Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 13:45  Mesaj konusu:  Feetloves Project Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Feetloves.com Project

Gelişmeler okadar üst üste geliyor ki artık Feetloves Project başlığı açmak şart oldu.
Feetloves.com gelişen ve bir çok insanların bir araya gelip canlandıran bir websitesi. Tabi biz tutup var olan sistemleri kopyalamak istemiyoruz. Yenilik, kalite ve sanat temelimiz dir.

Buyrun bir yenilik daha...
Yakın da 'Sallenaz en Route' filmi çıkacak ve gelecek update içinde bir preview klip olacak. Biz ama Faneti camiasına öncelik tanımak istiyoruz ve size önceden ama çok değişik bir formata bu preview klibi sunmak istiyoruz.

'Sallenaz en Route preview sw' klibini biz size burda cep telefon klip formatında (.3gp) iki değişik boyut da sunuyoruz:
- Klip 1 (format .3gp - boyut 2.6 MB)
- Klip 2 (format .3gp - boyut 4.6 MB)

Lütfen cep telefonunuz da nasıl çalışıyor ve hangi klip daha kaliteli diye ve önerilerinizi burda paylaşın.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 14:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim uygun telefonum yok üzgünüm...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 16:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben zaten cep telefonu kullanmıyorum yakın arkadaşlarımın bildiği üzere..Umarım beklenen cevaplar bu topice gelir yakın zamanda.. Sad

Yalnız cep telefonuna indirilebilen klip formatı çok hoş bir düşünce ve atılım ..Gönülden kutlarım Parox..Düşündüğün şekilde ilerler umarım projenin bu ayağı da.. Wink

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 19:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben telefonumu haşat ettim valla Very Happy aslında uygun ama açılması bile mucize olur Very Happy yeni alcam inş Smile eylülde Very Happy

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 21:02  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla bende cep kullanmıyorum ama böle giderse paroxun bu projeleri devam ederse alıcaz gibi geliyor uff ya boşu boşuna masrafa gircez şimdi ayrıca prensiplerimide yerle bir etcem biri paroxu durdursun Laughing

O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN

Koç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıayakkolyesi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 09:32  Mesaj konusu:  Re: Feetloves Project Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Smile Very Happy Laughing ...durmak yok.

Desene yabancisi bu imkanlari degerlendirecek. Neyse arkadaslar biz yeni standartlar koyalim ve zamanin önünde gidelim ve böylece isimize ve kaliteye nekadar deger veriyoruz herkez görsün. Kimse bize, isimize, ülkemize ve insanimiza kücümser sekilde bakmasin.
Biz bir beraberlik icinde parlayalim.

Projelerde dur yok ve durmak olmayacak. Bekleyin... Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 23:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sanada bu yakışır Parox, daima ileri Arrow ...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cum 25 Ağu, 2006 23:30  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Zaten şu bir gerçek ki; standardı belirleyen Faneti ve şahıs olarak da sensin Parox..

Sen bu şekilde devam ettiğin sürece ; ben de yanında olmaya devam edeceğim..Yani her daim yanındayız.. Twisted Evil

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
darkman
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 26 Ağu, 2006 14:13  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Parox sana gercekten cok ama cok tesekkur ederım..emeklerine ,ayırdığn zamana,calışmlarınıza,kısaca hersey için ..
gecmişte bir tükçe sitemiz yoktu hep yabancı sitelerde dolasırdık inan kendimi yalnız hissederdim sanırım bir cok arkadasdada böyle olmustur..ama artık dünya çapında bir kaliteyiz diyorum ben..
ve bunun da degerini bilmek gerekir...
tekrar tesekkurler herzaman yanında olmak umuduyla...
saygılar...

Kova Cinsiyet:Bay Köpek Gizlidarkman kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 27 Ağu, 2006 15:33  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Cok tesekkür ederim...ve yeni haberi almayanlar icin bir yeni proje daha
Tanışalım projesi

tozer
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 27 Ağu, 2006 18:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

PAROXUN OLDUĞU HER ETKİNLİKTE VARIM
ÇOK AKTİF OLAMASAM DA SİTE İÇİNDE
TAM 2002 DEN BERİ

Oğlak Cinsiyet:Bay Sıçan Gizlitozer kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
eastanbulist
Misafir

MesajTarih: Pzr 27 Ağu, 2006 20:28  Mesaj konusu:  Re: Feetloves Project Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ilk klip daha kaliteli parox.Klip içerigi olarak ise benim tarzım olmadıgından objektif bakamıyorum.
Çalışmanızı takdir ediyorum.

orki
Super Moderator
Super Moderator

russia.gif
MesajTarih: Pzr 27 Ağu, 2006 22:14  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu ne hız sevgili parox ; proje proje üstüne geliyor ...!!!! tam yol ileri parox arkandayız !!! Wink

Boğa Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıorki kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Sal 29 Ağu, 2006 15:11  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Embarassed Tesekkürler.

"...bu ne hız..."
Öyle demeyin arkadaslar. Proje oldugu icin projelerin gelismelerini beklememiz gerekiyor. Basarili test zamanindan sonra sabit sistemler olacaklar. Mesela 3 ay icinde bakin Feetloves.com da neler olacak.

ayaklaratapan
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 30 Ağu, 2006 00:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

yeniden herkesin eline sağlık...klip çok güzel ...eline sağlık parox...artık bu kadar projenin üstüne bize düşende maddi ve manevi destek vermek...

Akrep Cinsiyet:Bay Bufalo Çevrimiçiayaklaratapan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |