Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 08 Kas, 2006 02:20  Mesaj konusu:  ....Fenerbahçe... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Fenerbahçe ile ilgili düşünceleri,fikirleri,yorumları bu başlık altında paylaşalım...seviyeyi ve kaliteyi koruma önceliğiyle tabiki....

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Per 09 Kas, 2006 13:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

dününüpte fikirler üzerine konuşulabilecek bi klüpten bahsetmiyoruz tom ford

BİR YAŞAM TARZINDAN BAHSEDİYORUZ...

O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN

Koç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıayakkolyesi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Per 09 Kas, 2006 13:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

100 yıl kupa almasak küme düşsekde olur
şampiyonluğu son maçta kaybetsek de ne olur
hiç yüzümüz gülmese hep ağlasak da olur
bizim için farketmez sevdan ONURUMUZDUR

http://www.youtube.com/watch?v=rt5ytXXflvA&mode=related&search=

Koç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıayakkolyesi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
musty1453
Uyarı : 1
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Per 09 Kas, 2006 13:58  Mesaj konusu:  Re: ....FENERBAHÇE... Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

haklisin dostum .. Fenerbahce bir yasam tarzidir !!

The Legendary is about to be Back !!!

İkizler Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimiçimusty1453 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Per 09 Kas, 2006 14:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

BİR GÜN GİRSEK BİZ MEZARA
GÖZÜMÜZ KALMAZ ARKADA
EVLADIMA MİRAS BU SEVDA...

http://www.youtube.com/watch?v=oTaQOrvCZqk&mode=related&search=

Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 09 Kas, 2006 14:38  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

100 yıl kupa almasak küme düşsekde olur
şampiyonluğu son maçta kaybetsek de ne olur
hiç yüzümüz gülmese hep ağlasak da olur
bizim için farketmez sevdan ONURUMUZDUR

Vallahi siz yediremiyorsunuz kendinize Very Happy Son maçta kaybetsek ne olur diyorsunuz ama son maç kaybedince birbirine kattınız ortalığı kavga çıkardınız protesto ettiniz bizim bayraklarımızı yaktınız boğazdaki bayrağı 2-3 defa aşağıya attınız, kim ne derse desin en vefalı taraftar gsninki Smile yerimizde başkaları olsa şimdiden ya kendi ölmüştü yada yönetimi öldürmüştü Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Per 09 Kas, 2006 15:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

biz ortalığı birbirine katsakda bu sevdanın ONURUMUZ olduğu gerçeğini değiştirir mi bekff tezarühatlı bi cevap sana Smile

BU DÜNYADA HER ŞEY YALAN
BİRTEK GERÇEK SENSİN İNAN
YOLUN SONU ÖLÜM OLSA
VAZGEÇMEM BEN BU SEVDADAN

http://www.youtube.com/watch?v=5aPTREIreqI&NR

Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 09 Kas, 2006 15:55  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yaşam tarzınız hakkında düşünüp fikir beyan edin ozaman....fazla abartmaya gerek duymayanlardanım...hayatımda çok dah önemli şeyler var çünkü....ayrıca benim yaşam tarzımın içinde ümitlere selçuklara hayatta yer olmaz.....bence sen ve senin gibi taraftarları da hak etmiyen bir zihniyet mevcut....o yüzden ben son maçta şampiyonluğu kaybetmemek isterim çünkü benim için farkeder,takımımın türkiyenin en fazla şampiyon olan takımı omasını isterim çünkü benim için fark eder,takımımın en fazla türkiye kupası alan takım olamsını isterim çünkü benim için fark eder,uefa kupasını almasını hatta şampiyonlar ligi kupasını almasını isterim çünkü ben herşeyden önce mantık adamıyım ve büyüklük cartla curtla demeyle olmaz en başta istatiksel,sportif başarı ile olur.....sonra taraftarla ve üçüncü olarak da ekonomik güç ile...bana göre 3 kıstas budur......

hee ben kötü bi fenerbahçelimiyim varsın öyle olsun ki kime neye göre yani...çok umrumda değil....ama bu kötü fenerbahçeli yukarıdakilere rağmen her sene milyarlar verip kombinesini alır,feneriumlardan yine aynı şekilde alışverişini yapar,fener donu giyer yani.....ve elinden geldğince her ortamda mantık çerçevesinde takımını sonuna kadar savunur.....

herkese de bunu tavisye eder...matığı öne koymayı....çünkü bu konu doğrunun çok açık ve tek olduğu konulardandır.....karşılıksız sevgi mi? işte o bi annelerde oluyo ki ben ümit özat ın anası değilim........he ii kide değilim......................

ama güzel günler fenerbahçemizi bekler ona da inanıyorum....yeterki biz kafaları biraz değiştirelim...... Wink

Koç Cinsiyet:Bay Köpek ÇevrimdışıTom Ford kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Per 09 Kas, 2006 16:31  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bencede bu sevgi sevgili islam çupinin dediği büyüklüğe olan bu evgi ben ne kupayla nede çapayla ölçerim bu sevgiyi kalbimi titreten fener aşkı formadaki çubukların sarı ve lcivert olarak dimdik durmaları ve söylediği şarkıyı hiç bir şeye değişemem

işte bu yüzden bu sevginin adını koyamam...

Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 09 Kas, 2006 16:58  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

saygı duyarım....ama ben onun yerine her yerde herşeyde başarılı olup,işte bu yüzden deyip adını koymak isterim.....tercih ederim....belki de gerçekten sizlerin sevgisi çok büyük,belki de benim mantığım ağır basıyor ve gerçekciyim....orası meçhul....

shoelicker
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cum 10 Kas, 2006 16:21  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

fener her zaman için zengin züppe kesim yerine halkın takımı olmuştur. bu yüzden türkiyenin en büyük taraftar grubuna sahiptir. şu bir gerçek avrupa denince yokuz hatta gitmesek daha iyi olur. ama türkiyede futbol denilince ilk akla fenerbahçe gelir. geçen sene g.saray şampiyon oldu onlardan çok fenerde aziz yıldırım konuşuldu. yani fener her zaman (iyi veya kötü) futbolun izlenme nedenidir

Oğlak Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıshoelicker kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderYIMMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cum 10 Kas, 2006 16:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Her maç günü formamı giyip kendimi sokaklara atmamdan daha güzel ne olabilir ki..

Ben de Collier'nin tarzında bir Fenerbahçe taraftarıyım..Her koşulda başarıda-başarısılzıkta maddi olarak manevi olarak hep ama hep yanındayım Fenerbahçemin.. Cool

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
Tom Ford
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 11 Kas, 2006 03:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

o zaman allah sizler gibi taraftarları eksik etmesin derim....bide sizlere laik bir futbol takımı temenni ederim.....denizli de bir gol pozisyonu olmıyan bir takım değil....

peki uğur boral sen niye topu sağına çekip öyle orta yapıyorsun....hayır zaten onu en iyi yapan adam bizde;büyük kaptan....gel de çıldırma ya....

dahası var....volkan ın dan başlıyarak var da yazıp sinirlenmek istemiyorum.....

sockobsession
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 11 Kas, 2006 11:37  Mesaj konusu:  fenerbahhçemm!!! Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

olacaksa senden menfaatim bir bayrak olsun,oda tabutumun üzerinde dursun...
kendim hazırlayıp youtubeye koyduğum fenerbahçe klibi...

http://www.youtube.com/watch?v=7WHL10MGglI

Oğlak Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimdışısockobsession kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Cmt 11 Kas, 2006 14:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

denizl maçına hep beraber üzüldük hep beraber sinirlendik ama bu bizim yani en azından sadece benim sevgimi ölçemez tıpkı geçen sene burda bıraktığımız şampiyonluk dahi benden bişi eksiltmedi eksiltemez çünkü ben bu sevgiye iyi bakmalıyım çünkü tıpkı tezarühatta dediği gibi

EVLADIMA MİRAS BU SEVDA...

sockobsession bu klip için eline sağlık nedense ben her fener klibini seyrederken içim bi tuhaf oluyo

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |