Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
ergin1983
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 29 Tem, 2006 15:36  Mesaj konusu: Hoş komşunun ayakkabılarını yalayıp koklayan varmı? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Zelma millet.... HI komşusunun kapıda duran seksi terliklerini ve ayakkabılarını yalanınız var mı. ben bundan aşırı zevk alıyorum da Very Happy

Boğa Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıergin1983 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
blackfoot
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 29 Tem, 2006 17:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben komşumuzun terliklerini sürekli eve alıp yalıyorum. hatta parmakların değidiği kısımlarda birikmiş pislikleri dişlerimle kazıyıp yiyorum. aşırı zevk alıyorum

Yengeç Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıblackfoot kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ergin1983
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 29 Tem, 2006 17:37  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

tamam yaa sende bendensin kardeşim

Boğa Cinsiyet:Bay Domuz Çevrimdışıergin1983 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
slach
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 29 Tem, 2006 17:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende önceden oturudugm apartmanda karşı komsumuzun kızı vardı kış aylarıydı kız sivri burun botlarını kapının önüne koyardı bende her okuldan gelişte kapının önünde botları gördügüm zaman merdiven otomatının şışgının sönmesini bekleyip söndükten sonra botların heryerini yalardım Smile Smile bide yakalanma korkusu çok zevkli bişi Twisted Evil Twisted Evil

Yengeç Cinsiyet:Bay Kedi Çevrimdışıslach kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
ergin1983
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Cmt 29 Tem, 2006 17:54  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

işte güzel olanda o korku değil mi????

FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 29 Tem, 2006 18:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

slach demiş ki:
bende önceden oturudugm apartmanda karşı komsumuzun kızı vardı kış aylarıydı kız sivri burun botlarını kapının önüne koyardı bende her okuldan gelişte kapının önünde botları gördügüm zaman merdiven otomatının şışgının sönmesini bekleyip söndükten sonra botların heryerini yalardım Smile Smile bide yakalanma korkusu çok zevkli bişi Twisted Evil Twisted Evil

Aynı olayı bu kış hergün ben yaşadım Very Happy ...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
ayakkolyesi
Royal Üye
Royal Üye

iraq.gif
MesajTarih: Cmt 29 Tem, 2006 21:23  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

valla çok ii cesaret konu başlığında arkadaşımızın merak ettiği soruları yanıtlamışsınız şimdide benim merakımı giderin lütfen yakalansaydınız ne diyecektiniz

O GELDİĞİNDE SEN GİTMİŞ OLACAKSIN

Koç Cinsiyet:Bay Keçi Çevrimdışıayakkolyesi kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönder
blackbird
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 29 Tem, 2006 22:01  Mesaj konusu:  Re: komşunun ayakkabılarını yalayıp koklayan varmı? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

aynı şeyi bende çok sık yapardım. hep otomat söndüğünde...
yakalanma korkusu hakikaten çok daha büyük bir heyecan veriyor..
genelde yakalanma durumunu düşünüp yere bozuk para koyardım. belki işi kıvırabilirim diye..

Oğlak  At Çevrimdışıblackbird kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 29 Tem, 2006 22:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hiç yakalanma korkusu yaşamadım. Arkadaşlarım bana çok genişsin derler. Aşırı soğukkanlı bir insanın. Işığın sönmesini hiç beklemedim. Gündüz vakit bile yaladım o çizmeleri, terlikleri...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Nödveidht
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 29 Tem, 2006 23:27  Mesaj konusu:  Re: komşunun ayakkabılarını yalayıp koklayan varmı? Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

blackbird demiş ki:

genelde yakalanma durumunu düşünüp yere bozuk para koyardım.

ehehe , iyi taktik!

Bu orada otomatın sönmesiyle adrenalin hat safhalara ulaşır.........

into your garden, garden of stone...

Koç Cinsiyet:Bay Keçi ÇevrimdışıNödveidht kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
funnyslave
Tecrübeli
Tecrübeli

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 30 Tem, 2006 00:52  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bizim karşı komşunun evine misafirleri gelmiş idi. kadın ( o zamanlar 35 yaşlarında falandı) ayakkabısını kapının önünde bırakmış idi. bende onu aldım bizim eve. yalamaya, koklamaya başladım. ama tadı biraz acı idi ayakkabının. yeni boyamış idi neydi. ben yalarken kapı açıldı . meğer kadınlar kalkmış gidiyorlarmış. haydaaaa. ayakkabu benim elimde bir yandan kokluyorum bir yandan da kapının deliğinden bakıyorum. kadınlar anlayınca ayakkabının tekinin çalındığını feryadı figan. valla ne yapacağımı şaşırdım. çıktım dışarıya hayırdır falan dedim. bana işte ayakkabının tekinin çalındığını söölediler. ayakkabıyıda ben benim ön tarafa koymuşum üstünüde tişortle kapatmışım. hani bir fırsatını bulsam merdinevlerin aşağısına koyacam, ayakkabı aşağıya düşmüş gibilerinden. neyse arayalım falan dedim. ben arıyorum ama komşunun oğlu benimde arkadaşım peşimden geliyor. 3 kat aşağıya kömürlüğe kadar indim. baktım 2-3 mt arkamda kalmış. hemen çıkardım ayakkabıyı külodumun içinden ve "buldum" diye bağırdım. aldım ve ayakkabıyı sahibine teslim ettim. kadınlarda öyle şaşırmışlarki hiç akıl edipte bana yahu elektriği bile olmayan karanlık kömürlüğkte nasıl bulabildin hemde 3 kat aşağıda dahi diyebilme düşüncesini gösteremiyorlar. buda benim ilk komşu ayakkabısı yalama tecrübemdi ama bir hayli heyecanlı oldu. şimdi olsa valla hiç vermem ayakkabıyı. ya sallar atarım ye da evimde saklar arada bir öper koklarım...

Yengeç Cinsiyet:Bay Ejderha Çevrimdışıfunnyslave kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 30 Tem, 2006 11:36  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Hehe seninki epey komik ve heyecanlı olmuş...

from-aydin
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 30 Tem, 2006 14:05  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

güzel macera yaşamışsın funnyslave Smile

Oğlak Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıfrom-aydin kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
atagun
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 30 Tem, 2006 14:43  Mesaj konusu: Hehehe ! :) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

güzel macera Smile iyi sıyırmışşsın yinede.

Bende hep merak ederdim bu haltı benden başka yiyen varmı diye Smile Apartmanda Soğuk kanlı olup hemen saldırıdrım bazen ışığın sönmesini bzende yanması bile önemli değildir o anda koklar öper yalardım. bırakırdım.
Bende çok düşündüm biri çıksa ne yapıcam diye ama korkuda bu işin ayrı bir zevki olsa gerek.
Ben genelde geceleri çıkar apartmana göz atarım hiç bayan ayakkabısı varmı diye varsa artık dünyalar beim olmuştur Smile üs katımızda bir bayan var kışın bir çizmesi vardı anlatamam böyle güzel bir koku olamaz delirtir insanı. Ben deliriyordum ordan biliyorum Very Happy herkese iyi şanslar Laughing

Akrep Cinsiyet:Bay Maymun Çevrimdışıatagun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
belloni
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 30 Tem, 2006 14:57  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

funnyslave demiş ki:
bizim karşı komşunun evine misafirleri gelmiş idi. kadın ( o zamanlar 35 yaşlarında falandı) ayakkabısını kapının önünde bırakmış idi. bende onu aldım bizim eve. yalamaya, koklamaya başladım. ama tadı biraz acı idi ayakkabının. yeni boyamış idi neydi. ben yalarken kapı açıldı . meğer kadınlar kalkmış gidiyorlarmış. haydaaaa. ayakkabu benim elimde bir yandan kokluyorum bir yandan da kapının deliğinden bakıyorum. kadınlar anlayınca ayakkabının tekinin çalındığını feryadı figan. valla ne yapacağımı şaşırdım. çıktım dışarıya hayırdır falan dedim. bana işte ayakkabının tekinin çalındığını söölediler. ayakkabıyıda ben benim ön tarafa koymuşum üstünüde tişortle kapatmışım. hani bir fırsatını bulsam merdinevlerin aşağısına koyacam, ayakkabı aşağıya düşmüş gibilerinden. neyse arayalım falan dedim. ben arıyorum ama komşunun oğlu benimde arkadaşım peşimden geliyor. 3 kat aşağıya kömürlüğe kadar indim. baktım 2-3 mt arkamda kalmış. hemen çıkardım ayakkabıyı külodumun içinden ve "buldum" diye bağırdım. aldım ve ayakkabıyı sahibine teslim ettim. kadınlarda öyle şaşırmışlarki hiç akıl edipte bana yahu elektriği bile olmayan karanlık kömürlüğkte nasıl bulabildin hemde 3 kat aşağıda dahi diyebilme düşüncesini gösteremiyorlar. buda benim ilk komşu ayakkabısı yalama tecrübemdi ama bir hayli heyecanlı oldu. şimdi olsa valla hiç vermem ayakkabıyı. ya sallar atarım ye da evimde saklar arada bir öper koklarım...

hay allam yaa
Very Happy Ben olsam annardım ama ... Smile

Akrep Cinsiyet:Bayan Bufalo Gizlibelloni kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etMSNM
Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |