| Yazar |
Mesaj |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
turkiye ligini asti avrupaya oynuyor o zaman besiktas....dedigim gibi gecen sene turkiyenin an azg gol yiyen takimlarindan biri hatta birincisi galiba....ama gol atmada gerilerde......neyse hayirlisi......
liverpool dan 8 gelince.....tamam besiktasin kotu oldugu bi gercek.....ama bence o 8 i her turk takimi yer.....gs yarim saatte 3 yedi mac 8 e gidiodu ama iste gs oldugu icin mucizeler filan gitti mac 3-2 oldu kafayla sayili gol atmis umit karan kafa toplarinin ilahi gibi goller atti hemde yan top hucum ve savunmasinda dunya lideri ingilizlere.........
yai iste benim takildigim 8 degilde yonetimin ortada hic bi halt yokken normal hayattan gelen arrtislik mafyamatik mide bulandirici tavirlari.........nesye ya yonetimi tartismanin mantiksizligindan bahsedip sonra da mantiksizlik yapioruz.....ama insan icaatlar karsinda kendini tutamiyoki cnm......fener de oldugu gibi ayni.........ya yazmadan gecemicem ibolar olayi nedir kardesim....ayip be......besiktas etigi diyip sontra sica batira sacmaliyarak besiktasta etik birakmadilar.........
neyse neyse neyse..........hayirlisi........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
atagun
Fetişist

|
|
Tom fotd orataya karışık yapmışın
Demirören yine bir sakatlık çıkarmazsa iyi gidiyoruz şu anda.
|
|
|
|
      |
 |
FlashFetis
Royal Üye

|
|
| Herşey tamam iyi gidiyorsunuz kabul, ama GS'ın Liverpool'a karşı başlattığı direnişe mucize demiyelim yafff, içime oturuyor, o maçın hakkı en az beraberlikti, verilmeyen iki penaltı, Sabri'nin direkten dönen serbest vuruşu, Liverpool'un T.D. ve birçok oyuncusu İspanyol olmasına rağmen maça İspanyol hakem Luis Medina Cantalejo'nun atanması falan, çok hakkı yendi orada GS'ın...
|
|
|
|
_________________ Öldürün beni!!!
|
|
 |
     |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
tamam demiyelim abi.....de liverpool sanki 3 pozisyona girmis 3 de gol olmus butun mac gs oynamis gibi de yapmiyalim....bana gore mucizevi bi geri donustu.....hadi sole diyim besiktas ve fenerin o veya bu sekilde yapamiycagi......sanstir oyundur hicbir sekil yani....neyse besiktasin basligi besiktasa kalsin.....
besiktasi iyi bir takim karsisinda gorelim dedik.....konya yine olcu degil tabi de.....soel bir baktigin zaman orta sahasi kalabalik defansi kalabalik mucadeleci bir konya.....hee 10 mac oynansa konya gol atamaz cunku sahaya onun icin cikmamis ama bu kalabalik orta saha ve defans ta iyi ouncular var.......e bu takima karsi mukemmel degildi tabi ama fena oynamadi gibi geldi besiktas bana.........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
escobar
Acemi

|
|
delgado ve bobo ya nazar değmesin her hafta daha da iyi oynayamaya başladılar . Ertuğrul un defansla çok fazla oynamaması lazım, zapo ve sivok mutlaka beraber oynatılmalı.
ts maçı çok kritik, onlar havaya girince genelde bize patlıyorlar
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| hee evet.....vallahi ne yalan soliyim fener maciyla ayni saatte olsaydi ben trabzon-bjk macini izlerdim bizim mac yerine.......
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
süper bi galibiyetle lucescunun takımı shaktarı hezimete ugrattık..ama takım daha ıyı olacak eminim buna..cunku futbolcuların havası cok ıyı sankı sampıyonluk havasındalar..genclere verılen onem defansın toparlanması falan eskı topcuların tekrar sahlanısı...yepyenı bı soluk getırdı ertugrul bu takıma..su saatten sonra sampıyonlugun en buyuk adayıdır dıyorum besıktas ıcın..
bosuna dememıs edip akbayram...
"GÜZEL GÜNLER GÖRECEGİZ ÇOCUKLAR MOTORLARI MAVİLİKLERE SÜRECEGİZ.".
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Daha sezonun başındayız dolayısıyla erken konuşmamak gerekir ama ilerisi için en ümit vaat eden ve formda olan takım Beşiktaş şuanda.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
zaten sampıyon demedım kanka en buyuk adayı dedım..dolayısıyla hemfikiriz..
|
|
|
|
 |
    |
 |
thunderhoof
Acemi

|
|
yaa artık şampiyonluk görmek istiorum valla , 19um ve hatırladığım sadece 2 şampiyonluk var yazık deil mi bana
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
hepimizeee.. olsun yınede besıktaslıyız carsılıyız gururluyuz...
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| aydin iiydi aydin....gerisine yorum icin hala erken.....bence......umut vaadetmek filan cok gordugumuz seyler cunku........ama gozumle gordugum ve emin oldugum o hareketleri yapan adamda biseyler vardir........
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| Turkcell Süper Ligi'nin 3. haftası geride kalırken, Futbol Takımımız, Trabzonspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı.Haftanın son maçında deplasmanda Trabzonspor ile mücadele eden Siyah-Beyazlılarımız, bordo-mavililerle golsüz berabere kalırken, liderlik koltuğunu da Sivasspor devraldı malesef...
|
|
|
|
 |
    |
 |
khalkedonian
Royal Üye

|
|
| Beşiktaş iyi gidiyor. İlk haftalarda güzel futbol beklememek gerekir. Trabzonspor'da bu yıl dişli olacağa benzer. Oradan berabere dönmek ligin başı için avantajlı bir skordur.
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
escobar
Acemi

|
|
| dün iki takım da kaznmak istemedi maçı, maç özellikle 2. yarı "atan kazanır" a döndü, bunun dışında bizim oyuncular da resmen bir ölü toprağı vardı
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|