Kiyidakiler
Faneti DergiManken olmak istiyorumFetis KlipFaneti Lady
FeetLoves - BDSMTurk - Beraberlik - Falaka - Fetish WebDesign

Portal
 Forum  •   Chat  •  Arama  •  Seçenekler  •  Hesap Aç  •  Hesabınız  •  Kişisel Mesajlar  •  Oturum Aç
Sonraki başlık »
« Önceki başlık

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »
Yazar Mesaj
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 12 Ağu, 2006 00:15  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Nimet olup olmaması kişilerin inançları ile alakalıdır, o konuda yorum yapmam, ama dünyada insanlar açlıktan ölürken ben yiyeceklerin böyle heba edilmesine karşıyım sadece...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 12 Ağu, 2006 01:24  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Nimetle oyun günah, ac varken yemekle oyun olurmu,...

Arkadaslar madem ki öyle milyonlarca insanlar ac ken kendini bilmeyen bir aksam yemegi icin 2 sampanya aciyor iki kisi icin ve 500 Euro luk menü aliyor ve parayi öylece harciyor. Zavalli insanlar sevilik icinde yasarken baskalari girisi 100$ olan diskolara gidiyor yani örnekler cok.
Ben bu resimleri sasen beyenmiyorum ama beyenmedim derim biter. Sanki burda ki gönderen nimetle günahin ne oldunu bilmiyor gibi yazismaya gerek yok bence.

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
FlashFetis
Royal Üye
Royal Üye

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 12 Ağu, 2006 19:46  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Benim de demek istediğim buna benzer birşey, beğenen beğenir ama ben zevkim olsaydı bile neden karşı olduğumu belirttim, eğer gereksiz bir tartışma açılmasına meğil verdiysem özür dilerim...

Balık Cinsiyet:Bay Bufalo ÇevrimdışıFlashFetis kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
from-aydin
Fetişist
Fetişist

turkey.gif
MesajTarih: Cmt 12 Ağu, 2006 20:56  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
bakmayı bilirler ama......

Oğlak Cinsiyet:Bay Köpek Çevrimdışıfrom-aydin kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderMSNM
Parox
Site Admin
Site Admin

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 13 Ağu, 2006 09:25  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Rolling Eyes Crying or Very sad Very Happy

Akrep Cinsiyet:Bay Kedi ÇevrimdışıParox kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönderE-Posta gönderKullanıcının web sitesini ziyaret etYIMMSNMICQ
superstars
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Per 17 Ağu, 2006 23:56  Mesaj konusu:  Re: SPORT CRUSH Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Bu seferde britney crush

Aslan  Bufalo Gizlisuperstars kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
superstars
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 01:57  Mesaj konusu:  Re: SPORT CRUSH Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Britney crush serisi

Aslan  Bufalo Gizlisuperstars kişisel galerisiKullanıcı bilgilerini gösterKişisel mesaj gönder
superstars
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 02:16  Mesaj konusu:  (Başlık yok) Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

seriye devam Arrow Bad Grin

superstars
Fetiş&BdSm Usta
Fetiş&BdSm Usta

turkey.gif
MesajTarih: Pzr 20 Ağu, 2006 03:07  Mesaj konusu:  Re: SPORT CRUSH Alıntıyla Cevap GönderSayfa SonuBaşa dön

Arrow Bad Grin

Mesajları göster:      

Yeni Başlık GönderCevap Gönder « Önceki başlıkArkadaşına Haber VerBu konuya bakan kullanıcıları listeleDosya olarak kaydetPrintable versionKişisel MesajlarSonraki başlık »

Sonraki başlık »
« Önceki başlık
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız
Bu foruma eklenti gönderemezsiniz
Bu forumdan eklenti indiremezsiniz

Tüm saatler GMT +2 Saat

RSS Feed - RSS Feed 5
RSS Album Feed - Archive

Copyright Faneti.net 1997-2008 - powered by Feetloves.com
| Oriental Girl | AbsoluteFetish | Feetloves | Faneti | Fetish Chat |
| Tanışalım | BDSM Turkey | BDSM Chat | Fetish & BDSM Search Engine |
| Falaka | MasterDaPain | Sallenaz | Parox Zone | Bastinado Portal | Türkçe Blogs |