi...
Ama rehavete kapılmamılıyız, norveç maçıda zorlu geççek...
Ama yenicez, en çok gol atan 2. takımız o en çok gol atan takımda bizden fazla maç yapmış durumda bildiğim kadarıyla Puan kaybetmiyen iki takımdan biriyiz... Favoriler arasına şimdiden girdik... Sonumuz hayırlı olur inşallah...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
tabii bide gerçekten kötü bi kalecileri vardı onuda atlamamak lazım bekff ama şuda bir gerçek tarih tekerrürden ibarettir....
|
|
|
|
_________________ ohh baby baby it's a wild world,i always remember you like a child,girl......
|
|
 |
      |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
| FATİH ismini atlamışın yoff
|
|
|
|
     |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| doğru söylüyosun hayyam gerçekten kral bi teknik direktör....ama bence taktiksel yönünden çok motive olayını iyi beceriyor...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
hayyam
Usta Yazar

|
|
| gerci ben şahsen fatih terim begendigim tek yönü FATİH ismini kullanması desem hocalıgını ?????
|
|
|
|
     |
 |
ayaklaratapan
Royal Üye

|
|
| harcama sende adamı hayyam şimdi...neticede kariyeri başarılarla dolu bi adam...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Galatasaraylı olupta, gs'nin belgesellerini, soyunma odasındaki konuşmalarını izliyenler varsa, Fatih terimin oyuncularını nasıl motive ettiğini, ve disiplini sağladığını bunu yaparkende alttan alttan nasıl gaz verdiğini bilirler.
Gerçekten çok iyi bir hoca, taktiklerini çok iyi seçer... Kaliteli biri olduğunuda gösterdi zaten 4/4 yaparak... ve takımların gözünü korkutarak...
Bir norveç bugün çıkıp: grubumuzun en zorlu maçı olucak, grubun favori takımı ile karşılaşacağız bizim için kolay olmicak, diye bir açıklama yapıyorsa bunda fatih terimin katkısı göz ardı edilemez...
Ama birşeyi de söylemek istiyorum, kalecileri kötü değildi ayaklaratapan,
nikopolidis tecrübeli bir kaleci ama yaşlanmış artık, bizim hakan'ın kaleci versiyonu, o Türkiye'ye dua etsin, bak adam ölmeden bir açığı daha çıktı ortaya, uzaktan şutlarda birşey yapamıyor, bundan sonra yunanistan maçlarında sık sık uzaktan şutlar izlicez
Volkan'dan korkuyorum ben ya, ilk golü çok dandik yedi elini uzatsa tutardı, kaç boş kaleye, kale dibinde kaçırdılar, volkan dandik asıl, aykutu geçirse kaleye vallahi daha iyi, geçen maçta yaptığı kurtarışları izlemedikmi aykutun, bunu bir gsli olarak söylemiyorum bir Türk olarak söylüyorum, milli takım için ne iyiyse ben onu isterim, bunu gs fb kıskançlığına çevirmem fbli yöneticiler gibi... Mesela hakan bu maçta hiç yoktu, oynamıyor ama onun avantajıda adam düşürüyor oyundan...
Neyse sonuç olarak yendik, yarında yenicez inş...
Ne Bosno hersek nede norveç nede sirtakici yunanistan
Duysun sesimizi bütün dünya, kulak versin yıldıza aya lay la la la la...
Allahım nolur takımıza yardımcı olda, yine 2002'deki gibi sokakları doldurlarım bayraklarla...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
GladnesS

Royal Üye

|
|
Bekkf: sakin ol dostum Tamam bende çok duygulandım ve gururlandım bu zafer sonrası ama futbol bu...herşey olabilir....sen yinede sakin ol....yukarıdaki yazını okuduktan sonra...senin pc ni kapattıktan sonra, akıncılarla birlikte kuşatmalara katılmak için, kılıç kalkan kuşanıp, sefer için yol aldığını sandım bir anda Bu sadece bir spor....ne bir kuşatma...ne bir istila...ne bir GAZA....sadece spor ve futbol
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Görende, birşey yazdım sancak gladness
Futbol yazdım sadece yaw, ne dedimde bu kadar şey yaptın
Benim bu tür yazılara zamanla alışırsın gladness
Harbi ya bişi yazmadımki Gerçekleri yazdım, öyle savaş, istila, kuşatmacı falan yanlısı biri değilim... Barıştan ve Barışcıl olmaktan yana biriyim...
Yani neyse bunların yeri burası değil şimdi
Ama size birşey göstermek istiyorum... Sanırım neden koyduğumu anlamışsınızdır. Bir ayıp daha etmişler. Bayrağın norveç'e ait olmasıda, enterasan geldi...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
GladnesS

Royal Üye

|
|
Bekff; Güldürdün beni yine yaaw Bir şey yapmadın tabiikide....sadece çok ateşli yazıyorsun maç yorumlarını o hoşuma gitti birazda tedirgin oldum halinden...yoksa maksat muhabbet olsun yani....ayrıca ben bu forumda senden çok daha eskiyim ve seni çok iyi tanıyorum merak etme ("Benim bu tür yazılara zamanla alışırsın gladness ")...sana alışmama gerek yok yani....sana alışığız zaten cümleten
Şu son resime gelince....beni baya bir düşündürdü...sinirlendirdi....kılıcımı kalkanımı kuşanasım geldi Herifler çamur yapmak için en ince detayları düşünüyorlar işte...olsun...biz 4 tane çaktıkmı? çaktık GAZAMIZ mubarek ola o zaman
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Glad biliyoruz eski olduğunu, ama bir ara yoktun ya forumda, yani pek rastlamadım ben sana, o yüzden ben senin olmadığın ara geldim sanırsam, ondan dedim, alışırsın diye Eski olduğunu biliyoruz okumamız var koccaman kayıt 2003 yaziy, hava atmana gerek yok Bilsek üye olurduk bizde aaa
Resim konusunda haklısın, adamlar çok ince düşünüyor ama bilmiyorlarki Türkler böyle ince detayları takmazlar, koyduda noldu ? marşımızı ıslıkladıda noldu daha çok gaza geldik 4 taneyi çaktık
Kıbrıs bayrakları açtılarda noldu ? Kıbrısımı açtık...
Atamıza hakaret ettilerde noldu ? Biz atamızdanmı soğuduk hayır tüm dünya kimin ne olduğunu anladı...
Bak yine ateşli yazdım dimi... Ama ben sinirleniyorum böyle şeylere ya, daha doğrusu kızıyorum... Kılıcım nerde benim...
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Yunanistan----: 1
Türkiye---------: 4
Toplam---------: 5 Gol
Kazancımız----: 3 Puan
|
|
|
|
|
|
 |
       |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
Sayfa: 1, 2 Sonraki »
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|