Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
astruias
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 27 Şub, 2007 00:41  Mesaj konusu:  kadın ve şiddet Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

annelik içgüdüsüne sahip merhamet timsali kadın.peki domina,kölelik.bdsm.ve kadının şiddetineyönelik eğilimler......şiddet ve merhamet aynı kaynakdan çıkar derler,bence çok doğru.hoş bir hanımın pamuk elleri arasında boğulmak,yada ayakları altında ezilmek ......neden bazılarımızın hoşuna gider kökeni nedir bu duyguların........erman hocanın dediği gibi...NEDİR YAHU

Kova  Keçi Çevrimdışıastruias kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Sal 27 Şub, 2007 01:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

baslik gereken yere tasinmistir.

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 27 Şub, 2007 08:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bir hikaye vardır bunla ilgilide Very Happy
Yani eski bir hikaye'de birinden dinlemiştim unuttum. Dini bir hikayeydi çok güzeldi gerçekten ama yarı yarıya hatırlıyorum Very Happy
Ama bir insan yerine göre merhametli yerine göre sadist olabilir.
Sadizm mazoşizm fetişizm fln bir zevkdir ve bu tür bir olay yaşarken kendinizi tutamayabilirsiniz. Ama normal bir anda hiçde öyle biri olmayabilirsiniz. Karışık işler bunlar Smile Benim tanıdığım bir bayan vardı gayet kibar merhametli herkese acıyan hatta ilk başlarda saf dediğim bir bayandı Smile Ama arada bana karşı çok sertleşiyordu Smile Yani insanlar göründüğü gibi olmayabilir iki huyda aynı anda olabilir bilmeiyorum ya vallahi çok karışık işler Smile Bir annenin bebeğini terk edip sonra 1 saat sonra çok pişman olması gibi bişi bu Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
astruias
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 27 Şub, 2007 13:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar benimde onayladığım birşey değil hayvanlara zarar verilmesi yanlış anlaşılmöasın sakın..benim derdim burda animal crush doğrumu yanlışmı tartışması yapmak değil.örneğin bir filmde yada dizide birini elleriyle yada ayaklarıyla boğarak öldüren br kaın gördüğünüzde etkilenen arkadaşlar vardır......bir kadının ayakları altında ezilmek kölelik etmek ve bundan zevk almak aslında bunun bir parçası değilmi...
bu fetiş olayı bender aslında böyle başladı.hiç canlıya zarar veremem.kurban bayramında bile hayvanların kesilme sahneleri rüyalarıma girerdi.daha sonra filmlerde yada başka yerlerde kadınların birilerine şiddet uygulaması aslında bende dahada büyük bir üzüntü uyandırıdr.ben fizik mezunuyum.biyoloji bölümünde kurbağaları canlı canlı doğrayan bayan arkadaşlarla hep tartışır naslın yapabiliyorsunuz böyle bir şeyi diye kızardım.aslında onların erkekleri durudurması gerekiyordu bence bu şidet olayında.sonraları bir kadının ne kadar ileri gidebileceği,ne kadar zalim olabileceğ bende bir merak halni aldı.merhamet timsali,alımlı,sexy çekici bir hanımın mizacına hiç yakışmayan sadistlikler yapması bence herkez için garip bir oolay.benim tezim bu ayak fetiş ve buna bağlı fetişlerin kaynağı hep aynı..aslında kadının şevkatine olan ihrtiyac ve bunun extrtem br şekilde aranması.
DİKKAT EDERSENİZ ÇOĞU FETİŞ ARKADAŞ ASLINDA ÇOK MERHAMETLİ VE ŞİDDETDEN UZAK KİŞİLERDİR.BU PARADOX SİZEDE İNCELENMEYE DEĞER GELMİYORMU....

Kova  Keçi Çevrimdışıastruias kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
astruias
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Sal 27 Şub, 2007 13:50  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

http://www.youtube.com/watch?v=ax87d1b-eck

şevkatli bir öldürme sahnesi bir filmden alıntı

Tornado
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

turkey.gif
MesajTarih: Çar 28 Şub, 2007 18:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

astruias,

Alıntı:
arkadaşlar benimde onayladığım birşey değil hayvanlara zarar verilmesi

O zaman bu sitede butür şeyler paylaşılmayacak demektir Wink

Oğlak Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıTornado kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
astruias
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 28 Şub, 2007 18:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

rüzğar aynı şeyleri defalarca tekrar etmene gerek yok.diğer mod arkadaşlarlada görüştüm ve onların yönlendirmesiyle bu başlığı açtım.burada hayvanlara eziyetle alakalı hiçbir link yada görüntü yok zaten.artık lütfen benim başlıklarıma karışıp durma çünkü senden çok sıkılmaya başladım.üyeliğime son vereceksende ver hiç önemli değil benim için.

Tornado
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

turkey.gif
MesajTarih: Çar 28 Şub, 2007 18:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Alıntı:
burada hayvanlara eziyetle alakalı hiçbir link yada görüntü yok zaten

Ben var demedimki zaten.Sadece paylaşma dedim.

Alıntı:
artık lütfen benim başlıklarıma karışıp durma çünkü senden çok sıkılmaya başladım.

((:

Oğlak Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıTornado kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret et
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 28 Şub, 2007 19:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sadece Very Happy
Tartışmayın beyler...
Rüzgar, bu konu ile ilgili değil genel olarak söylemiş Smile

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
astruias
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 03 Mar, 2007 12:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

http://www.youtube.com/watch?v=0BNXGuaXyQk&mode=user&search=

bunada bi bakın

astruias
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 Mar, 2007 02:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

http://www.youtube.com/watch?v=DlWQT9CH2yI

http://www.youtube.com/watch?v=KdnP7rs6Aow&NR

cajolerus
Super Moderator
Super Moderator

turkey.gif
MesajTarih: Çar 07 Mar, 2007 22:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ama youtube yasaklanmış. Bu ne saçma iş yav!

İkizler Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıcajolerus kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sinsity
Atıldı
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 29 Nis, 2007 21:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence kadınları bu şekilde olmasında şiddet görmek isteyen isteyen erkeklerin tetiklemesi var yoksa bayanların içinde bu kadar şiddet direkt olarak olacagını sanmıyorum ayrıca karşısındakinin güçlü oldugunu gören kadın her zaman sahiplenilmeyi kabul eder zaafiyetinizi göstermeyin beyler bayanlar içlerinde herzaman sıgınacakları bir koy ararlar sizler içinizdeki fırtınaları dindirn onlar mutlaka sakin limanlarınıza teslim olacaklardır

Kova Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışısinsity kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
astruias
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 30 Nis, 2007 16:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eyvallah sinsity.paylaştığın için sağolasın.doğru söylüyosun bencede ama istisnada olsa içinde şiddet dürtüsü gelişmiş kadınlarda var.bazen bazı konularda kadınların daha zalim olduğunu düşündüğüm nlarda oldu.
fakat esas olarak kadın merhamet demek şevkat demek ve sevgi demek.......

estero
Atıldı
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 30 Nis, 2007 23:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Güzel bir konuya değinilmiş.Teşekkürler...

Koç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıestero kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |