Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 01 Eyl, 2008 13:00  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

turkiye ligini asti avrupaya oynuyor o zaman besiktas....dedigim gibi gecen sene turkiyenin an azg gol yiyen takimlarindan biri hatta birincisi galiba....ama gol atmada gerilerde......neyse hayirlisi......

liverpool dan 8 gelince.....tamam besiktasin kotu oldugu bi gercek.....ama bence o 8 i her turk takimi yer.....gs yarim saatte 3 yedi mac 8 e gidiodu ama iste gs oldugu icin mucizeler filan gitti mac 3-2 oldu kafayla sayili gol atmis umit karan kafa toplarinin ilahi gibi goller atti hemde yan top hucum ve savunmasinda dunya lideri ingilizlere.........

yai iste benim takildigim 8 degilde yonetimin ortada hic bi halt yokken normal hayattan gelen arrtislik mafyamatik mide bulandirici tavirlari.........nesye ya yonetimi tartismanin mantiksizligindan bahsedip sonra da mantiksizlik yapioruz.....ama insan icaatlar karsinda kendini tutamiyoki cnm......fener de oldugu gibi ayni.........ya yazmadan gecemicem ibolar olayi nedir kardesim....ayip be......besiktas etigi diyip sontra sica batira sacmaliyarak besiktasta etik birakmadilar.........

neyse neyse neyse..........hayirlisi........

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
atagun
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pts 01 Eyl, 2008 23:26  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tom fotd orataya karışık yapmışın Very Happy

Demirören yine bir sakatlık çıkarmazsa iyi gidiyoruz şu anda.

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıatagun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 02 Eyl, 2008 01:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Herşey tamam iyi gidiyorsunuz kabul, ama GS'ın Liverpool'a karşı başlattığı direnişe mucize demiyelim yafff, içime oturuyor, o maçın hakkı en az beraberlikti, verilmeyen iki penaltı, Sabri'nin direkten dönen serbest vuruşu, Liverpool'un T.D. ve birçok oyuncusu İspanyol olmasına rağmen maça İspanyol hakem Luis Medina Cantalejo'nun atanması falan, çok hakkı yendi orada GS'ın...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 02 Eyl, 2008 10:32  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tamam demiyelim abi.....de liverpool sanki 3 pozisyona girmis 3 de gol olmus butun mac gs oynamis gibi de yapmiyalim....bana gore mucizevi bi geri donustu.....hadi sole diyim besiktas ve fenerin o veya bu sekilde yapamiycagi......sanstir oyundur hicbir sekil yani....neyse besiktasin basligi besiktasa kalsin.....

besiktasi iyi bir takim karsisinda gorelim dedik.....konya yine olcu degil tabi de.....soel bir baktigin zaman orta sahasi kalabalik defansi kalabalik mucadeleci bir konya.....hee 10 mac oynansa konya gol atamaz cunku sahaya onun icin cikmamis ama bu kalabalik orta saha ve defans ta iyi ouncular var.......e bu takima karsi mukemmel degildi tabi ama fena oynamadi gibi geldi besiktas bana.........

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
escobar
Acemi
Acemi

japan.gif
MesajTarih: Sal 02 Eyl, 2008 19:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

delgado ve bobo ya nazar değmesin her hafta daha da iyi oynayamaya başladılar . Ertuğrul un defansla çok fazla oynamaması lazım, zapo ve sivok mutlaka beraber oynatılmalı.

ts maçı çok kritik, onlar havaya girince genelde bize patlıyorlar

Boğa Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıescobar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 03 Eyl, 2008 09:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hee evet.....vallahi ne yalan soliyim fener maciyla ayni saatte olsaydi ben trabzon-bjk macini izlerdim bizim mac yerine.......

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 00:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

süper bi galibiyetle lucescunun takımı shaktarı hezimete ugrattık..ama takım daha ıyı olacak eminim buna..cunku futbolcuların havası cok ıyı sankı sampıyonluk havasındalar..genclere verılen onem defansın toparlanması falan eskı topcuların tekrar sahlanısı...yepyenı bı soluk getırdı ertugrul bu takıma..su saatten sonra sampıyonlugun en buyuk adayıdır dıyorum besıktas ıcın..

bosuna dememıs edip akbayram...
"GÜZEL GÜNLER GÖRECEGİZ ÇOCUKLAR MOTORLARI MAVİLİKLERE SÜRECEGİZ.". Smile

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 00:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Daha sezonun başındayız dolayısıyla erken konuşmamak gerekir ama ilerisi için en ümit vaat eden ve formda olan takım Beşiktaş şuanda.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 00:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

zaten sampıyon demedım kanka Wink en buyuk adayı dedım..dolayısıyla hemfikiriz..

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
thunderhoof
Acemi
Acemi

south_korea.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 01:01  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yaa artık şampiyonluk görmek istiorum valla , 19um ve hatırladığım sadece 2 şampiyonluk var Very Happy yazık deil mi bana Very Happy

İkizler Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışıthunderhoof kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 01:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hepimizeee.. Confused Razz Razz olsun yınede besıktaslıyız carsılıyız gururluyuz... Razz Razz Cool

Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Sal 09 Eyl, 2008 09:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aydin iiydi aydin....gerisine yorum icin hala erken.....bence......umut vaadetmek filan cok gordugumuz seyler cunku........ama gozumle gordugum ve emin oldugum o hareketleri yapan adamda biseyler vardir........

Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pts 15 Eyl, 2008 12:27  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftası geride kalırken, Futbol Takımımız, Trabzonspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.Haftanın son maçında deplasmanda Trabzonspor ile mücadele eden Siyah-Beyazlılarımız, bordo-mavililerle golsüz berabere kalırken, liderlik koltuğunu da Sivasspor devraldı malesef...

khalkedonian
Royal Üye
Royal Üye

argentina.gif
MesajTarih: Pts 15 Eyl, 2008 18:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Beşiktaş iyi gidiyor. İlk haftalarda güzel futbol beklememek gerekir. Trabzonspor'da bu yıl dişli olacağa benzer. Oradan berabere dönmek ligin başı için avantajlı bir skordur.

Oğlak Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıkhalkedonian kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
escobar
Acemi
Acemi

japan.gif
MesajTarih: Pts 15 Eyl, 2008 18:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dün iki takım da kaznmak istemedi maçı, maç özellikle 2. yarı "atan kazanır" a döndü, bunun dışında bizim oyuncular da resmen bir ölü toprağı vardı

Boğa Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıescobar kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |