Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
ecninpaspasi
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 04 Arl, 2006 01:47  Mesaj konusu:  serpilin ayaklarının altında olmek Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar liseden bir arkadasım vardı serpil diye. ayakları icin oluyordum, bir kere dokunmak nasip olmadı. simdi de farklı universitelerdeyiz. arada çoraplarını koklayıp, coraplarına bosalıyordum tabii, o ayrıVery Happy

bu hikaye uydurmadır...... onu soyleyemde......

uzun zamandır sırtımda bir agrı vardı. istahsızdım, ara sıra halsizlikler yasıyordu. annem surekli diyordu, "oglum doktora git" falan diye. "herhalde uzun suren bir griptir" diye dusunmustum. fakat bu kadar da uzun surmemesi gerekiyordu. doktora gitmeye karar verdim.

ilk once bir kac test yapıldı, tahlil falan yapıldı. teshisin konulması icin, ogleden sonrayı beklemem istendi.

biraz endiseli gibiydim, doktor beni yanına cagırdıgında...... doktorun biraz yuzu asıktı......

-buyrun oturun lutfen
+saolun tesekkurler.
-tahlillerin sonuçları su an elime ulastı, size nasıl soyleyecegimi bilemiyorum ama.....
+evet......
-akciger kanseri belirtileri var sizde......

beynimden vurulmuşa donmustum.ne yapacagımı bilemez halde, ruhsuz bi sekilde tahlil sonucunu doktorun elinden aldım, hastaneden cıktım, umarsızca yurumeye basladım......

aklımdan hep yapabilecegim en iyi seyi yapmak geciyordu.napmalıydım?......
uzun zamandır, bir kadının ayaklarının altında ezilmemistim. ama zamanım az kaldıgı icin, beni en cok etkileyen kadının ayakları altında ezilmeliydim......aklıma bir an da serpil geldi.

1.90 boyunda 80 kilo agırlıgında, yaklasık 40 41 numara buyuklugunde ayakları vardı. hep coraplarını koklar, sırasının altına kendi ismimi tebesirle yazardım. sonra gidip bakardım, silindiyse ismim, büyük haz alırdım......

eski fantezilerim aklımdan teker teket gecti ve hepsi de serpil le alakalıydı. kararımı vermistim, hayatımı serpil in ayaklarının altında sona erdirecektim. onu aramak icin cesarate gerek yoktu, zaten fazla da zamanım yoktu.

ve serpili aradım......

-alo serpil naber?
+iyidir ya saol senden?
-iyidir ya nolsun? ya benim seninle birşey konuşmam lazım, müsaitmisin?
+evet, bize gel istersen......
-tamam, yarım saate ordayım......

evlerine vardım, kapıyı caldım......

+ooo hosgeldin......
-naber, nasılsın?
+iyidir işte nolsun, içeri geçsene......

-annenler yok mu?
+olsa cagırabilirmiydim seni?
-haklısın, zaten kafam çok dalgın bu aralar......
+neden hayırdır?
-ben de sana bunu anlatacaktım, burda olma sebebim bu zaten
+seni dinliyorum?
-serpil ben bugün hastanedeydim ve tahlil yaptırdım bir sürü, bak burda hepsi......
+evet......
-ben.....ben......ben akciğer kanseriyim serpil ve cok az bir omrum kaldı......
+allahım...... sen ciddimisin?
-sence bunun saka yapılacak bir tarafı var mı?
+allahım beynimden vurulmuşa döndüm, peki neden bunu bana soyluyorsun, boyle ozel olarak?
-serpil cok az bir omrum kaldı, ve ben bunu en iyi sekilde degerlendirmek istiyorum.
+tabii haklısın.
-bu yüzden de istegimi sana soylerken hic cekinmeyecegim. serpil ben bir ayak fetisistiyim ve aşırı derecede mazosistim.
+bunu farketmiştim, coraplarımı calmandan......
-evet neyse...... ve ben hayatımın en iyi şekilde sona ermesini istiyorum...... ayaklarının altında......
+nasıl yani?
-bunun anlasılmayacak bir tarafı yok serpil...... beni ezerek oldureceksin serpil......
+yapamam okan sacmalama......
-lutfen bu benim senden ve hayattan son istegim lutfen beni kırma......
+hayır okan, ben kimseyi olduremem, lutfen, bunu duymamıs olayım
-bak...... sen farketmeden kendimi evinin herhangi bir yerine gomerim...... eze eze beni oldurursun......kendimi gommeden once de mesaj atarım polise...... beni kacırdı gomdu diye...... sorumlus en olur, yıllarca hapislerde curursun......
+hadi canım sen yapmaya cesaret edemezsin onu?
-3 aylık omru kalmıs birisi...... sence?......
+...... neden boyle yapıyorsun ya...... git geber kimin ayagının altında gebereceksen...... bana ne......
-serpil sansını zorlama...... yarın bu isi halledecegiz......
+peki...... allahın belası peki...... bu santajının hesabını, ayaklarımın altında kesecegim......
-gogsumde ayak izinin cıktıgı gormeden olmem......

evden cıkmıstım. eve gittim, herkesle son bir defa caktırmadan vedalastım.

sabah olmustu. kalktım giyindim. birseyler yedim ver serpili aradım.

-azrailim, uyandın mı?
+uyandım allahın cezası...... ne zaman geleceksin......
-1 1 bucuk saat icinde orda olurum...... kefenimi giyip geliyorum......
+hadi cabuk ol...... daha islerim var benim......

hazırlandım, evden cıktım ve yola koyuldum.......

tam 1 bucuk saat sonra serpillerin evindeydim. zili çaldım kapıyı actı.

-gel iceri geç.
+okey, azrail......

içeri geçtim......

+şimdi burda bu işi yapamayız, o yüzden bodrumu ayarladım. ustumu degistireyim geliyorum.
-tamam, azrail.
+olmeden once son espri ha......
-ayaklarının altı benim cennetim...... olsem de oraya gidecegim zaten......

biraz bekledim....... topuk seslerini duydum, hafiften sesler netleşmeye başladı, kapı açıldı...... serpil karşımdaydı...... dizini geçen bir etek, bir bluz ve en onemlisi ayaklarının altında topuklu bir parmak arası terlik.

+terliklerin mukemmel.
-onlar benim oragım...... canını onlarla alacagım......

bodruma indik......

+suraya uzan
-emredersiniz......

(ustume cıkar)

-hıaa......
+noldu ağır mı geldim......
-evet......
+sus kopek......

(gogsume vurur, midemin oldugu yeri deler, kan fıskırır......)
-

-ahh..... paspasınım......
+evet...... paspaslar olu olur......

beni cok sert ezmektedir. gogsumden baslar, karnıma...... karnımdan, gogsume gider gelir...... bir ara sadece topuklu parmak arası terliklerinin ustunde zıplayarak, karnımdan, gogsume, gogsume karnıma gider...... bastıgı butun yerleri delmistir. vucudum kan golune doner...... o ise gulmektedir.)

+su an cok komik gorunuyorsun paspasım......
-ez beni...... bitir...... omrum boyunca bu anı bekledim......
+keske biraz daha omrun olsaydı...... seni kolem yapar, yavas yavas oldururdum.
-ahhhh...... oluyorum serpil......
+oleceksin tabii kopek...... benim sana tanrıcan olarak bictigim hayat bu kadar......

(terliklerini cıkartır)

+simdii...... hep lise yıllarımda coraplarımda dol olurdu...... simdi anlıyorum bu dolun kaynagını...... ama o kaynak simdi yok olacak

(ayaklarını yavasca penisime surer...... penisimi kaldırır......)

+iste son vurus......
-ahhh...... serpil kırdın penisimi......
+artık coraplarıma bosalamayacaksın...... yazık sana...... zavallı kole......
-ahhh......
+son bitirisi kafanda yapacagım...... geber pislik......
+ahhhhh.......

finish......

sacma olduysa kusura bakmayın, kısa zamanda yazdım bunu......

herkese fetisli gunler

Kova  Sıçan Çevrimdışıecninpaspasi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Bomonti
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 04 Arl, 2006 03:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Valla saçma... Dürüst olmak gerek. Onur kırıcılık falan yapmıyprum yanlış anlama. Cesaretin de kırılmasın sakın. Ama bence daha iyi bir kurgu olabilirdi. Ve daha temiz replikler. İnsan okurken olayı gerçekten yaşayabilmeli. Hikaye yazmak aslında zordur. ama içinde bir şeyler varsa başarabilirsin. Bence dahaözen göster Wink Yeni hikayelerini bekleriz. Sevgiler.

Not: Bir de hikayelerini "Hikayeler" kısmına yazarsan iyi olur Wink

Aslan Cinsiyet:Bay Ejderha GizliBomonti kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ecninpaspasi
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Pts 04 Arl, 2006 04:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bomonti demiş ki:
Valla saçma... Dürüst olmak gerek. Onur kırıcılık falan yapmıyprum yanlış anlama. Cesaretin de kırılmasın sakın. Ama bence daha iyi bir kurgu olabilirdi. Ve daha temiz replikler. İnsan okurken olayı gerçekten yaşayabilmeli. Hikaye yazmak aslında zordur. ama içinde bir şeyler varsa başarabilirsin. Bence dahaözen göster Wink Yeni hikayelerini bekleriz. Sevgiler.
Not: Bir de hikayelerini "Hikayeler" kısmına yazarsan iyi olur Wink

dürüst ol tabii bomonti kardes...... hep dürüst ol......

yazmayı pek dusunmuyorum zaten..... sozluk formatına alıstım biraz galiba......

galiba en iyisi dosya paylaşmak:D...... yoruun için saol...... iyi geceler......

Kova  Sıçan Çevrimdışıecninpaspasi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
WORTHLESS
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pts 04 Arl, 2006 20:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hocam çok abartılı olmuş yaw

İkizler Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıWORTHLESS kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
eXtReMe®
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Sal 05 Arl, 2006 16:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kibarca cevap vermek gerekirse BERBAT`tı Mr. Green

Yay Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıeXtReMe® kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Sal 05 Arl, 2006 17:35  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bence berbat diil ama inandırıcı gelmeyen yanı serpilin bunu kolayca kabul etmesi ordan sonrası hele hiç inandırıcu diil belliki üstünde fazla düşünmemişsin mademki nickin paspasla bitiyor sana FİLM VE DİZİLERDEKİ FETİŞ SAHNELER topicinde şimdi bi klip gönderiyorum inşallah seyreder ve beğenirsin bunla alakalı biraz...

O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN

Koç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıayakkolyesi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
slaveslaver
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 06 Arl, 2006 13:04  Mesaj konusu:  Re: serpilin ayaklarının altında olmek Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

KEŞKE ÖLMEK YERİNE ÖLENE KADAR KÖLESİ OLSAYDIN SANKİ DAHA İYİ OLURDU EPEY BİR FANTAZİ YAŞARDINIZ

Balık Cinsiyet:Bay Ejderha Gizlislaveslaver kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
ecninpaspasi
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Per 07 Arl, 2006 18:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ahhahahahaha...... yazmıyorum bi daha hikaye valla......Very Happy......

yihyih
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Pzr 04 Mar, 2007 00:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

kesinlikle saçma ama güzeldi ayrıca mantıklı olmak zorunda değil ama mantıklı olunca daha büyük bi haz oluyo..Very Happy

Boğa  Ejderha Çevrimdışıyihyih kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
sayhan
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 04 Mar, 2007 12:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Gayet yaratıcı olmuş Bıktık artık komsunun kölesi , okul arkadasımın paspası muhabbetlerinden...Böyle değişik bir konu iyi geldi .Tebrikler...

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışısayhan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Pzr 04 Mar, 2007 12:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben de sempatik buldum hikayeyi Wink

Cool

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Pzr 04 Mar, 2007 14:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

sayhan demiş ki:
Gayet yaratıcı olmuş Bıktık artık komsunun kölesi , okul arkadasımın paspası muhabbetlerinden...Böyle değişik bir konu iyi geldi .Tebrikler...

Süper mesaj yaa.. Hakikaten 70li yıllar sex filmleri furyasına döndü son zamanlarda hikaye olayları..

Fetiş Çıkacak Kuş Çıkacak..

Parçala Fetiş..

Bir Gece 3 Mistress ..vs..vs.. Very Happy

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
legion
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 04 Mar, 2007 14:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

trajedik,komik
azrailde gusel espiri ztn super
eline saglık emek vermissin

Kova Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışılegion kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 05 Mar, 2007 02:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

abartı biraz.....mantık dışı.....basit......öle olunca da beni pek etkilemedi......ki bi hikaye fanatiğiyimdir.........ama şevkin kırılmasın........hafif daha iyi kurgularsan.......biraz daha uzatırsan......atraksiyon da biraz daha fazla olursa ölüme gelene kadar......ki illa öldürmek zorunda değilsin kimseyi.......daha iyi olur...........yani dev fantezisi diye bi olay var millet bayılıyo........fantezidir bunalr nihayetinde 'saçma' lafının kendisi saçma bana göre............ayaklar altında ölüm fantezisi bu da o kadar.............

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
dwarte
Tecrübeli
Tecrübeli

blank.gif
MesajTarih: Cmt 26 May, 2007 18:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya mükemmel bir kurgu hikaye yarım saattir gülmekten karnıma ağrılar girdi....sağolasın ecninpaspasi....

Yengeç Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıdwarte kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |