| Yazar |
Mesaj |
Hardball0
Tecrübeli

|
|
| Arkadaşlar çekim için arıyorumda saten eldiven ve maske nerden bulabilirim bildiğiniz mağazalar varmı yazarsanız sevinirim
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hugerock
Fetişist

|
|
| Fantazi shop larda yokmu kardeşşş..
|
|
|
|
_________________ hugerock
|
|
 |
    |
 |
pusat
Fetişist

|
|
| Maske ne tür maske deri hani tamamen yüzü kapatan maskelerden mi?Eğer öyleyse bazı sex shoplarda var eldivene gelince bazı mağazalarda o şık satenden yapılmış eldivenleden bulabilirsin
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
Eğer yüzünü gizlemek istiyorsan Kar maskesi en ideali alırken çekinmenede gerek yok malum kış geliyor  
Yok deri meri istersen biraz zor bulman, yani sex shoplarda vardırda Ordan istemek marifet Ben isteyemezdim şahsen...utangaç biriyim..
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
hugerock
Fetişist

|
|
Evet bendede o utangaçlık var....
Kelepçe alacaktım Başkasına aldırttım..  
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
pusat
Fetişist

|
|
| bencede kar maskesi mantıklı birde eğer zamanınız varsa yurt dışındanda sipariş edebilirsiniz çok güzel eldivenler maskeler var üstelik sex shopa gidip utanmaya da gerek kalmaz.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
hugerock
Fetişist

|
|
Aslında git nerden bilecekler seni falan dıorum kendıme ama
yooookk
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
pusat
Fetişist

|
|
| hugerock aslında öyle adam satmaya utanmıyor biz almaya utanıyoruz.Aslında normal bişi.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Hardball0
Tecrübeli

|
|
| saol arkadaşlar en ideali kar maskesi.Ben iyisi kar maskesi alayım
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
queenofspades
Misafir

|
|
| istiklaldeki pasajları gezmeni öneririm. halep miydi?atlas mıydı? emin olamıyorum. birinde saten eldivenler satılıyor. ayrıca, "new bride" bayan iç giyim markasının korse-jartiyer takımlarının bazıları çok hoş saten eldivenler de içermekte çeşitli modellerde. tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
queenofspades
Misafir

|
|
| ayrıca, sex shopa gitmekten çekinmeyin bence. kaygınızı anlayabiliyorum ama gün içerisinde onlarca sizin gibi talepleri olan müşteri girip çıkıyor oraya. personel de oldukça anlayışlı, rahat ve yardımcı olma çabasında oluyor. bir bayan olarak hiç bir zaman rahatsız edici bir bakışla, tavırla karşılaşmadım.
|
|
|
|
|
|
| |
|
 |
DerVulkan
Royal Üye

|
|
Abi tam konuyla alakalı değil ama konudan uzakda değil, valla bu kelepçe falan işi denilince aklıma şu geldi.TV kanallarında, haberlerde bu tarz haberler veriliyor işte birisi kendisini bağlatıyor fantazi olsun diye sonra bağlatan kişi ya bıçaklanıyor yada cinsel bölge kesiliyor vs..Bunları duydukça bende paranoya başladı aman abi dikkat ne olur ne olmaz.
Sevgiler...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Bekff
Royal Üye

|
|
| Kadın kocasını bağlamış fantazi diye, sonra adamı öldürmüş döve döve. Bir ara haberlerde çıktı elektirik vermiş. Harbi paranoyak olunur. Bir filmde adamı fantazi yapcam diye bağlıyıp gidiyordu (görüntüleri vercem bugün inşallah). Kadın istersede de o çapkın adamı bağlıyıp soyuyorlardı. Yine bir filmde benzer birşey izlemiştim. Yani bizim cinselliğimizin kullanılmasından dolayı kötü ama bende böyle birşey yapmam yani bağlanmak bana haz vermiyor nedense.
|
|
|
|
_________________ NO COMMENT...
|
|
 |
       |
 |
yetiskinn
Acemi

|
|
| arkadaşlar sex shoplara gitmekten çekinen arkadaşlar bana mesaj atsınlar. istedikleri şeyleri bulabilirim.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
SuicideVeil
Tecrübeli

|
|
| Beyoğlunda bulabilirsin hemde gayet ucuz fiyatlarda bende bol bol mevcut.Sıradan pasajlarda fetiş unsurlu bir çok şey var aslında.Halep,Suriye,Atlas vs vs vs...
|
|
|
|
_________________ Bir içki evinin kapısında oturduğumda
Ben ki Tanrıça İştar'ım
|
|
 |
    |
 |
|