Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
Şalamar 24
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 13:19  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ya asansör yarıda durupda kapı acılırsa seyreyle sen sefayı..bogazına terlık kacmıs bı adam kan ter ıcınde..manzara hıc hos olmaz soylıım..

SONSUZLUK NOTALARINDA ALEMLERE İŞARETİM.........

Yay Cinsiyet:Bay Sıçan GizliŞalamar 24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
berk24
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 16:06  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

wala bişi olmaz.asansör sürekli harekette.durcaı zaman anlaılır zaten.pantalonumun içine koyıveriririm

Sevginin bir bedeli var, çaba gerektirir.!
se7en

Yengeç Cinsiyet:Bay At Çevrimdışıberk24 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderMSNM
blackbird
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cum 29 Ağu, 2008 21:09  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

güzel terliklermiş. Şanslısın. Bende eski oturduğumuz evde bir kaç kere yalamayı başardığım alt kat komşuma ait terliklere sahiptim. Smile Smile
Bir keresinde aynı evde üst kat komşumuza misafir gelmişti. Seslerden hemen anladım. yukarı çıktım. Kapının kenarında tam merdiven dibinde uzun sivru burun ve sivri topuklu botlar vardı. O botları alıp sivri topuklarını emmiştim. Müthiş bir andı. hiç unutmam...

Oğlak  At Çevrimdışıblackbird kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
pissing
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 30 Ağu, 2008 15:04  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arkadaşlar bende bi anımı anlatıyorum bi gün nerdeyse hergün yaptığım bişey
bizim karşı komşu var kızı fıstık gibi işe gittiği ayakkabılarını dışarıda bırakıyo bende gidiyorum içini felan kokluyorum yalıyorum bir kere az kalsın yakalanıyodum neden derseniz ben bu koklama yalama işini bitirdim kız biraz sonra dışarıya çıkmıştı biraz daha orda oyalansaydım görürdü o zaman hapı yutardım ama şimdi az yapabiliyorum çünkü bu kendi kendine yanan ışıklar takıldı apartmana ama annesi felan gidince evde kimse olmayınca anahtarı bana bırakıyo hani kızı gelirse anahtarı verim diye ama o fırsattan yararlanarak kızın ayakkabılarını alıyorum ve yalıyorum kokluyorum felan bazen evlerine giriyorum öyle yalıyorum kızın ayakkabılarını çünkü içerde daha güzelleri var yüksek topuklu ayakkabılar felan

Başak Cinsiyet:Bay Horoz Çevrimdışıpissing kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
sansan
Acemi
Acemi

blank.gif
MesajTarih: Sal 02 Eyl, 2008 09:42  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

pıssıng sırf yazmıs olmak ıcın yazdıgını dusunuyorum..yok annesı anahtarı bana bırakıyo kızı gelınce vereyım dıye..bu kız bebemı kac yasında anahtar kullanmayı beceremıyomu?bu devırde kım kıme anahtar bırakır!
bı sey yazacaksan barı daha yaratıcı ol..

Oğlak  Kaplan Çevrimdışısansan kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
spacerun
Atıldı
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Sal 02 Eyl, 2008 15:51  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

hastalık geçebilir aman dikkat.... icabında bunların bokada,
tükürüğede bastığı oluyor.... sidik, lağım içeren su birikintisine
girdiği oluyor.... ööööö!!! neyi yaladığınızı sanıyorsunuz ki siz?....
kadının ayağını yalamıyorsunuz ki....
sadece onun boklu su birikintisine girdiği çizmesini yalıyorsunuz be!
öööööö....

Image Image Image

Oğlak Cinsiyet:Bay Yılan Gizlispacerun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 03 Eyl, 2008 01:49  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Şu yorumuna yorumla cevap vermek istemiyorum... Gereksiz tartışma çıkmasın...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Çar 03 Eyl, 2008 08:59  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tartisma cikmadan yorum yaz sende Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Çar 03 Eyl, 2008 13:40  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Yok yazarsam çıkar, yada yanlış anlaşılırım... Çünkü karşı tarafın bu konuda çok anlayışlı olmadığını düşünüyorum... Belki önyargı ama sonuçta insanların zevkine karşı bu yaklaşımını doğru bulmuyorum... Buna benzer iğrenmeli, saçma bulmalı bir yorum Giantess başlığında da olmuştu... O zamanda meseleyi uzatmama taraftarı olmuştum, şimdi de... Katılmasamda arkadaşın görüşüne saygı duyuyorum... Bu arada sayende ayaküstü yazdım Parox...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Çar 03 Eyl, 2008 16:03  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

eee arkadaşlar başka komşularının ayaklarını yalayıp koklayan var mı? Wink

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
hayyam
Usta Yazar
Usta Yazar

blank.gif
MesajTarih: Çar 03 Eyl, 2008 17:47  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

neyse yazılanlara bakmadım fazla ama ayak fetişi arkadaşların %99 u
merdivenlerden cıkarken gördügü ayakkabıları eline almıştır ...
engellenemiyen istek...

Aslan Cinsiyet:Bay Kaplan Çevrimdışıhayyam kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Coolpowers
Strateji/Ar-Ge
Strateji/Ar-Ge

france.gif
MesajTarih: Çar 03 Eyl, 2008 17:53  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

ben almadım Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bay Kaplan ÇevrimdışıCoolpowers kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderYIMMSNM
spacerun
Atıldı
Usta Yazar
Usta Yazar

turkey.gif
MesajTarih: Çar 03 Eyl, 2008 19:10  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

FlashFetis demiş ki:
Yok yazarsam çıkar, yada yanlış anlaşılırım... Çünkü karşı tarafın bu konuda çok anlayışlı olmadığını düşünüyorum... Belki önyargı ama sonuçta insanların zevkine karşı bu yaklaşımını doğru bulmuyorum... Buna benzer iğrenmeli, saçma bulmalı bir yorum Giantess başlığında da olmuştu... O zamanda meseleyi uzatmama taraftarı olmuştum, şimdi de... Katılmasamda arkadaşın görüşüne saygı duyuyorum... Bu arada sayende ayaküstü yazdım Parox...

önyargıdan değil, azıcık şaka yapayım dedim darılmayın. konuya boyut
kazandırmak ve birde konunun o yönüne dikkat çekmek açısından ufak
bir şaka sadece. yoksa kimsenin hayallerini yıkmak değil niyetim.
ben ayakkabı koklayıp, yalamak için pusuya yatmaktan ziyade
eğer yürüyen merdivenlerde veya normal merdivenlerde önden çıkan hanımların açık ayakkabı giymiş pembemsi yuvarlak topuklu ayaklarını kendi göz hizama getirip uzun uzun arkadan, sütre gerisinden izleyebilirsem güzel oluyor. hanım komşuların ayakkabılarını yalayıp koklamayı hiç düşünmedim nedense. belki mikrop
kapmaktan korktuğum için böyle düşünüyorum. yoksa müthiş heycanlı
bir aksiyon yaşanabilir apartman koridorlarında.

Oğlak Cinsiyet:Bay Yılan Gizlispacerun kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
obedient-23
Acemi
Acemi

turkey.gif
MesajTarih: Çar 03 Eyl, 2008 23:28  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

bende almadim Lol ,

Yengeç Cinsiyet:Bay Sıçan Çevrimdışıobedient-23 kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 07 Eyl, 2008 17:18  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Tavsiye ederim, yapın...

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |