|
|
 |
| |
| Yazar |
Mesaj |
Andreas89
Tecrübeli

|
|
[quote="ecninpaspasi"]arkadaşlar liseden bir arkadasım vardı serpil diye. ayakları icin oluyordum, bir kere dokunmak nasip olmadı. simdi de farklı universitelerdeyiz. arada çoraplarını koklayıp, coraplarına bosalıyordum tabii, o ayrı
bu hikaye uydurmadır...... onu soyleyemde......
uzun zamandır sırtımda bir agrı vardı. istahsızdım, ara sıra halsizlikler yasıyordu. annem surekli diyordu, "oglum doktora git" falan diye. "herhalde uzun suren bir griptir" diye dusunmustum. fakat bu kadar da uzun surmemesi gerekiyordu. doktora gitmeye karar verdim.
ilk once bir kac test yapıldı, tahlil falan yapıldı. teshisin konulması icin, ogleden sonrayı beklemem istendi.
biraz endiseli gibiydim, doktor beni yanına cagırdıgında...... doktorun biraz yuzu asıktı......
-buyrun oturun lutfen
+saolun tesekkurler.
-tahlillerin sonuçları su an elime ulastı, size nasıl soyleyecegimi bilemiyorum ama.....
+evet......
-akciger kanseri belirtileri var sizde......
beynimden vurulmuşa donmustum.ne yapacagımı bilemez halde, ruhsuz bi sekilde tahlil sonucunu doktorun elinden aldım, hastaneden cıktım, umarsızca yurumeye basladım......
aklımdan hep yapabilecegim en iyi seyi yapmak geciyordu.napmalıydım?......
uzun zamandır, bir kadının ayaklarının altında ezilmemistim. ama zamanım az kaldıgı icin, beni en cok etkileyen kadının ayakları altında ezilmeliydim......aklıma bir an da serpil geldi.
1.90 boyunda 80 kilo agırlıgında, yaklasık 40 41 numara buyuklugunde ayakları vardı. hep coraplarını koklar, sırasının altına kendi ismimi tebesirle yazardım. sonra gidip bakardım, silindiyse ismim, büyük haz alırdım......
eski fantezilerim aklımdan teker teket gecti ve hepsi de serpil le alakalıydı. kararımı vermistim, hayatımı serpil in ayaklarının altında sona erdirecektim. onu aramak icin cesarate gerek yoktu, zaten fazla da zamanım yoktu.
ve serpili aradım......
-alo serpil naber?
+iyidir ya saol senden?
-iyidir ya nolsun? ya benim seninle birşey konuşmam lazım, müsaitmisin?
+evet, bize gel istersen......
-tamam, yarım saate ordayım......
evlerine vardım, kapıyı caldım......
+ooo hosgeldin......
-naber, nasılsın?
+iyidir işte nolsun, içeri geçsene......
-annenler yok mu?
+olsa cagırabilirmiydim seni?
-haklısın, zaten kafam çok dalgın bu aralar......
+neden hayırdır?
-ben de sana bunu anlatacaktım, burda olma sebebim bu zaten
+seni dinliyorum?
-serpil ben bugün hastanedeydim ve tahlil yaptırdım bir sürü, bak burda hepsi......
+evet......
-ben.....ben......ben akciğer kanseriyim serpil ve cok az bir omrum kaldı......
+allahım...... sen ciddimisin?
-sence bunun saka yapılacak bir tarafı var mı?
+allahım beynimden vurulmuşa döndüm, peki neden bunu bana soyluyorsun, boyle ozel olarak?
-serpil cok az bir omrum kaldı, ve ben bunu en iyi sekilde degerlendirmek istiyorum.
+tabii haklısın.
-bu yüzden de istegimi sana soylerken hic cekinmeyecegim. serpil ben bir ayak fetisistiyim ve aşırı derecede mazosistim.
+bunu farketmiştim, coraplarımı calmandan......
-evet neyse...... ve ben hayatımın en iyi şekilde sona ermesini istiyorum...... ayaklarının altında......
+nasıl yani?
-bunun anlasılmayacak bir tarafı yok serpil...... beni ezerek oldureceksin serpil......
+yapamam okan sacmalama......
-lutfen bu benim senden ve hayattan son istegim lutfen beni kırma......
+hayır okan, ben kimseyi olduremem, lutfen, bunu duymamıs olayım
-bak...... sen farketmeden kendimi evinin herhangi bir yerine gomerim...... eze eze beni oldurursun......kendimi gommeden once de mesaj atarım polise...... beni kacırdı gomdu diye...... sorumlus en olur, yıllarca hapislerde curursun......
+hadi canım sen yapmaya cesaret edemezsin onu?
-3 aylık omru kalmıs birisi...... sence?......
+...... neden boyle yapıyorsun ya...... git geber kimin ayagının altında gebereceksen...... bana ne......
-serpil sansını zorlama...... yarın bu isi halledecegiz......
+peki...... allahın belası peki...... bu santajının hesabını, ayaklarımın altında kesecegim......
-gogsumde ayak izinin cıktıgı gormeden olmem......
evden cıkmıstım. eve gittim, herkesle son bir defa caktırmadan vedalastım.
sabah olmustu. kalktım giyindim. birseyler yedim ver serpili aradım.
-azrailim, uyandın mı?
+uyandım allahın cezası...... ne zaman geleceksin......
-1 1 bucuk saat icinde orda olurum...... kefenimi giyip geliyorum......
+hadi cabuk ol...... daha islerim var benim......
hazırlandım, evden cıktım ve yola koyuldum.......
tam 1 bucuk saat sonra serpillerin evindeydim. zili çaldım kapıyı actı.
-gel iceri geç.
+okey, azrail......
içeri geçtim......
+şimdi burda bu işi yapamayız, o yüzden bodrumu ayarladım. ustumu degistireyim geliyorum.
-tamam, azrail.
+olmeden once son espri ha......
-ayaklarının altı benim cennetim...... olsem de oraya gidecegim zaten......
biraz bekledim....... topuk seslerini duydum, hafiften sesler netleşmeye başladı, kapı açıldı...... serpil karşımdaydı...... dizini geçen bir etek, bir bluz ve en onemlisi ayaklarının altında topuklu bir parmak arası terlik.
+terliklerin mukemmel.
-onlar benim oragım...... canını onlarla alacagım......
bodruma indik......
+suraya uzan
-emredersiniz......
(ustume cıkar)
-hıaa......
+noldu ağır mı geldim......
-evet......
+sus kopek......
(gogsume vurur, midemin oldugu yeri deler, kan fıskırır......)
-
-ahh..... paspasınım......
+evet...... paspaslar olu olur......
beni cok sert ezmektedir. gogsumden baslar, karnıma...... karnımdan, gogsume gider gelir...... bir ara sadece topuklu parmak arası terliklerinin ustunde zıplayarak, karnımdan, gogsume, gogsume karnıma gider...... bastıgı butun yerleri delmistir. vucudum kan golune doner...... o ise gulmektedir.)
+su an cok komik gorunuyorsun paspasım......
-ez beni...... bitir...... omrum boyunca bu anı bekledim......
+keske biraz daha omrun olsaydı...... seni kolem yapar, yavas yavas oldururdum.
-ahhhh...... oluyorum serpil......
+oleceksin tabii kopek...... benim sana tanrıcan olarak bictigim hayat bu kadar......
(terliklerini cıkartır)
+simdii...... hep lise yıllarımda coraplarımda dol olurdu...... simdi anlıyorum bu dolun kaynagını...... ama o kaynak simdi yok olacak
(ayaklarını yavasca penisime surer...... penisimi kaldırır......)
+iste son vurus......
-ahhh...... serpil kırdın penisimi......
+artık coraplarıma bosalamayacaksın...... yazık sana...... zavallı kole......
-ahhh......
+son bitirisi kafanda yapacagım...... geber pislik......
+ahhhhh.......
finish......
sacma olduysa kusura bakmayın, kısa zamanda yazdım bunu......
Arkadaşım sen canına mı susadın?Bir ayak için ölünür mü?Hayatta en önemli şey sağlıktır.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
ecninpaspasi
Tecrübeli

|
|
| yaw ben de nobel alacam demedim zaten...... alt tarafi uydurdum bişeyler......neden yazdıysam hikayeyi......rica etsem moderatorden su basliga kaybetse......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| guzel bı paylasım saolasın
|
|
|
|
 |
    |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
| Bomonti demiş ki: | Valla saçma... Dürüst olmak gerek. Onur kırıcılık falan yapmıyprum yanlış anlama. Cesaretin de kırılmasın sakın. Ama bence daha iyi bir kurgu olabilirdi. Ve daha temiz replikler. İnsan okurken olayı gerçekten yaşayabilmeli. Hikaye yazmak aslında zordur. ama içinde bir şeyler varsa başarabilirsin. Bence dahaözen göster Yeni hikayelerini bekleriz. Sevgiler.
Not: Bir de hikayelerini "Hikayeler" kısmına yazarsan iyi olur |
doğru sölemişsin kurgu biraz kötü hatta bayagı kötü ama yinede emegine saglık
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
hkartur
Acemi

|
|
| arkadaşım bi harika hikayen...devamını duymak isterim..süpersin..
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
nistnesus
Fetişist

|
|
Bende beğendim., kurgu falan önemli değil hollywood'a senaryo yazmıyoruz. Bence çok içten yazılmış esprili ve çok sıcak bir hikaye..
Tebrik ediyorum.
|
|
|
|
_________________ "Happiness is an angel with a serious face." Amadeo Modigliani
|
|
 |
    |
 |
feetman27
Fetiş&BdSm Usta

|
|
| Vallahi fantastik bir kurgu oluşturmaya çalışmış arkadaşımız.Herşey gerçeğe uygun formatta olacak değil.Bomontininde belirttiği gibi hikaye yazmak çok kolay bir iş değildir.Ama arkadaşım emek vermişsin bu bile yeterli bence.Ellerine sağlık
|
|
|
|
_________________ İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.(Robert Bosch)
|
|
 |
    |
 |
propritas
Tecrübeli

|
|
| paylaşımın için teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
feetman27
Fetiş&BdSm Usta

|
|
|
_________________ İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.(Robert Bosch)
|
|
 |
    |
 |
wolfman1968
Acemi

|
|
| Bence gayet güzel gıgırla karışık işi götürme olayı.Fantazileri gerçekleştirilebilme ihtimaline güzel bi örnek olmasada!...
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
delpiero000

Royal Üye

|
|
 |
    |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
 |
|
 |
| |
Sayfa: « Önceki 1, 2
|
Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız Bu foruma eklenti gönderemezsiniz Bu forumdan eklenti indiremezsiniz
|
|
|
 |
|
 |
Tüm saatler GMT +2 Saat
|