| Yazar |
Mesaj |
Dexter
Royal Üye

|
|
Ballbusting hakkında sanırım birkaç klip ve birkaç topic olacaktı forumda..
Ama haklısın aramızda çok fazla sayıda ballbusting fanı yok..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
Dexter
Royal Üye

|
|
| Zaten çok sınırlı sayıda insanın ilgilendiği bir konu bu ermisd.. Ve ben bilmiyorum açıkçası Türkçe site bu konu ile alakalı ama sen buranın takipçisi ol bulabilirsem senin için paylaşırım ballbusting klipleri..
|
|
|
|
_________________ No Mathilde and as a consequence no Dexter anymore..
|
|
 |
       |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Fetishertr
Acemi

|
|
ermisd, ben de bir ballbusting fanıyım. maalesef türkçe hiçbir site bulamadım bu konuda. ama femaledom.com forumunun müdavimiyim yabancı olarak. türk bir kız vardı, serra, icq da grubu vardı serra's ballbusting girls adında. ben kendisiyle msnde görüşme fırsatı bulabildim ama maalesef gerçekte görüşemedim.
diğer sorunun cevabı, ben izmirdeyim, para karşılığı non-fetish sex yapan bazı kadınlar anlatınca biraz şaşırsalarda yapıyorlar ballbusting. ben birkaçına gittim, reddedilme olasılığın da var, utana sıkıla söylüyosun, tuhaf tuhaf bakanlar oluyo, ama yapan da yapıyo yani üstelik te gayet cüzi bedellerle..
bir dene derim, ama eğer türkçe site veya bunu profesyonelce yapan birilerini bulursan lütfen bana da haber ver..
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
mrpain2005
Acemi

|
|
| arkadaşlar öncelikle hepinize selamlar.... ben bişeyi merak ediyorum ve cahilliğimden soruyorum bu ballbusting nedir??? beni bilgilendirrseniz çok sevinirim iyi eğlenceler:)
|
|
|
|
|
|
 |
      |
 |
taseron
Tecrübeli

|
|
| mrpain2005 demiş ki: | | ben bişeyi merak ediyorum ve cahilliğimden soruyorum bu ballbusting nedir??? beni bilgilendirrseniz çok sevinirim iyi eğlenceler:) |
Efenim şimdi "Ball" demek "top" demek oluyor. Yani bildiğimiz bacak arasındaki iki 2 adet toptan bahsediyorum..
"Busting" ise "patlatmak" oluyor.
Birleştirelim..."Top patlatmak", yani daha anlaşılır olarak çevirirsek "taşakları pörtletmek" şeklinde TDK sözlüğe yazdırılabilir. Uzun bir tanım olduğu için biz kısaca ecnebi dilindeki şekliyle "ballbusting" hatta bazen çok üşenirsek BB diyoruz.
Görsel anlatım için aşağıdaki videoyu izleyiniz.
http://YASAK LINKcom/files/34893425/Ballbusting.mpeg
Elemanın toplarını patlatmaya çalışan sarışın hatunumuzun tekme atarken "yihuuu" demesinden de anlaşıldığı gibi, hatunlar bunu yaparken çoook eğlenirler.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
taseron dostum, neden argo hatta argo üstü bir laf kullanma gereği duyuyorsunki... Fanetide hakaretvari laflar kullanmak yasak... bu arada linkde kırık
Ballbusting kısaca; cinsel bölgeye yani penise, bir bayan tarafından, tekme diz vs. şekilde sertce vurulması... Benimde izlemeyi sevdiğim, ama pek tasrif etmediğim bir olay, zira daha öncede söylediğim gibi kendi elinizle hafifçe yumurtalığınıza vurduğunuz zaman bile baya acıyor, düşününki tekme yemişsiniz o bölgeye...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| bana göre rollerin belli edilmesi amaçlıdominasyon-aşağılama gibi aktivitelerde oyunun birparçası,olyın bir parçası olarak.....bir iki sefer olmak üzere kullanılabilir,uygulanabilir.....hani erkeğin çaresizliği falan filan......ama 20 dakikalık baştan aşağı haya tekmele clibinden ben kendi adıma hiç zevk almıyorum......
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge

|
|
 |
      |
 |
Dangling
Usta Yazar

|
|
taseron video uçmuş ama saol yınede ballbusting güzeldir en azından izlemesi güzel
|
|
|
|
_________________ nail em up!
|
|
 |
    |
 |
artlord
Tecrübeli

|
|
ta$ak argo degil ki, erkek hayvanlarda testis yerine kullanilan Turkce kelime ta$aktir. Biz argo olarak kullaniyoruz o ayri.
Ayip olmayacak diye, Turkce karsiligi bulunan kelimelerin Latin'cesini soylemeye calismak Turkce'ye biraz ayip olmaz mi ?
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Ne biliyim artlord
Bana pek normal gelmiyor kullanmak yani... Yani argoya kaçıyor biraz...
Günlük hayattada pek kullanılan türden bir kelime değil... Yani pek hoş bir söz değil ne bilim... Normal bir kelime diyorsanız öyledir...
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge