Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
hayyam
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pzr 17 Arl, 2006 21:44  Mesaj konusu:  Son nefes Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

----- yerde yatıyosun efendin ceilk topuklu cizmesiyle seni eziyo göz lerinikapamış acıya dayanmaya calışıyosun
yere iniyoyor etrafında seni süzerek dolaşıyor duyulan sesle irkiliyosun sırt östü yat emri yerine getiriyorsun sag ayagını kaldırıyor Hanımefendi

ve yavaça basıyor göğsüne önce tatlı bi sıcaklık hisediyosun ne oldugunu anlamaya calışırken efendim diger ayagını kaldırmak için hazırlanır göğüs derini delip iki kemigin arasından gecen metal in soguk olması lazım degilmi diye bi düşünce alıyor gittikce
efendin adımını atıp aşşagı inmek için sag ayagını kaldırıyor ama farkında olmadıgı atardamarını parcaladıgı yavaşca geri dogru gidiyor metal sogukluk kemiklerin arasından gecerken derinin üstüne kırmızı sıvı ulaşmıştı bile
ayaklarına bi sogukluk geliyo yukarı dogru cıkmasını istiyosun göğsündeki alevi söndürmesini istiyosun hafifbi titreme bagıramıyosun bile ............
Hanımefendi dünüyor sana bakıyor titredigini ve göğsündeki kanı fark ediyor
sonkez onun yüzüne bakıyosun ve gözlerindeki işıltı sönüyor................
(*)(ama nesen nede efendin olcaklardan haberdardil todoktaki plastik kısım kopmuş)

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıhayyam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
hayyam
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pzr 17 Arl, 2006 22:07  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

----- telefon calıyo Hanımefendin arayan hemen acıp cevap vermen lazım efendim diyemeden duydukların 13 dk da evin önünde ol biiiiip sesi
hemen firlıyosun kurtköyden kadıköye 13 dk Crying or Very sad yetişmen lazım teme cıktın 4 dk gitti bile gaz ver olum iki makas bu ne trafik kardejim yetişemezsem Shocked
o kamcı darbelerine dayanamam simdi sag bu kamyon nerden geldi önüme hemen sol bu ışıklar niye yakın bu kadar diye düşünceler varken gürüldü geliyo kuklakların patlıcak sanki görüntüler karışıyo neden hicbiyey sabit durmuyo acaba emniyetkemerini taksaydım net göre bilcekmiydim etrafı
camaşır makinesinin içindeki camşırlar gibi dünüyom
etrafta fren sesleri ve bagırma sesleri ne deyo bu insanlar yoff
benzin kacırıyo!! korkmayın mazotlu diyemiyorum yaklaşmıyolar neden
beni cıkarın burdan arabanın tavanında neden yatıyom ben bu agırlık ne üstümdeki
yavaşca içimden bişeyler kayıyor bedenim sogumaya başlıyo
acaba efendimin yanına varsam bana ne mükafat vercekti???
son gürdügüm kalabalık ama hiç birinin önemi yok artık

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıhayyam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
eXtReMe®
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 17 Arl, 2006 22:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu neydi şimdi?

Yay Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıeXtReMe® kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
hayyam
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pzr 17 Arl, 2006 23:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

-----cok sinirliyim kapıyı calmıyor adata düvüyorum
kapı dan anahtar sesi geliyo kim o bile denmedi
yutkunamıyorum o gözlere neden bakıyom benligim yok oldu sanki bu ne güzellik insan olamaz melekde dil ya kim İştar mı yoksa
anladım gözlerinden içeri girmemi kapnın arkasına cöküp beklememi emretti
bu adam gercekten deli olmalı ne kadar saf bakıyo kapıyı yıkıcak olan o dil sanki
tamda evden cıkcaktım tatile gitmeden ugraşamam ama AAA gecti kapının arkasına diz cöktü banyak belli
en iyisi bu bu deliyi bırakıp ben cıkim 1 haftada canı sıkılır cıkar elbet
hiç kelime etmeden son bi bakış ve kapı kapanır en iyisi kitlemiyim dışarı cıkmak isterse zorlanmasın
yavaşca içeri girip kapının arkasında diz cöküp oturdum
beni süzüp cıktı kapıyıda kitlemedi Question
hemen gelcek demekki kitleme gereği duymadı
beklemem lazım hiç kıpırdamadan yoksa evi temizlesemmi etrafı toplasam hoşlanırmı
ne yapcam hiç bişey demedi beklemeliyim kaç saat oldu cep telefonuna baksammı hava karardı akşam oldu demek ayaklarımı neden hissetmiyom
uyuştular artık herhalde 3 dk aturamazdım ne oldu bana böyle
gözlerim acılır yavaşca o güneş aydınlatmış gene her yeri sokaktakinin dostu
acaba ben uyurken geldimi ama kapı acılsa fark ederdim gelmemiştir
ayaklarım da bi sızı var bıraz hareket etsem iyi olcak yoksa kangren olacam
ama İştar hareket edebilirsin demediki yemekyemem lazım ama aclıgımda yok
hava ne zaman karardı burası neresi bu timsahlar ne arıyo burda
tamam aclık başladı halisilasyon lar başladımı durum kötü kalkıp bişeyler yiyim cezasına katlanırız
göz kapaklarım neden bu kadar agır acılıyo kacıncı gün aydınlanmış cevrem
herşey aynı ince bi kolidor ve bi kac kapı yarım metre ilerde duran terlikler var sadece holde giderken ayagından cıkardıgı başka bişey yok görüntümde hafızamda calışmıyo hayyalerim de yok artık
bayılıyomuyum uyuyormuyum anlamadım yayine karanlık cökmüş
nasıl bi apartman bura niye merdivenlerden kimse inmez neden sokaktan cocuk sesleri duyulmaz..........................................................

hala yok hava yine kararmış aydınlıgı neden göremiyom artık
neden gelmedi ayaklarımı bacaklarımı neden hisetmiyom
ne olcak bu halim Crying or Very sad ve sonunda devrildim artık dizlerimindil omzumun üstündeyim kalkmak istiyom ama kıpırdıyamıyom bile bu kabus bitsin artık biri beni uyandırsın istiyorum
sadece agır atan kalp atışlarımı hissediyorum .................................
artık teklemeye başladı son bikez görseydim bu bekleyişde degerdi
zaten en son gördügüm o degilmi ardık dayanmanın bi anlamı yok dur kalpbim....

Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Pts 18 Arl, 2006 22:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu karamsarlık neden ki Hayyam..

Beni de daldırdın derinlere akşam vakti..Samimi yazılmış yazılar.. Ama sonu neden hep ölüm ki..

Sonun sonu.. Son.. Confused

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
hayyam
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Sal 19 Arl, 2006 00:41  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fetish^^ist demiş ki:
bu neydi şimdi?

bu ne peki

zaman önemli !!!
kutlanan her yaş günü giden ömrün veda partisi dilmi
sona yaklaşırken kutlamalar yapılır sonda neden matem vardır
sönük final neden peki asıl finaller kutlanmalı
dexter

Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Sal 19 Arl, 2006 01:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hayyam , ben seninle herşeyi kutlarım..Yeter ki birarada olalım.. Wink

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
hayyam
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pts 16 Tem, 2007 06:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dexter demiş ki:
Hayyam , ben seninle herşeyi kutlarım..Yeter ki birarada olalım.. Wink

nerdesin yoff

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |