Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
hayyam
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Cmt 12 Ağu, 2006 02:50  Mesaj konusu:  yardım severlik Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bi olay anlatım
bir bedevi cölde yol alırken yerde bitap düşmüş birine raslar
adam su diye inlemektedir suyunu verir adamayardım eder
adamsa bedeviyi oyuna getirip devesini alır ve kacar
bedevi bagırır BUNU SAKIN KİMSEYE ANLATMA
BUNU SAKIN KİMSEYE ANLATMA diye
adam baya yol alır ama aklı bedevinin bagır masındadır
bunu neden anlatmıyım diye meraklanır ve geri döner
bedeviye yaklaşır ve bagırır neden anlatmamam için bagırdın diye sorar
bedevide derki sen bu olayı anlatırsan yayılar her tarafa ve ihtiyaç duyan insanlara yardım etmezler
senden bişey istemiyom devede senin olsun git ama bu olayı kimseye anlatma
ki ihtiyacı olana yardım etsinler

sonrası size kalsın

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıhayyam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Cmt 12 Ağu, 2006 04:08  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ben açıkçası çok beğendim hikayeyi..Kısa ama etkili.. Böyle başka hikayeleri de paylaşırsan ben kendi adıma çok sevinirim hayyam..

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 12 Ağu, 2006 10:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Sagol bu örnek verici yazin icin

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
sayhan
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 12 Ağu, 2006 14:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadasın nickine uygun bir hikaye Smile tesekkürler

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışısayhan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 12 Ağu, 2006 19:20  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Güzel ne diyim...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Cum 18 Ağu, 2006 11:43  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bu hikaye gerçekten güzel eline sağlık dexy senin isteğini bi hikayeyle ben yerine getireyim:
bir kadın galata köprüsünde yürürken oltayla balık tutanların arasından geçerken durmuş ve balıkçıları seyretmeye başlamış sonrasını o bayandan dinliyelim''balık tutanların arasında yaşlı sakallı bi adam dikkatimi çekti ona odaklandım iice. ağzında bitmiş sigarası ve yandığından beri dökülmeyen külüyle oltasını denize tekrar attı bu yaşlı adam o an acaba ne yakalamış die adama ait olan yeşil leğenin içine baktım leğende sadece küçük bi istavrit balığı vardı ve çaresizlik içinde leğenin içindeki suda bi oraya bi buraya yüzüyordu. başında da iştahla adamın bi anlık dikkatsizliğini bekleyerek iştah kabartan çirkin bi kedi vardı ve küçük istavritde bu durumu anlamış acaba hangi türlü ölümünün daha zor olacağını düşünüyordu belkide.içime çok dokunmuştu istavritin bu hayatta kalma isteği ama çaresizdi çooook çaresiz. bi anda olduğum yerden fırladım elimi yeşil leğene daldırdım bir çırpıda istavriti kavrayıp aceleyle kimsenin bi söz söylemesine fırsat vermeden denize fırlattım çirkin kedi ne olduğunu anlamamış düşmanca oturduğu yerden kalkmıştı o yaşlı adamda bunu neden yaptın diyen gözlerle bana bakıyordu soru sormalarına fırsat vermeden cevap verdim:BİR GÜN KENDİMİ YEŞİL LEĞENİN İÇİNDEKİ O İSTAVRİT GİBİ ÇARESİZ HİSSEDERSEM SON ANA KADAR UMUDUM OLSUN DİE...

O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN

Koç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıayakkolyesi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
hayyam
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Pzr 27 Ağu, 2006 00:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ayakkölesi iyi hikaye umud etmek gözel ama kimse caresiz kalmasa daha güzel

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıhayyam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
whipped
Fetişist
Fetişist

nauru.gif
MesajTarih: Pzr 27 Ağu, 2006 00:34  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ayakkolyesi teşekkürler paylaştığın için.

hayyam hikayeyi çok beğendim, çok teşekkürler.

Koç Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıwhipped kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
sayhan
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 27 Ağu, 2006 10:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Ya o istavritte o kedinin son umuduysa Smile

Terazi Cinsiyet:Bay Yılan Çevrimdışısayhan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 27 Ağu, 2006 12:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Güzel yorum sayhan, ama hikayede güzel ayakkolyesi, bende anlatamak isterdim de ben bu konularda biraz takoz kalıyom Very Happy ...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Dexter
Royal Üye
Royal Üye

france.gif
MesajTarih: Pzr 27 Ağu, 2006 13:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Teşekkürler ayakolyesi.. Geç de olsa hikayeni görebildim.. Wink

Balık Cinsiyet:Bay Domuz ÇevrimdışıDexter kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNMICQ
Bekff
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Per 31 Ağu, 2006 20:48  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Memleketin hali ortada...bence o adam herkese anlatmış bu olayı Crying or Very sad ...

Aslan Cinsiyet:Bay Maymun ÇevrimdışıBekff kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderAIMYIMMSNM
delpiero000
Atıldı
Royal Üye
Royal Üye

blank.gif
MesajTarih: Per 06 Arl, 2007 23:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hem kısa hem etkileyici hakkaten adam neyi düşünmüş

Oğlak  Bufalo Çevrimdışıdelpiero000 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |