Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Kas, 2006 02:23  Mesaj konusu:  ....Beşiktaş.... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Beşiktaş ile ilgili düşünceleri,fikirleri,yorumları bu başlık altında paylaşalım...seviyeyi ve kaliteyi koruma önceliğiyle tabiki....

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
silvermoon46
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Kas, 2006 13:18  Mesaj konusu:  Re: ....BEŞİKTAŞ.... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

16 yıllık kongre üyesiyim..Milneden sonra ne yazıkki takım bir türlü istenilen düzeye gelmedi..Son seçimlerde Demirörene çalıştık yine ama oda ne yazıkki saçma sapan işler yapıyor...Artık maçlara bile gitmek içimden gelmiyor...Hayalimde hep Metin Ali Feyyaz dönemi var...Bilmem öyle bir Beşiktaşı bir kez daha görebilme şansım olacakmı ?11 yaşındaki ikizlerim illa bizi maça götür diye tutturuyorlar ama bu sinir harbinin içine nasıl sokarım onları diye düşünmeden geçemiyorum valla

Yengeç Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışısilvermoon46 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Per 09 Kas, 2006 13:39  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

olsun be abi götür ikizlerini maça ama eğlenceli tarafından bakmalarını sağla olaya tezarühat dinlesinler onlarda coşşsun takıma bağlılığı anlat onlara yenilse bile dimdik durmayı öğret ve takımlarını hep sevmeyi

burası beşiktaş topici ve ben fenerbahçeliyim ama benim fenerbahçeme hissettiklerrimi sende takımına karşı hissediyorsun benim de 15 aylık bi oğlum var bir an evvel büyüsünde sarı lacivert renklerle süsleyip kadıköydeki sevgiliye götüreyim istiyorum tıpkı tezahürattaki gibi...

biz inandık hiç yılmadık
en kötü gününde dimdik ayaktaydık

umarım bana kızmamışsınızdır bir fenerbahçeli olarak topicinize yzı yazdım die ama içimden geçenleri dostça söyledim eğer kızan olduysa kibarca söylesin bi daha yazmıyayım...

O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN

Koç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıayakkolyesi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
silvermoon46
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Per 09 Kas, 2006 14:05  Mesaj konusu:  Re: ....BEŞİKTAŞ.... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hayır be dostum , sana niye kızayımki ? Bu platformda , toplumun geneli için son derece aykırı düşünceleri , zevkleri gönül rahatlığıyla paylaşabiliyorsak , bu düşüncelerimizi , sevgilerimizide neden paylaşmıyalımki ? Ben , yaşamımın tüm evresinde fanatizmden, sekterlikten uzak kalmaya çalıştım ama bu takımımı ölesiye sevdiğim gerçeğini tabiki değiştirmiyor..Ama ne yazıkki cebine döner bıçağı ve muşta koyarak maça gelip kendinden başka herkesi düşman gibi gören bir zihniyetle nereye kadar ve nasıl ortak bir zeminde buluşabilirimki ?Yoksa bu sevgi , en az evlat sevgisi , ayak sevgisi kadar büyük yüreğimde ..

Yengeç Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışısilvermoon46 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 09 Kas, 2006 16:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

......evet geldik başiktaş taraftarı konusuna o zaman yazalım birşyeler.....

şöyle ki beşiktaşa en fazla zarar veren grup bu yerlere göklere sığdırılamayan taraftar grubudur bence....ki tanırım da bazılarını...yıllarca kovalamış olanlarını....

bir taraftar grubu düşünün ki mevcut başkanına,karşı muhtemel gelecek yönetim grubu ile ortak hareket ederek,yemlemeler ve imtiyazlar sonucu küfürler taşkınlıklar ile başkanının ve yönetiminin istifasına yol açan danışıklı dövüşte baş rol oynamış.....ama bugün noolmuş çok büyük bir hayat kuralı işlemeye başlamış dün bana ise bu gün sana olmuş......

bir taraftar grubu düşünün ki mükemmel stad performansnları ile nam salmış......neymiş bu? 90 dakika hiç susmamak mış.....halbuki bu kendi takım destekleme adı altında kendi şovunu yapmaktan başka birşey değil.....yahu siz hiç bir ingiltere maçı izlemediniz mi? top kanada gittiği anda başlar oooooo lar heeeyler, orta gelirken ses yükselir,defansı panikletir takımı ateşler....işte budur volume ile takıma destek olmak budur takım destelemek....nobre tothenam ceza sahası içinde,karambol pozisyonda gol kovalıyor,taraftar tribünde türkü söliyor...yahu hem güldüm hem şaşırdım....adamların maçla alakası yok....aynı şekilde burağın bir pozisyonu var yayın üzerinden kimsenin umrunda değil...laylalalaylalay,ulan gol atıcan ne laylay ı....'yok abi bize ne yarın gazetelerde manşetiz boşver takımı'......

bir tarfatar düşünün milliyetçiliği ile,delikanlığı ile ün yapmış.....ama aynı taraftar benim senin kendilerinin,hepimizin...anasının,kızının,bacısının,karısının önünde elini şeyine sokup,rezil hareketini yapmış bir fransız itini bağrına basmış....neymiş;delikanlılık,mertlik,vatanseverlik eline bıçağı,beline silahı almakla haytla huytla olmazmış...ki zaten öyle olsaymış değil ülke bizim mahalle bile delikanlıdan dolar taşarmış.....
peki nasıl bu hale gelmiş bu olaylar,yok muymuş bu klübün bi tepesi,başı.........

bir yönetim düşün ki taraftarın altında ezilmiş,ezilmek zorunda kalmış....çünkü oldukları yere gelirken bu taraftarı kullanmış ve belli imtiyazlar vererek kendilerini onlara mahkum etmiş....klübün önemli gelir kaynağı locaların yeri değişmiş,taraftar hak ettiği yere gelmiş....her maçtan sonra yöentim ve futbolcular taraftarı övmek zorunda kalmış....klüpten ayrılmak zorunda kalanların söylediklerine kimse kulak asmamış......bir taraftar grubu düşünün ki kendini takımından büyük görmeye başlamış ve bir yönetim düşünün ki buna izin vermiş.....

Beşiktaş klubü,köklü beşiktaş klübü bu şekilde yara almaktadır kanımca....görünce bile midemin bulandığı tüp kafalı başkanı,inanılmaz yönetim stratejileri ve bu taraftar grubu klübe çok büyük zarar vermektedir....
açıkcası bir fenerbahçeli olarak bundan rahatsız mıyım hayır.....he kendi başkanımdan da memnun değilim o ayrı konu....ama en azından beyenmediğimiz otorite sevdası klübün bazı kötü hallere düşmesini engelliyor.....

Beşiktaş taraftarının yaratıcılık ve zekasının hakkını teslim etmek gerektiğini söylemek zorundayım....hep bir numara oldular bu konuda bence.....ayrıca fener veya gs seyircisinden 3 5 kat daha fazla bağırdıkları da bir gerçek...ama dedğim gibi ne amaçla bunu yaptıkları önemli.....son olarak takımı gerçekten seven,renklerine,ismine yani Beşiktaş a gerçekten gönül vermiş herkesin artık bu taraftarın yarardan çok zarar veriğinin fakına varması gerektiğini düşünüyorum.....

bu yazı seviyeyi korumaya çalışarak yazılmış bir fikir yazısıdır....kimseyi rencide etmeyi,kırmayı,kızdırmayı amaçlıyarak yazılmamıştır....onu da belirteyim.......

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
adrias
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cum 10 Kas, 2006 16:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

beşiktaşım benim bircik sevgilim..............

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıadrias kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
shoelicker
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cum 10 Kas, 2006 16:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

arkadaşlar alınmasın ama beşiktaş bu ülkede her zaman üçüncü büyük olmuştur. gerek camia gerek taraftar bu piskolojiden kurtulamamış ve bu günlere gelinmiştir.

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıshoelicker kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cum 10 Kas, 2006 16:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Babam Beşiktaş taraftarı; hatta büyüdüğü yerde herkes Fenerbahçeli imiş ama ben Beşiktaşlı olmayı seçtim derdi..Bundan 10 sene önce bu kulübe başka hisler taşırdım..

Ama bence de bu başkan bu kulübe yakışmıyor; ne kadar Fenerbahçeli olsam da yazmak istedim..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
ImM0RtAl_
Acemi
Acemi

jamaica.gif
MesajTarih: Pzr 25 Mar, 2007 01:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tom Ford demiş ki:
......evet geldik başiktaş taraftarı konusuna o zaman yazalım birşyeler.....

şöyle ki beşiktaşa en fazla zarar veren grup bu yerlere göklere sığdırılamayan taraftar grubudur bence....ki tanırım da bazılarını...yıllarca kovalamış olanlarını....

bir taraftar grubu düşünün ki mevcut başkanına,karşı muhtemel gelecek yönetim grubu ile ortak hareket ederek,yemlemeler ve imtiyazlar sonucu küfürler taşkınlıklar ile başkanının ve yönetiminin istifasına yol açan danışıklı dövüşte baş rol oynamış.....ama bugün noolmuş çok büyük bir hayat kuralı işlemeye başlamış dün bana ise bu gün sana olmuş......

bir taraftar grubu düşünün ki mükemmel stad performansnları ile nam salmış......neymiş bu? 90 dakika hiç susmamak mış.....halbuki bu kendi takım destekleme adı altında kendi şovunu yapmaktan başka birşey değil.....yahu siz hiç bir ingiltere maçı izlemediniz mi? top kanada gittiği anda başlar oooooo lar heeeyler, orta gelirken ses yükselir,defansı panikletir takımı ateşler....işte budur volume ile takıma destek olmak budur takım destelemek....nobre tothenam ceza sahası içinde,karambol pozisyonda gol kovalıyor,taraftar tribünde türkü söliyor...yahu hem güldüm hem şaşırdım....adamların maçla alakası yok....aynı şekilde burağın bir pozisyonu var yayın üzerinden kimsenin umrunda değil...laylalalaylalay,ulan gol atıcan ne laylay ı....'yok abi bize ne yarın gazetelerde manşetiz boşver takımı'......

bir tarfatar düşünün milliyetçiliği ile,delikanlığı ile ün yapmış.....ama aynı taraftar benim senin kendilerinin,hepimizin...anasının,kızının,bacısının,karısının önünde elini şeyine sokup,rezil hareketini yapmış bir fransız itini bağrına basmış....neymiş;delikanlılık,mertlik,vatanseverlik eline bıçağı,beline silahı almakla haytla huytla olmazmış...ki zaten öyle olsaymış değil ülke bizim mahalle bile delikanlıdan dolar taşarmış.....
peki nasıl bu hale gelmiş bu olaylar,yok muymuş bu klübün bi tepesi,başı.........

bir yönetim düşün ki taraftarın altında ezilmiş,ezilmek zorunda kalmış....çünkü oldukları yere gelirken bu taraftarı kullanmış ve belli imtiyazlar vererek kendilerini onlara mahkum etmiş....klübün önemli gelir kaynağı locaların yeri değişmiş,taraftar hak ettiği yere gelmiş....her maçtan sonra yöentim ve futbolcular taraftarı övmek zorunda kalmış....klüpten ayrılmak zorunda kalanların söylediklerine kimse kulak asmamış......bir taraftar grubu düşünün ki kendini takımından büyük görmeye başlamış ve bir yönetim düşünün ki buna izin vermiş.....

Beşiktaş klubü,köklü beşiktaş klübü bu şekilde yara almaktadır kanımca....görünce bile midemin bulandığı tüp kafalı başkanı,inanılmaz yönetim stratejileri ve bu taraftar grubu klübe çok büyük zarar vermektedir....
açıkcası bir fenerbahçeli olarak bundan rahatsız mıyım hayır.....he kendi başkanımdan da memnun değilim o ayrı konu....ama en azından beyenmediğimiz otorite sevdası klübün bazı kötü hallere düşmesini engelliyor.....

Beşiktaş taraftarının yaratıcılık ve zekasının hakkını teslim etmek gerektiğini söylemek zorundayım....hep bir numara oldular bu konuda bence.....ayrıca fener veya gs seyircisinden 3 5 kat daha fazla bağırdıkları da bir gerçek...ama dedğim gibi ne amaçla bunu yaptıkları önemli.....son olarak takımı gerçekten seven,renklerine,ismine yani Beşiktaş a gerçekten gönül vermiş herkesin artık bu taraftarın yarardan çok zarar veriğinin fakına varması gerektiğini düşünüyorum.....

bu yazı seviyeyi korumaya çalışarak yazılmış bir fikir yazısıdır....kimseyi rencide etmeyi,kırmayı,kızdırmayı amaçlıyarak yazılmamıştır....onu da belirteyim.......

tom ford yazdıklarını istemeden de olsa biraz kızarak okudum..:)ve yine de doğruluk payının olduğu yerler var..ama bunların sebepleri var..bir fenerbahçeli olarak bunları dışarıdan görememen doğal..o yüzden sana kızamam..ama inan bu satırları yazan "kapalı" dan biri olsaydı soğukkanlılığımı koruyamazdım..şimdi burada sana ve kimseye sevgiden sevdadan aşktan bahsetmeyeceğim..abi biz çok seviyoruz ajitasyonu yapmayacağım..ama küçük bir hatrlatma "futbol asla sadece futbol değildir!" yapmadan da geçemeyeceğim..
şimdi gelelim konuya..
uefa ve fifa futbolda tribünler ve seyirciler üzerinde köklü bir değişikliğe gitti..zira futbolda dönen para bikaç devletin bütçesine eşit olunca sermayenin elinin buna uzanması kaçınılmazdı..kofti fair play dostluk mesajlarının arkasına düşmanlık tohumları gazete manşetleri,saçma başlıklar ve salak yorumcularla ekildi..hem rakipler hem de aynı takım yandaşları arasında..zira gerilimde reyting vardır..reyting de para vardır..paranın olduğu yerde de kirlilik vardır..bu dünyanın en baba diyalektiğidir..kimse inkar edemez..her neyse devam..kapalı tribün de bundan sıyıramadı kendini..zaten en birincil hedef oydu..neden mi?futbol giderek seyirden uzak bir hal almaya başlamıştı çünkü toplumsal gerilim ve şiddet kendini en iyi stadlarda ifade ediyordu..patronuna,müdürüne kızan adam,sigortsaı yapılmayan işçi,öğretmeninden dayak yiyen öğrenci ve daha niceleri aynı amaçla tribünde toplanıyor bütün öfkesini o temaşa alanına boşaltıveriyordu..bu öfke hali toplumda uyuyan bazı duyguları uyandırabilirdi ki uyandırdı da..başta italya ve ingiltere olmak üzere tribünelre siyaset girdi..taraftarlar sendikalara ve öğrenci insiyatiflerine açık destek verdi..lazio tribünleri mussolini ye olan bağlılıklarını dile getirdi..di canio atığı gollerden sonra neo-nazi selamıyla selamladı tribünleri vs vs vs..
uefa ve fifa bu gerilimi ve futbolun "show business" denen o salak şeyin içine sığmayıp taşmasını seyredemezdi..çünkü futbol sadece izlenmeliydi..müdahale edilmemeliydi..mesela 100küsru yıllık muhalif liverpool (işçi grevlerine dağ gibi destek çıkmakla sabıkalıdır..) bir abd şirketine satıldı..artık yalnız yürümüyor maalesef liverpool..dolarla yürüyor.piyasayla yürüyor..chelsea itelendi bi rus mafyası bozuntusu adama satılarak..ve aziz yıldırım girdi türk futboluna..levent kızıl girdi..haluk ulusoy girdi..serdar bilgili,sinan engin,celal kolot,yıldırım demirören..colaturka..
bu 4 koldan saldırı taraftarı da kapsadı..stadı enlemesine gören tribünlere mevzilenmiş bütün ateşli gruplar kale arkalarına kaydırıldı..(numaralı ve kapalı tribünlerdekiler yani)..bütün dünya klüpleri bunu bir şekilde başardı..fenerbahçe telsim tribününe attı gfb yi..o gariban çocukları..yerlerine "cadde"nin parlak yüzlü çocukları geldi.ellerine bilet verildi,pankart verildi..bayrak verildi..gs de aynı şekilde açık tribünlere kaydırdı.tam tasfiyeyi başaramadğında ise kapalı da açılan dev tepki panakrtları için "onlar bir avuç serseri..gs li bile değil" diyebilme pişknliğne girişildi..101. yılda bjk de kapalı tribünde 30 kişi hariç tasfiye edildi..açık tribüne yollandı..kan akmasına sebep olacak kadar çetin mücadeleler sonucu bi kaç locanın orada kalmasında mutabakata varıldı ve kapalı gerçek sahibine geri verildi..sonra kapalının göbeğine "sabah" gazetesi reklamı alındı..adamların "mabedimiz" dediği yere "ölüm stadı" başlığını manşetten atan bir gazete reklamı..karşı tarafa eski açık numaralı tarafına devasa bir "zaman" reklamı asıldı..yeşil sermaye!..bal gibi hem de..sonra kola turka rezilliği başladı..akatlar satıldı..basket takımı çoktan satılmıştı zaten..belki seneye inönü stadı da satılacak..bunalrın hepsi o tribünde oturan kemik kitleyi muhalif sivri dilli kitleyi kaydırıp sinirini bozup arıza çıkması amaçlı yapıldı ve yapılıyor..ama olmadı olamadı..yönetimin aklına bile gelmeyen adı sorulduğunda sekreterler tarafından "o kim ya?!" diye cevap verilen klübün kurucularından ŞEREF BEY in mezarını temizlemeye gidiyor o adamlar bu pazar günü..bir resmi var bende o mezarın görseniz ağlarsınız hangi takımlı olursanız olun..
her neyse..o kapalı da oturan adamlar evet içki içiyor,esrar içiyor,serserilik yapıyor..küfür ediyor..çık sokağa çevrene bak bakalım..eçvrendeki insanlar ne yapıyor?minibüs şöforü üstüne sürüyor taksici kırmızı ışıkta geçiyor,beyopl emniyet müdrlüğünün sokağında esrar satılıyotr gasp yaplıp cinayet işleniyor..yani sokakta ne varsa beşiktaş tribününde de o var..neden fener ve gs nin tribünleri bunları daha az yapıyor..çünkü onlar yarışı yıllar önce kaybetti tutunamadı..yerine yeni parlak çocuklar geldi..taksimde bir rakip formalı ya 15 kişi tekme tokat saldranlar geldi..eskiden rakip tribünün kemik tayfası beklenirdi..alan razı veren razı durumu..eski savaşlar gibi..kavga etmek isteyen diğer kavga etmek isteyene savururdu satırını dönerini.evet onlar yanlştı ama yalın sade bir hali de vardı..şimdi bir gs maçı sonrası giy fener formanı ve taksime çık bakalım..ya da beşiktaş maçı sonrası..işte bu uygulanan depolitizasyonun en sağlam örneği..beşiktaş kapalısı ne mutlu ki bundan en az etkilenen tribün oldu..çünkü hepinizin hemfikir olduu o yaratıcılığını tabanındaki genç ve üretken kitleden alıyor hala..bilgili,birikimli ama dibine kadr da "serseri" kitleden..bugün sadece beşiktaş "halkın takımı" yani..
oyüzden hrant dink cinayetinden sonra kapalı üst tribün beyz güvercin uçururken yeni açık "hepimiz türk üz ulan!" diye pankart açıyor..hrant ın cenazesine giden de kendini oraya ait hissediyor ogün samast beresi takanda..onlar bu toprağın çocukları çünkü halis muhlis..
fener tribünü de "adam gibi adam r.tayyip erdoğan" diyebiliyor sadece..maalesef..üzülüyorum sahiden..
neyse uzun lafın kısası;beşiktaş bugün hala ve inatla halkın bağrında..tesisleri fulya dan semtin göbeğinden koparılıp ümraniyeye götürülmüş olsa da,şifo kaptanlar metin ali feyyazlar alt yapıdan çıkan beşiktaş ın öz cocukları yerlerini topa elle değip hakeme "bişe yapmadım hocam" diye burak yılmaz zibidilerine kalmış olsa da,kapalı da hala localar olsa da..ve yönetimden çatır çatır para yiyen bi kaç sülük insan olsa da..arasıra kavga gürültü çıksa da..kapalı hala dimdik ayakta..hala öuhalif hala gariban..hala halktan..ve umarım öyle de kalacak..yakın döneme ait örnek isteyenler basketbolcu barış güney in hikayesine göz atsınlar..ya da bir gün fulya süleyman seba spor salonun da engelli basketbol maçını izlemeye gelsinler..ya da inönü stadında bir maç günü numaralı tribünde oturup maçın ortasında sadece 3 dakikalığına gözlerini kapayıp,dinlesinler..gözleriyle göremediklerini kulakları anlamalarına yardımcı olur belki.."halkın takımı beşiktaş!"
umarım anlamana yardmcı oldum tom for kardeşim..

Yengeç Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıImM0RtAl_ kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
savaş
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 25 Mar, 2007 02:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu bakış açısı biraz sert olmuş....bahsettigin grubun içinde maç seyrediyorum baya fanatik bi duruşa sahibim....bahsettigin bazı sorunlar ülkemizin her alanınd bulunan sorunlar sadece soyutlayıp bi ruba baglamak saçma,bu ülkede insanların gelir seviyesi,egitim seviyesinin ne olduguda ortada...beşiktaş taraftarının fanatikligi ve milliyetçiligi şurdan gelir..birazdaha zor hayat yaşayan iş konusunda,egitim alanında bir isyandır..haksızlıgı.adaletsizlige...milliyetçilik ise beşitaşın tarihiyle alakalıdır her zaman ulusal bi yanı olmuştur...gögsündeki ayyıldız da bunun en güzel kanıtıdır....bazı yanlışlıklar oluyo noumadan bahsediyosun beşiktaşlılar için alın teri önemlidir yada hakedilmişlik....gol degil.çalım degil yetenek degil..mücadele elinden geleni yapma önemlidir......daha çok yazabilirim ama şimdilik bu kadar...........

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışısavaş kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
savaş
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 25 Mar, 2007 02:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

IM MOR+AL_ SEN olayı derinlemesine anlatmışsın arkadaşım..tebrik ediyorum..

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışısavaş kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
tremp
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 25 Mar, 2007 18:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu kadar...

Kova Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıtremp kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
tremp
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 25 Mar, 2007 18:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hangi taraftar bu kadar duyarlı?

Kova Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıtremp kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 30 Mar, 2007 22:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

immortal güzel bi yazı olmuş.....ben zaten mantık adamı olduğum için yazdıklarını ancak bu şekilde özetleyebilirim......ama bana neyi anlatmaya çalıştığını anlamadım......yani benim anlamadığımı düşünüp de anlatmaya çalıştığın olayda bi arıza var...............

şimdi şöyle......ben beşiktaş halkın takımı değil demedim ki.......hatta yazdığın diğer bütün takım taraftarlarının özünü kaybetmesi,yerlerini paralı askerlere,parlak çocuklara bırakması bunları bende biliyor ve onaylıyorum zaten.........diğer yazdıkların,verdiğin örnekler bazıları bildik bazılarıda mantıklı olaylar.......işte futbolun geldiği boyut,show busniness olayı sonra beşiktaşın kendi içindeki mevzular.........ama bunların benim yazımla direk alakasını anlamadım..........anladığım şu,beşiktaş halkın takımıdır......tamam eyvallah......güzel bişey........başiktaş taraftarı vefalı ve duyarlıdır........verdiğin örneklere öyle........buna da tamam.....hatta belki en iyisi beşiktaştır bu konu da.......toplumsal olaylara karşı..genelde ,özelde......esrar olayından bahsedilmiş..yaptıkalrı serselikten...ben buna birşey demedim ki..........kimsenin esrarıyla bi işim yok ki.....yazı yukarıda..........ama.......benim üzerinde durduğum 3-4 mevzu vardı......ve bunlara dayanarak beşiktaşın kötü yolda olduğunu söylemeye çalıştım..........

1.tezaruhat showu(yukarıda uzun uzun yazdım....bağırmak ayrı ,takıma destek anlamında tezaruhat,takım için tezaruhat ayrı).....
2.beşiktaş taraftarının bir bölümünün eski başkanın indirilip yerine bu tüp kafalının getirilmesi konusuna alet olması ve kendini kullandırtması......hayır bu olayın asıl özeti bugün bana yarın sanadır.....hep böle olmuştur........
3.nouma(arkadaş demiş ki beşiktaşlılar için alınteri önemliymiş........şeref,haysiyet,namus,milli değerler ikinci planda o zaman.....elin fransız itinin ,kendi toprağının evladına tekme atması normal ozman......hepimizin bildiği harika hareketi yapması da normal o zaman.....acaba henry yapsa nolucaktı.....yada anelka......he ama bi dakika,beşiktaşa faydalı olmuş mu olmuş....gerisini boşver........vay be.....helal olsun......ben katılmıyorum kardeşim ozaman.......)
4.yönetim( allah rızası için çıkıp da 'ben bu yönetimden çok memnunum....gerek icraatları gerek felsefeleri gerekse duruşları ile çok iyiler' diyebilecek ve yönetimden biri ile kanbağı olmayan bir başiktaşlı var mı....yada yemlenmeyen.......yauv ben futbol hayatım boyunca daha kötüsünü,seviyesizine az rastladım.......süper başkanın son icraatı en harikası.......koskoca beşitraş klübünün en tepe idari mevkiilerini satılığa çıkartmış....15 milyon dolar da değer biçmiş......gel vatandaş demiş......sonra talip çıkmış tabi.....vallahi helal olsun.....................

benim yazımın özü budur arkadaşlar........sonunda da taraftarın yaratıcı zekasına hak ettiği değeri verdiğimi belirttim.......ayrıca türkiye de takıma destek anlamında taraftarlığı en iyi yapabilme potansiyeline sahip klüp de beşiktaş dır........fener de 7. dakikada küfür başlar......onun da ayrı tartışması var tabi.................yani uzunun kısası...bu yazdıkalarıma eğer cevap vermek isteyen olursa lütfen spesifik olarak yapsın.........yani zaten bildğim veya yazdıkalarımla bağlantısı olmayan,direk kurulamayan şeylerin bana cevap olarak sunulması bana birşey anlatmaz......eğer amaçlanan eleştrilerimde haksız olduğum yerlerin bana anlatılması ise..............bunlar benim kişisel düşüncelerimdir............ve de genelde objektif bakan bi adam olarak pek de değiştirilebileceklerini,yanlış olarak nitelendirilebileceklerini sanmıyorum çünkü görmek istediğimi değil,görüneni yazmaya çalıştım.................he ayrıca fenerli olduğum için bu yüklenmeleri yaptığımı düşünenlerle bir fenerbahçe yönetimi-futbolcuları-taraftarı konulu yazışma yapmak isterim.................saygılar................

terlikci2002
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 31 Mar, 2007 01:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Dexter demiş ki:
Babam Beşiktaş taraftarı; hatta büyüdüğü yerde herkes Fenerbahçeli imiş ama ben Beşiktaşlı olmayı seçtim derdi..Bundan 10 sene önce bu kulübe başka hisler taşırdım..

Ama bence de bu başkan bu kulübe yakışmıyor; ne kadar Fenerbahçeli olsam da yazmak istedim..

tamamen katılıyorum fenerli olduğum halde beşiktaş maçlarına daha çok gitmişliğim var
"en vefalı taraftar" ları bilirim en zor günlerinde takımı yanlız bırakmayan yenilgi üstüne yenilgi alsa destekleyenki bahsettiğim takımda 11 numara kör tuğrulların meşhur yusuf ustaların takımı bazıları belki bilmez örnek vereyim şifo nun adam yokluğundan tekrar takıma alınması gibi bir şey yaşadılar
takımları ellerinde şampiyona başarılar diyerek pankartla çıktı yenilse 2.ligdeydi bjk.
metruk kum sahada antremanını yaparken bjk de kalite vardı

taraftar konusu her klüp için geçerli ülkemizin ekonomik kültürel çöküntüsü

demekki sonuç yönetimlerin yönetimindendir.

bu başkan bjk ye yakışmıyor. şampiyon olsada zaten kupayı alıp- babasına götürür- ne kadar abes bir şey türk futbolunun liderlerinden klübün kupasını alıp ailesinin malı yapması klübü ailemizin klübüne indirdi

Başak Cinsiyet:Bay Horoz Gizliterlikci2002 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |