Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Çar 21 Mar, 2007 19:10  Mesaj konusu:  CANIM kölem Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Canim kölem,

sana yanilmiyorsam burdan ilk defa yaziyorum.
Iyiki yaziyorum. Sen benden, benim icimdeki yatanlardan ve kararlarimdan sasmadin. Yanimdaydin ve yanimdasin.
Beni dinleyerek ve en önemlisi kalbindeki güzeligi paylasarak insanlarin canina can kattin.

Biliyorum seni kiran cok oldu canim kölem. Bendim sana serbest diyalog kurmayi saglayan. Pisman degilim.
Kalbini ferah tut güzel kölem. Sen benim gururumsun ve kalbimkde cok derin bir yerin var. Seni, bizi ve amacimizi anlayan cok ama cok az. Güzellik olunca ölmek bile güzeldir tatli kölem. Sana burdan neden mi yaziyorum...

Isterimki bir örnek ol, isterimki güzeligin baskalara yansisin ve icini seven icine alsin. Güzellik lafini burda kullanirken korkarim insanimin bir cogu dis seyler ile bir araya getirir.
RUHUNU ve SENI ben bilirim. Aynanin anlamini bilirsin...güzelligin aynasi hep seninle olsun...

canim kölem

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 22 Mar, 2007 04:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

parox senin masterlığından haberim varda.......kölen nerelerden onu merak ettim doğrusu.....okusun diye mi bu yazı.......yoksa yaşananlar satırlarda da yer bulsun diye mi.............

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Per 22 Mar, 2007 19:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

saniyorum Sallenaz icin? Smile

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 23 Mar, 2007 06:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sallenaz.........heee.............evet dedğin gibi galiba........

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cum 23 Mar, 2007 09:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaslar...evet Sallenaz.

Ben bu forumda bir cok kez Sallenaz üzerine yazi hazirlarken tanitim yazisi oluyor. Kendisi bir mesaj atarken istedigim sekilde yorum yazamiyorum cünkü Parox tarafsiz olamaz diye bir his uyaniyor. Harbiki is olarak bakarsan Sallenaz benim icin baska bir bayan üye gibi dir yada mankenlik calismasinda beraber calistigim bir cok mankenden biri. Sadece Sallenaz ile daha cok calisirim cünkü cok güvendigim bir insan.

Ama candan yazmak oluyor. Candan derken...Sallenaz ayrica benim kölem. kölem ken manken degil, oldugu kisi degil; sadece kölem. Sadece bir köle olmak icin en azindan benim kölem olmak icin cok seyler icinde tasimalisin.
Benim kölem cehenimi yasadi ve herzaman yasamaya hazir. Pes etmenin tam noktasina geldiginde hep savasmaya devam etti. Ne yaptiysam yapim kölem degilde Sallenaz ile bulustuysam hep bulundugu durumu güzel ayirt etti.
Benim kölem cok sert olan eyitimimi hic sorgulamadi. Kabul etti ve ögrendi...hala ögreniyor.

Ama ben kölemle anilarimi acik acik yazamiyorum. Toplumun ne düsündügü benim icin önemli degil ama toplumdan bir cok insan ön yargiyla yargilamaya hazir. Benim kölemi sadece ben yargilarim.

Peki Sallenaz...ya sen?
Senin ne kadar iyi bir insan oldugunu ve güzellikler olsun diye burda insanlarla paylasimlarini mi anlatim? Okadar hevesle birseyler yaparken heveslerini cok kiran oldu. Simdi ben hevesle seni anlatsam asil ozaman kirarlar.
Malesef her üyem Coolpowers, Tom Ford yada dost olan üylerimiz gibi degil. Anlatamazsin yada anlamak istemez.

Biraz konu dagldi. Pardon.
kölem icin iste bir baslik acmak istedim. Burdayim demek istedim. seni izliyorum demek istedim. Bide canim kölem demek istedim.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
hayyam
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Cmt 24 Mar, 2007 21:29  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ne güzül yazmışın parox
ikiniz içinde şans bir birinizi anlamışınız
emeklerinize saygı duymamak elde dil ne kadar sevemesemden master kavramını yaptıklarına saygı duyarım.
teşekkürler bu arada fetiş ve bdsm için harcadıgnız zamana

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıhayyam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Cmt 24 Mar, 2007 22:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence cok iyi yapmissin Parox, cunku herkesin bazen icini dokmeye ihtiyaci oluyor, sonucta Master da olsan, Admin de olsan, sen de sonucta bir insansin, ve icini dokmen gerekir, tekrar ediyorum, bence iyi yapmissin dostum Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
MistressTugce
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 25 Mar, 2007 08:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Samimi duygularla yazılmış bir yazı,etkilenmemek mümkün değil!

Özelliklede son paragraf!

Burada ve her yerde kendini bilen insanlar kadar bilmeyen insanlarda varki bilmeyenler coğunlukta!
neyin nasıl,hangi duygu ve düşüncelerle yaşanıldığını bilmeden,düşünmeden sadece resim yada yazılanlara
bakarak eleştirenler olucaktır.
Yargı ve eleştiriye ne kadar açık olursak olalım bir yerde kırılıyoruz!

kanımca yaşanılanları anlatmama kararınızla en iyisini yapmışsınız!

sevgiler!

İkizler Cinsiyet:Bayan Sıçan ÇevrimdışıMistressTugce kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderAIMYIMMSNM
Tornado
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

turkey.gif
MesajTarih: Pts 26 Mar, 2007 01:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Herzamanki gibi çok incesiniz....

Oğlak Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıTornado kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pts 26 Mar, 2007 12:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ruhuma ruhunuzu kattiginz icin tesekkür ederim dostlarim.

ruj_ruj
Faneti Lady
Faneti Lady

turkey.gif
MesajTarih: Sal 27 Mar, 2007 00:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox gulumsıyerek okudum......
Çok şıksın.Eminim Sallenaz da şik bir kadın......Eminim...
(kölem icin iste bir baslik acmak istedim. Burdayim demek istedim. seni izliyorum demek istedim. Bide canim kölem demek istedim.)
Ayrıca sana tesekkur etmek istıyorum.Köle sahib-sahibe ilişkisini -BDSM içindeki yerini cok guzel anlatmışın.İnce bir nokta bu cok guzel hissettirmişin.
Ögretmen gereken çok sey var arkadaslara......Site sahibi ve yaşamış-yaşananları ızlemiş bır ınsan olarak.......
Sevgiler.........

İkizler Cinsiyet:Bayan Horoz Çevrimdışıruj_ruj kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
GladnesS
Uyarı : 1
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 27 Mar, 2007 01:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben yazılanlara yorum yapma hakkı bile kendimde bulamıyorum...çünkü Parox'un yazdıkları şeyler çok derin...ve çok özel

Sadece şu kadarını söyleyebilirim...Kendisinin disipline etme şekli bence oldukça kadim... hatta ruhani geldi bana.....

bu tür bir disipline şekline ancak uzak doğu felsefelerinde ve inanışlarında rastlayabiliyoruz maalesef günümüzde....

tüm düşünce şu cümlede saklı bence ..."RUHUNU ve SENI ben bilirim. Aynanin anlamini bilirsin...güzelligin aynasi hep seninle olsun..."

..............gıpta etmekten başka yapabileceğim bir şey yok .

Oğlak Cinsiyet:Bay At ÇevrimdışıGladnesS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 27 Mar, 2007 09:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Burda cogumuz resimlerin icinde kendisine bulurken kalplerin sesleri bir araya gelip birbirimizi bulmak cok güzel bir duygu.
Su an bambaska bir sekilde ve bambaska bir seviyede paylasiyoruz. Tek tarafin anlatmasi yetmez ve bir gün unutulur ama yazip, okuyup ve okuyanin yorumuyla canlanir ruhlarin sesi.

Biz anlamaya ve anlatmaya bir araya gelince derinden ögrenmeye ve ögretmeye basliyoruz. Ben bugün bu basligi okuyarak cok seyler ögrendim.
Tesekkürler dostlarim.

Ben ise birsey ögretemem ancak paylasa biliri. Paylasima saygi duyanlara ben saygi duyarim.
BDSM ise herzaman ve sinirsiz saygi isteyen ve iceren bir birliktir. Sm bir birlik icinde kendisini tamamliyor. kölesine en azindan kölesinin kendisine duydugu saygiyi duymayan bir Efendi efendi degildir!
Karsindaki insan bedenin yayninda en degerli bir varlgini ellerine verir: Ruhunu

Bedene istedigin kadar ettine kadar kamciyi isle ne yazar ?!
Ruhun derinine islersem bir ömrün sonuna ve sonrasina kadar günahlarin icinde bulurum kendimi. Kutsalik icinde sana armagan edilen degerin degeri bicilemez. Sonsuz sorumluk ister!
Aglatirsin, acilarin cehennemin acisindan daha aci sekilde cektirirsin ama hicbir zaman yok etme - edersen yok olursun kölenin varligin karsisinda. Kontrol senin üzerine gecer Efendi ve kölelerin en kölesi olursun.

Bunlari bilerek bir kölenin kutsal degerini iyi bilirim.

Sallenaz
Faneti Lady
Faneti Lady

germany.gif
MesajTarih: Çar 04 Nis, 2007 23:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ne yazmaliyim, ne demeliyim.. evet Bdsm kanun ve kurallarini biliyorum..en iyi egitimi aliyorum.. ilk önce izin ilk önce musade.. cünki sonucda Parox kölesine yazmis..ama suan köle olamiyorum.. suan icimden genel olarak sallenaz olarak yazmak istiyorum.. nedenide ilk konu ile basligin degiskenligi..

saskinlik ve soke olma durumu yasamisdim ilk basligi okudugumda .. kacmak istemisdim bu baslikdan görmemezlikden gelmeye calismisdim..nedeni ise senelerdir süren bir Efendi ve köle iliskisinin ilk defa bu sayfada acik ortaya koyuluyor olmasi degil... dimensiyonlari asan sözlerdi.. bir Efendinin büyüklügüne katdigi büyüklükle, bir köle olarak yasabilmekdi.. belki bazilariniz neden saskin oldugumu anlayamazlar, ama onlara derim ki inanin Parox yani nami diger asil Efendim olan MasterDaPain inanilmaz zor, inanilmaz tecrübeli bir Efendi..

Böyle bir Efendiden egitim almak, kazanclarin en büyügü bir köle olarak.. ki bildiginiz gibi derimki köleligi yasamayan ve bilmiyen bir insan benim gözümde Mistress veya Efendi olamaz diye.. iste benimde switchligime en büyük zenginlik bu egitimi yasayabilmek.. ne mutlu köle sallenaza ki Efendisi ona bu sözleri yazmis..

Akrep Cinsiyet:Bayan Ejderha ÇevrimdışıSallenaz kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIM
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Per 05 Nis, 2007 09:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Canim kölem...

büyük yapan kalplerin derinligidir
nekadar derinden kanarsa okadar acir
büyük yapan hislerin derinligidir
nekadar yasli aglarsan okadar ferahlatir

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |