| Yazar |
Mesaj |
slaveteen
Usta Yazar

|
|
| Gerek yok onunda çaresini bulur demirören beşiktaşın yetiği 2. golden önceki taç riise den dışarı çıkmıştı. kural hatası var.bi dahaki şampiyonlar ligi maçına paf takımıyla çıkar. Markus merk düdüğünü asana kadarda bu kararlılğını sürdürür. çarşıda uefa ya karşı olur sinan engine sahip çıkıyo ya demirören Çarşı ona karşı olmaz. Demirörende hiç suç olmaz zaten ben bunca yıl bi hatasını görmedim del bosqueyi yollamakta bile haklıyım dedi adam.
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
GladnesS

Royal Üye

|
|
quattro'nun yazdıklarına %100 katılıyorum...Tom Ford'un kilere ...her zaman olduğu gibi... kısmen katılıyorum :)
o değilde...en kötüsü ne biliyormusunuz arkadaşlar ? Biz Chelsea' den 5 yediğimiz seneyi hatırlayın...bu kadar kötü oynamadığımız halde...bu skoru hırs yaptık ve o hırsla ertesi sene Uefa kupasını aldık...Ama şimdi Sinan Engin'in maç sonrası demeçlerini seyrediyorum... 8 yemişsin sen yaaa...şu rahatlığa bak hele..." Adamlar bize hiç acımadı...her geldiklerinde attılar.... " atacaklar tabii ! Şakamısın sen ? BJK menejeri nin dediği laflara bak ... "elimizdeki malzeme bu kadar dı..." senin o elinde ki malzeme 1 hafta önce aynı takımı öyle yada böyle yendi ama ? Aynı malzeme değilmi onlar ? Bir de onlar malzeme mi ? oda var ? Ya bırakın ya...kendi oyuncularına "malzeme" diye hitap eden bir adamdan ne beklersin...onun menejerliğinden sen daha ne beklersin ?
ne dersek diyelim artık...zaten 8 be...herşey kifayetsiz kalıyor bu rakama karşılık..."yazık" diyelim sadece...
|
|
|
|
En son GladnesS tarafından Çar 07 Kas, 2007 17:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
|
|
 |
    |
 |
quattro
Fetişist

|
|
benim aklımda kalan 3 sahne var.
- riise bi ara taç çizgisinde 3 beşiktaşlıyla boğuşuyo, kaybediyo kapıyo, bidaa kaybediyo kapıyo, sora bidaa kaybediyo cort diye ayağını sokuyo topu kendi adamına bi şekilde aktarıyo. bu riise öbür 3 beşiktaşlının toplamından daha yıldız, daha ünlü ama hepsinden daha fazla futbola aç
- hasmel kader bi beşiktaşlı üzülmezdi sanırsam yanlış da olabilir topu kaptı orta sahaya kadar geldi sağ kanattan, tam 4 tane liverpool lu öyle bi koştu yetişti topu aldıki bundan eyvahlaar olsun dedim.
- sekizinci golden sonra benitez eliyle böle "geriye" işareti yaptı ya. yani yeter ayıptır anlamında. yeminederim ağlamak istedim. ayıp be kardeşim.
ama yapacak bişey yok işte. hiç hayıflanmayada gerek yok neden milli takım bu halde diye. ülkedeki futbolun ( top tepme ve yere yatıp hakeme itiraz etme oyunuda diyebiliriz...) kalitesi ortada çünkü.
vallahi yazık...
|
|
|
|
     |
 |
bozkurt220
Fetiş&BdSm Usta

|
|
sekizinci golden sonra benitez eliyle böle "geriye" işareti yaptı ya. yani yeter ayıptır anlamında. yeminederim ağlamak istedim. ayıp be kardeşim.
ben macı ızlemedım ama bu herseyı anlatıyo heralde bıde turk mılletının gururuyla oynadılar felan dıyo bazı bjk forumlarında sacma ya bu sadece bı spor, oldu olacak mıllı mucadele baslatalım sampıyonlar lıgı maclarına turkıye lıgı karması cıksın...
|
|
|
|
_________________ fanetıye ımza atmaktan cok mutluyum. hayallerımın forumuna uye oldum.ınsallah basarılı bı uyelık gecırırım ,amacım fanetıye nam kazandırarak avrupadakı forumlara acılmak:)
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
| yok ya sampionlar liginde adam akilli micadele edebilenler mevcut...gerek yok yani........besiktasla ilgili de daha fazla bisey yazmak istemyorum.....zaten yazacagimi yazdim.......on sayfada bi ton yazi var iste......yeter de artar bile..........daha ne diyim,sinan engin di,demirorendi offf..........besiktas cok kotu hallerde be.....bana gore cok cok kotu........
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| beşiktaşımızın en kısa zamanda toparlanması dılegıyle....
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
| Futbol Takımımız, UEFA Kupası 2. ön eleme turu rövanş maçında Siroki Brijeg'i 14. dakikada Uğur İnceman, 49. dakikada Serdar Özkan, 59. dakikada Bobo ve 86. dakikada Tello'nun golleriyle 4-0 mağlup ederek 1. tura yükseldi.cok mutluyum...takım acayıp gelecek vaadediyo en önemli olan bu...acayıp havaya gırdık valla...umutluyumm...
|
|
|
|
 |
    |
 |
escobar
Acemi

|
|
Güzel maçtı, ancak defans hala s.o.s veriyor, kaleye şut çekme kabiliyeti bile olmayan oyunculardan kurulu Siroki ye bile abuk sabuk hatalardan özellikle sol kanattan pozisyonlar verdik.
ilk golu bizim atacağımız ve rakibin risk aldıgı maçlar bizim lehimize bol gollü sonuçlanır ama biraz kapalı savunma ve adam adama markaj yapan takımlarda zorlanacaz geçen yıl olduğu gibi .
bunu aşmak için 2-3 frikik / korner varyasyonu yaartması lazım Ertuğrul un , ölü topları hep aynı şekilde kullanıyoruz rakipler ezberledi artık
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
zago ronaldo emre aşık defans üçlüsünden sonra baslayan acı sendromun ızlerı halen surmekte..ama yınede toparlanma belırtılerı var gecen yıllara oranla ıbrahım toramanında katılmasıyla ıyıce duzelır dıye dusunuyorum..
ertuğrul hoca bjk tvde acıklama yapıyo su an aynı seylerden bahsettı..
bıde tellonun golu sapka cıkarılacak cınsten gercekten...
|
|
|
|
 |
    |
 |
escobar
Acemi

|
|
takımda gerçekten ciddi toparlanma var, ancak geçen sezona da guzel başlayıp sakatlıklar yüzünden belimiz bükülmüştü umarım bu sezon da aynısı yaşanmaz,
delgado her maçta bu performansını sürdüremez, o yüzden ekrem i sol kanada ne kadar çabuk adapte ederse o kadar iyi olur. Ekrem sola geçince tello bugun yaptığı gibi delgado nun yerine sazı eline alabilir
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
Bence takımdakı oyuncuların ıyıce bırbırlerıne ısınmalarının belırtılerı..bır kez daha goruluyokı ıstıkrar herseyın ılacı..serdar harıkaydı tello ole delgado ole...elestırılerle gelen ugur ınceman superdı bence..
Tüm bunların harıcınde turk futbolu pırlanta gıbı bı hoca olan ertuğrulu kazanıyo en sevındıgım olay bu..
|
|
|
|
 |
    |
 |
escobar
Acemi

|
|
| dışarda oynayacağımız derbileri kaybetmezsek şampiyonluğun en büyük adayı oluruz
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
Tom Ford
Royal Üye

|
|
ciddi bi rakip karsinda gormek lazim besiktasi kanaatimdeyim.........bu mevcut yonetimle ilgili zaten artik pek fazla yorum yapmaya gerek duymuyorum.......cunku inanmak zor geliyor yapilan hareketlere ama adam kendini tutamiyorum kardesim........kendi yonetimimden ne nefret ederim ama bu tup kafali ve yandaslarinin icraatlarina gercekten akil erdiremiorum........ulan hadi disariyi biraktim insan yauv kardesim biz napioruz demez mi ya............
ben sahsen besiktasin sansi yaver gitmezse mevcut yonetimiyle iyiye gidebilecegine hic ihtimal vermiorum kim veriyo onu da merak ediorum zaten........
besiktas icin en hayirli olar bir babayigitin cikip tup kafaliya al ulan trilyonlarini yeter artik birak git mahfettin rezil ettin demesidir...........
anlamadigim bi olay......bjk gecen senenin en az gol yiyen takimlarindan bitanesi hatta en az gol yiyeniydi galiba tam hatirlamiorum ama...........eeee o zaman sen niye 10 tane defans oyuncu aliosun ben onu anlamadim..................neyse besiktas yonetimini anlamaya calismak zaten hatanin en buyugu galiba....................
yinede yetenekli oyuncular yok degil tabi..........ama klubun basarisi genelde mucizeler haric toplu bi basari oldugu icin yani toplu saglamligi,iyiligi gerektirdigi icin ben besiktas adina her zamanki gibi umutsuzum........................
|
|
|
|
_________________ .....Heaven won't take me and hell's afraid I'll take over.....
|
|
 |
    |
 |
Şalamar 24
Royal Üye

|
|
yazdıklarına katılıyorum aslınsa ama baskan suratına tükürsen şükür diyecek adam o yüzden gidecegını sanmıyorum verdıgı trılyonları verıpte cek gıt dıyecek babayıgıt zor zaten..bu tıp tatısmalarda kac senedır takıma zarar verıyor dıye dusunuyoum...aslında serdar gıbı bı baskanı uyelerı yedırerek harcayan bı adama degıl kulup baskanlıgı kapıdan bıle sokulmaması caiz degıl ama dedım ya bu tıp tartısmalar takıma zarar verıyo...
defans konusuna gelınce gecen yılın en berbat defansıydıkı yapılan transferler dogru buluyorum ama alınan topcular dogrumu zaman gostecek..gecen sene lıverpooldan yedıgımız 8 gol defansın ne kadar ıyı oldugunu fazlasıyla gosterdı zaten...
su an dedıgın gıbı cıddı bı rakıple gormek lazım besıktası.. ama shalke gıbı bı takımla yaptıgı maclarda hıc de fena gormedım besıktası..ben dahada ustune koyarak takımın daha ıyı olacagına ınanıyorum..zıra sabrımız kalmadı..
|
|
|
|
 |
    |
 |
escobar
Acemi

|
|
| defansa yapılan takviyeleri ben de doğru buluyorum, italya 2. liginden defansa bile razıydım geçen yılki savunma kurgumuzun yarattığı facialardan sonra
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
|
|