| Yazar |
Mesaj |
astruias
Acemi

|
|
| annelik içgüdüsüne sahip merhamet timsali kadın.peki domina,kölelik.bdsm.ve kadının şiddetineyönelik eğilimler......şiddet ve merhamet aynı kaynakdan çıkar derler,bence çok doğru.hoş bir hanımın pamuk elleri arasında boğulmak,yada ayakları altında ezilmek ......neden bazılarımızın hoşuna gider kökeni nedir bu duyguların........erman hocanın dediği gibi...NEDİR YAHU
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Bir hikaye vardır bunla ilgilide
Yani eski bir hikaye'de birinden dinlemiştim unuttum. Dini bir hikayeydi çok güzeldi gerçekten ama yarı yarıya hatırlıyorum
Ama bir insan yerine göre merhametli yerine göre sadist olabilir.
Sadizm mazoşizm fetişizm fln bir zevkdir ve bu tür bir olay yaşarken kendinizi tutamayabilirsiniz. Ama normal bir anda hiçde öyle biri olmayabilirsiniz. Karışık işler bunlar Benim tanıdığım bir bayan vardı gayet kibar merhametli herkese acıyan hatta ilk başlarda saf dediğim bir bayandı Ama arada bana karşı çok sertleşiyordu Yani insanlar göründüğü gibi olmayabilir iki huyda aynı anda olabilir bilmeiyorum ya vallahi çok karışık işler Bir annenin bebeğini terk edip sonra 1 saat sonra çok pişman olması gibi bişi bu
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
astruias
Acemi

|
|
arkadaşlar benimde onayladığım birşey değil hayvanlara zarar verilmesi yanlış anlaşılmöasın sakın..benim derdim burda animal crush doğrumu yanlışmı tartışması yapmak değil.örneğin bir filmde yada dizide birini elleriyle yada ayaklarıyla boğarak öldüren br kaın gördüğünüzde etkilenen arkadaşlar vardır......bir kadının ayakları altında ezilmek kölelik etmek ve bundan zevk almak aslında bunun bir parçası değilmi...
bu fetiş olayı bender aslında böyle başladı.hiç canlıya zarar veremem.kurban bayramında bile hayvanların kesilme sahneleri rüyalarıma girerdi.daha sonra filmlerde yada başka yerlerde kadınların birilerine şiddet uygulaması aslında bende dahada büyük bir üzüntü uyandırıdr.ben fizik mezunuyum.biyoloji bölümünde kurbağaları canlı canlı doğrayan bayan arkadaşlarla hep tartışır naslın yapabiliyorsunuz böyle bir şeyi diye kızardım.aslında onların erkekleri durudurması gerekiyordu bence bu şidet olayında.sonraları bir kadının ne kadar ileri gidebileceği,ne kadar zalim olabileceğ bende bir merak halni aldı.merhamet timsali,alımlı,sexy çekici bir hanımın mizacına hiç yakışmayan sadistlikler yapması bence herkez için garip bir oolay.benim tezim bu ayak fetiş ve buna bağlı fetişlerin kaynağı hep aynı..aslında kadının şevkatine olan ihrtiyac ve bunun extrtem br şekilde aranması.
DİKKAT EDERSENİZ ÇOĞU FETİŞ ARKADAŞ ASLINDA ÇOK MERHAMETLİ VE ŞİDDETDEN UZAK KİŞİLERDİR.BU PARADOX SİZEDE İNCELENMEYE DEĞER GELMİYORMU....
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
astruias
Acemi

|
|
 |
     |
 |
Tornado
Strateji/Ar-Ge

|
|
astruias,
| Alıntı: | | arkadaşlar benimde onayladığım birşey değil hayvanlara zarar verilmesi |
O zaman bu sitede butür şeyler paylaşılmayacak demektir
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
astruias
Acemi

|
|
| rüzğar aynı şeyleri defalarca tekrar etmene gerek yok.diğer mod arkadaşlarlada görüştüm ve onların yönlendirmesiyle bu başlığı açtım.burada hayvanlara eziyetle alakalı hiçbir link yada görüntü yok zaten.artık lütfen benim başlıklarıma karışıp durma çünkü senden çok sıkılmaya başladım.üyeliğime son vereceksende ver hiç önemli değil benim için.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Tornado
Strateji/Ar-Ge

|
|
| Alıntı: | | burada hayvanlara eziyetle alakalı hiçbir link yada görüntü yok zaten |
Ben var demedimki zaten.Sadece paylaşma dedim.
| Alıntı: | | artık lütfen benim başlıklarıma karışıp durma çünkü senden çok sıkılmaya başladım. |
((:
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Sadece
Tartışmayın beyler...
Rüzgar, bu konu ile ilgili değil genel olarak söylemiş
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
astruias
Acemi

|
|
 |
     |
 |
astruias
Acemi

|
|
 |
     |
 |
cajolerus
Super Moderator

|
|
| Ama youtube yasaklanmış. Bu ne saçma iş yav!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
sinsity

Acemi

|
|
| bence kadınları bu şekilde olmasında şiddet görmek isteyen isteyen erkeklerin tetiklemesi var yoksa bayanların içinde bu kadar şiddet direkt olarak olacagını sanmıyorum ayrıca karşısındakinin güçlü oldugunu gören kadın her zaman sahiplenilmeyi kabul eder zaafiyetinizi göstermeyin beyler bayanlar içlerinde herzaman sıgınacakları bir koy ararlar sizler içinizdeki fırtınaları dindirn onlar mutlaka sakin limanlarınıza teslim olacaklardır
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
astruias
Acemi

|
|
eyvallah sinsity.paylaştığın için sağolasın.doğru söylüyosun bencede ama istisnada olsa içinde şiddet dürtüsü gelişmiş kadınlarda var.bazen bazı konularda kadınların daha zalim olduğunu düşündüğüm nlarda oldu.
fakat esas olarak kadın merhamet demek şevkat demek ve sevgi demek.......
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
estero

Fetişist

|
|
| Güzel bir konuya değinilmiş.Teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
|
|