|
|
 |
|
 |
|
 |
| |
| Poll :: sadist kadınlar sizi etkiler mi? |
| evet |
|
80% |
[ 4 ] |
| hayır |
|
0% |
[ 0 ] |
| işin içinde ayak olursa evet |
|
20% |
[ 1 ] |
|
| Toplam Oylar : 5 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
astruias
Acemi

|
|
| selamlar arkadaşlar.aranıza yeni katıldım ve uzun zamandır aklımı kurcalayan bir sorunu paylaşmak istedim sizinle.foot fetish,crush,animal crush,bdsm hep birbirne bağlantılı gdiyor bence.örneğin ben hayvan sever biriyim.hiç bir canlıya zarara vermedim verememde.ancak hoş bir hanımı ayaklarıyla yada herhangi bir şekilde bir canlıyıa zara vermesi benibir şekilde etkiliyor.bu çoğu ayak fetişlerinde var.örneğin you tube da gencecik hoş hanımların zalimce tavuk kestiği bir takım görüntüler var elimde.sakıncalı olur iye linkolarak yazmasım.sorun olmassa yollarım.bir ara amerikada bunu bir sektör haline geldiğini sonra yasaklandığını öğrendim.aranızda bu konularda söylecek söxü olan varsa tartışalım..............
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
Iyi yapmissin link koymayarak Astruias cunku bizim forumumuzda bu konuyla ilgili link paylasmak yasak, ve benim her zaman soyledigim birsey var, ben bunu o kadar normal bulmuyorum, acik goruslu biriyimdir ama bence bir insan ozgurdur, istedigi herseyi yapmalidir, karsisindaki canli'ya kendi istemi disinda zarar vermedigi surece. Bu da hayvanlarin istemi disinda yapilan bir eylem oldugu icin, onlara zarar verdigi icin, animal fetish olayindan rahatsiz oluyorum. Size sevin ya da sevmeyin bu konuyu demiyorum, cunku sonucta sizin elinizde olan birsey yok, ama ben hicbirsekilde sevmiyorum ve yanlis buluyorm.
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
Tornado
Strateji/Ar-Ge

|
|
astruias,
diger mod arkadaşlarının söylemedigini sana ben söyleyeyim.
Defalarca sölememize ragmen hala hayvanlara zarar verilmesinden hoşlanıyorum diyosun ve Sınırları zorluyosun.
BDSM içinde bu yoktur.kimin hoşuna giderse gitsin.Bir canlıya rızası olmadan acı çektirmenin burada yeri yoktur.İster hayvan olsun ister insan olsun...
Bu konuda seninle daha fazla söz dalaşına girmek istemiyorum..
eger bir daha bu forumda bu konu ile ilgili topic açarsan üyeligine son verecegim
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
astruias
Acemi

|
|
| rüzgr en iyisi sen üyeliği bitir çünkü senin tavırlarından hoşlanmadım.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Tornado
Strateji/Ar-Ge

|
|
Belli kurallar vardır ve bu kurallara uy diyoruz.
Uymadıgın zaman üyeligine son verilir.
Bir daha hayvan kesimiyle hayvan bogazlanması ile ilgili bu forumda başlık açılmasın.Bunu anlayamamak zor degilki..
herkes herşeyden hoşlanabilir ama heryerdede söylenmez...Burada oldugu gibi.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
astruias
Acemi

|
|
| peki bu başlıkda nerede dediğn gibi bir link var?sölermisn.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|
|
|